![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozdrav drugari. Eto i mene nakon malo duze pauze :)
Mozda bih mogao sutra na neku voznju, laganu, pocetnicku. Necu nista obecat jer jos mi se tijelo nije oporavilo od godisnjeg, svadbi i svega sto uz to ide. Malo sam prećero. Ako cu bit u stanju idem sutra, ako ne, onda u srijedu. ....Sljeme, Dotka, whatever. Zivili :beer: |
Znaš jarane da si imo dostojne zamenike: Mic, Jed2i...rame do ramena đumbus raja, skok do skoka, jumpaAruonderi :chears:
|
Neka, neka. Super.
Ja evo jos dolazim k sebi. Vidim da su te ljudi poceli izvjegavat na voznjama, hehhehehe :D |
Stavih na DBK, al možda i neko od vas zna:
Pozdrav, interesira me što ima trgovina biciklističnom opremom po Berlinu, da je u blizini Melia hotela (adresa Friedrichstrasse 103) pošto idem poslovno i ne znam koliko ću vremena imati. Kakve su vam preporuke i slično, uzimao bi SPD cipele, tako da mi je opremljenost tim asortimanom +. Karta |
frend i ja smo malo krstarili po brdu te smo nasli na ono stablo na 18-20.
Taman su naisla tri planinara pa smo na ho-ruk pomakli stablo u stranu :goood: Sada bez brige mozete hvatati brzinu :lol2: |
ja i zlayo nismo bili tak jaki :D
|
Majku mu i lagerima. 8 lagera 250kn u strojarskoj :D. Di su dostupni oni jeftini kineski ležajevi ?
|
@Vuco
pogledaj ovdje imaju veliki izbor (neznam kakve lagere trebaš), kupovao kod njih za auto imaju org. i imaju zamjenske kineske :D |
Morat ću sutra probati ponovno, danas ih nisam mogao na telefon dobiti. Trebam ležajeve oznake 6800 i 6803.
Da se razumijemo, ovi gore su navodno kvalitetni ležajevi (ZEN, Njemačka firma sa tvornicama u Kini i Koreji). Ali, s obzirom da se tu radi o ležaju gdje će biti puno prašine i nisu neke brzine, Kineski sa lošijim tolerancijama će možda i dugotrajnije raditi :). EDIT: @Nik Fala, ali do sutra teško da gume mogu biti na pošti u Brežicama :). Budem preko neta naručio. |
u 10 smo na Marjanu na prvoj vidilici.
Neo, Mitsouka, Smarty, očekujemo vas |
Daj ti Murina dogovori pa da ST ekipa dodje na Sleme da vide kaj je to grah sa kobasom :D
|
Citiraj:
|
rado i hvala na ponudi ali bojim se da ništa od zg još neko vrijeme, situacija se pojedincima promijenila i jednostavno nemamo vremena za to...
Murina ne znam hoću moć sutra, ali čut ćemo se. |
Citiraj:
|
Di si ti Bane? Imas visinske pripreme? :)
Kada bus sa nama na voznju? Ne primamo izgovore :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vožnja sutra ili na Gospu prije nego me opet nestane? :D
|
Citiraj:
Marjan, brdo jel, mi je prelijep :) Btw, bit ce da su mi se zadnje/najmanje 3-4 sajbe na neku foru otsarafile jer imaju lufta. To sam danas skuzio. Ima li netko kljuc/ideju kako da to zategnem? Sutra stavim video da se malo bolje vidi gdje je problem. Btw2, u pitanju je xt kazeta 770 ako se nevaram. |
Citiraj:
|
Imas dvije solucije, prva je da skines masinicu i poravnas dropout (i njega skines), druga je da nista ne skidas vec primis masinicu sto blize dropoutu i rukom po sistemu "sila X krak" poravnas dropout.
Ako vam pukne dropout, onda kupite novi :D Ja redovito koristim ovaj drugi sistem. Ako je i masinica malo popigana i ona se da na silu izravnati...nije to neka nauka. |
Citiraj:
Imam gostinjsku sobu i WC, isto tako ima mista za bike... |
Za bajs uvek ima mesta. :kafa:
|
Ide tko sutra na sljeme?vjerovatno sam sutra slobodan...
|
mogao bi ja... ne bijah na sljemenu već, jako dugo :D
:beer: |
vuco - http://stores.ebay.com/moballbearings
ako netko treba rotore, imam jos uvijek par 180/180 sa superstara, wave model. novo, nekoristeno. |
hmmm napili se sinoć, tako da smo mogli lijepo zajebat ekipu :D
Danas ipak samo namakanje, ništa od vožnje. BTW, Mic je odmah riješio one kickere sa rupama u parkiću. Jako smo se razočarali kad smo vidili srušeno stablo na pumpu. Split je špica, dođite vi vamo :D |
Fala Adaksinjo. Imaš ti možda koji stražnji adapter za taj 180 rotor ?
|
U 10 sam na tunelu..potvrdim danas navecer oko pol 12 jel sigurno dodem..gore brzinom kolko tijelo dopusta a dolje na penzicki nacin..tko dode dode...nadam se da imaju makovnjacu u lugarnici..
|
Ja i Sanda smo sutra oko 17h na tunelu , još javim točno vrijeme.
Nego , gdje da odzražim kočnice? Zmijoljubac ili neki servis , želim da mi to fakat dobro naprave da sam miran godinu dana(barem). Shimano je u pitanju. |
imam jedan koji je na focusu i koji mi treba :D
kod alesa su 5e bili dok mi je william uzimao to tamo. |
Pozdrav nisam bas nesto u biciklima, ali imam 2 u ponudi pa me zanima na koji ici. Cross Phantom u veoma dobrom stanju za 600kn http://www.rubiconshop.me/prodavnica...om-26_811.html
ili Scott Voltage yz3 mislim da je posto je napisano samo 3 za 700kn. E sad Scott je sa istrosenim gumama, i bez srednjeg mjenjaca. Hvala unaprijed. Razlika je ocita u amortizerima ovaj prvi je sa 2, drugi je sa 1 amortizerom, planiram ici sumskim putevima i asfalt, tako da me zanima ima li kvaliteta rame ogromnog utjecaja kod odabira bicikla ili je to vise manje standardna neka kvaliteta izrade. Ako su bas toliko losi ili ne isplativi moze preporuka nekog polovnog za otprilike 600-800kn |
Glas za Scotta. Fantom mi liči na Kineza koji nije napravljen po nikakvim standardima i zamjenski dijelovi će biti nemogući za nać. A puknut će kad tad nešto (vjerojatno i brzo ako ćeš se imalo voziti van neke ceste i ravnog makadama).
Prednji mjenjač ti je 50-80kn, gume se mogu nabaviti za 60ak kuna po komadu, za 90kn po komadu dobiješ već i kvalitetne gume za šumu. Scott je sigurno standardiziran u smislu osovina, pogona, vilice etc. |
Scott definitivno. Sama rama se prodaje po 500-600kn i na jako dobrom je glasu.
Ak se neko oce pridruziti, od 6 sam na Grmi |
Citiraj:
Sutra/preksutra? |
Citiraj:
Nego, evo mog problema sa kazetom. Jel se to samo odsarafilo ili je nesto gore? |
Brijem da se meni tak cijela kazeta pomiče :D
|
Men'se čini da je ili lockring nedovoljno stegnut, jerbo ti se okreću samo ova 3 zupčanika koji su zasebni, tj. kad skineš kazetu imaš 6 većih zupčanika na spideru i ta 3 su svaki zasebno. Bolje ne drkaj po tom da ne sjebeš do kraja, pošalji video Zmiji ili nekom ko će ti bolje reć.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:52. |