![]() |
10 Cloverfield Lane mi je bas fino sjeo.Zanimljiv i napet film, te odlicna gluma.
|
Citiraj:
Ali ti bi umro da ne izbacis bar pet postova dnevno samo da si nabijes post count na koji valjda svrsavas. On topic, pogledao jucer Spectre, solidan film, iako nisam imao pravi osjecaj da je dio vece cjeline. 7/10 |
Ovih nekoliko tjedana sam Back to the Future opet gledao sva 3, zadnji put kad sam gledao trojka mi je bića smeće, jučer mi je bila extra :D
poredak trilogije mi je 1 - 3 - 2 |
Hunt for the Red October, stari ali izvrstan.
|
Citiraj:
Kao i True Lies, Aliens, Predator.... Joj gdje ode mladost... |
Citiraj:
deadpoolova zaje*ancija je bila ocajna, cgi mi je izgledao jeftino napravljen a prica nista posebno.. zato tako niska ocjena. Definitivno film oko kojeg je stvoren hype za nista. (po mom misljenju). Jos sam nedavno pogledao sljedece filmove: Full Metal Jacket 8/10 - jedan od boljih filmova s ratnom tematikom, preporuka :) The Devils Advocate 6.5/10, zanimljiv i malo neobican film iako je kraj bio predvidiv Mr. Nobody 6/10, sve do kraja mi je bio ok, ali na kraju kao da mi nedostaje jos nesto.. A budem jos sljedece pogledao: The Man in the White Suit Bicycle Thieves Dead Man The Big Sleep a vuce me i da Scarface pogledam, dosada sam ga samo jednom pogledao :D |
Ride Along 2
Policijska komedija 90's style. Osvjezenje u moru novokomponovanih kvazi komedija. Me happy! :goood: |
Citiraj:
Pogledaj jos ovo da zaokruzis pricu. Back in Time 2015 , dokumetarac http://www.imdb.com/title/tt3118874/ http://i.imgur.com/0Hhi8q6.png |
|
Citiraj:
|
Dirty grandpa, dobra je komedija, smijao sam se vecinu vremena, za razliku od deadpoola.
De niro u izdanju - drugacijem blago receno :D |
Citiraj:
Citiraj:
Kolega, jako si kontradiktoran. S jedne strane ti se ne sviđa humor u DeadPoolu koji aludira na neke seksualne teme, a s druge strane kad to isto radi De Niro, onda je smiješno. A radi se o filmu isključivo orijentiranom na seksualne aluzije, i to one jeftine. A kvaliteta tog humora je identična, dapače, u Prljavom Dedi se nisam ni malo osmjehnuo, dok mi je Mrtvi Bazen ipak prouzrokovao par "he he" situacija. |
Seth Rogen, Will Ferrell i slični...par frendova umire na njihove fore, ali im Deadpool uopće nije smiješan.
Ne kužim, al što ćeš. Svakakvih nas ima. |
Dirty Grandpa.... kakav odron od filma.
|
odron od smijeha :D
extra komedijica :D |
Citiraj:
Ovo sam pogleda sinoć ponovno i nisam se moga prestat smijati na ovoj sceni, na početku kad muca je bilo komično, ali onda kad krene "pjevati" je lom živi :lol2::lol2: |
Odličan film :)
|
Nisam baš pratio, ali ukoliko nitko nije spomenuo:
Eye in the sky Kod nas se prikazuje kao Pogled s neba. Najtoplije preporuke za ovu vojno političku dramu/triler. |
Jučer pogledao Criminal u cinestaru, žena dobila neke karte, nije mi se dalo ići, radi žanra i radi glumačke ekipa, ali na kraju čisto ok film. Ništa posebno, ali nije za baciti.
|
Citiraj:
Idem nabaviti kolekciju filmova sa Bud Spencerom i Terence Hillom :D |
Pa isto kak nekomu mogu bit dobri filmovi braće Koen... to ni meni nije jasno. Ima svakakvih ljudi...
|
Jeste gledali Midnight Special?
|
Citiraj:
|
Svako toliko počnete filozofirat o nečijim ukusima. Ako mu je smeće, smeće mu je..
Bacajte preporuke filmova, samo to, bez uplitanja u tuđe ukuse. |
evo nes za starije forumase..
ovu komediju od filma smo ja i ekipa (to su bile ratne g..taman srednja skola) gledali mislim jedno 20 puta.. i svaki puta bi skuzili neku novu foru..ne mogu opisat koja je to bila larma, galama i grohoti.. ok, bilo je tu svakakvih stimulansa:D da budem iskren.. al svejedno jedno od mojih najjacih dozivljaja nekog filma..uzastopce:D Top Secret! |
Scena sa kravom i teletom je epic te uvijek izaziva smijeh do suza :D
|
Look who's back - preporučam onima koji vole satiru te im ne smeta malo rasizma i nacionalizma.
|
Citiraj:
Dobar,jako dobar |
Citiraj:
Dobar 6.5/10 ..ocekivao sam vise jer je dobra glumacka postava. Dobro odglumljeno al je film specificne tematike. Citiraj:
Prvi film ove godine koji me odusevio. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:19. |