![]() |
Znači, komotno možemo proglasiti odronom svaki film koji ima u naslovu VS u zadnjih 20 godina :D
|
London has fallen
Ocjena 4/10 Previdljiva radnja, opet su ameri "good guys", razočarao me film s obzirom na glumačku ekipu. Eh da, Gerrard je očito novi Chuck Norris :D |
Citiraj:
https://youtu.be/rrHkuu2jYN4 |
Term Life Official Trailer #1 (2016)
Nakon True Detectivesa, ozbiljno me zanima ponovo vidjeti Vinca Vaughna. :) Premda je film vjerojatno deja vu krš: pljačka kartela went wrong. :) Bonus: Jonathan Banks. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Iznimka koja potvrđuje pravilo Tucker and Dale vs. Evil :D http://cdn2-b.examiner.com/sites/def...and%20Dale.jpg |
Pogledao sinoc Captain America: Civil War. Film je meni malo predug za pricu, mogli su malo ubrzati radnju. Film izvlace fajtovi i humor. Jako je predvidljiv film i vise mi nekako sluzi kao filer za buduce Marvel filmove, Black Panter i Spider-Man. Nisam ocekivao puno od filma pa me nije toliko ni razocarao :D.
|
cek, jel se deadpool popravi sto u zadnjih 20 minuta jer ovo do tada je dosadno i forsano.
|
Ako ti se ne svidi u prvih 15 minuta onda neće ni do kraja.
I mislim šta ne možeš pogledati sat i 48 minuta filma bez da tražiš savjete na forumu usput 😂 |
Prvu vever 20 minuta i zaspem, drugu vecer 30 minuta i zaspem...
To ti je tako kad kmas dvoje djece i krenes gledat film u ponoc. Veceras pogledam zadnjih 20min. Razocarao me do sada skroz a toliko odusevljenih komentara |
Citiraj:
Sa druge strane, danas sam pogledao The Trust sa Cage-om i moram priznati da sam se pozitivno iznenadio. Sasvim gledljivo, a ni sam Cage nije lose odglumio ulogu. |
Citiraj:
Komotno je mogao završit kao ppv film. Kino je praktički poslužilo kao kickstarter za veći budžet za nastavak. Očekivao sam Lady Death, ali sam se ubrzo razočarao. Uz to ide i činjenica da je Thanos u vlasništvu Marvela, dok je pool Foxova kujica tako da najvjerojatnije nećemo vidjeti ništa od te dinamike (iako bi moglo poslužiti kao poveznica za MCU). |
Citiraj:
Do samog i potpuno neočekivanog kraja filma sam iščekivao njegov psihopatsko-glumački ispad, ali ništa. Čak mi ni E. Wood, inače maksimalno iritantan i antipatičan, nije smetao. |
^^spoiler alert^^
|
Gdje?
|
post je u međuvremenu obrisan..
|
Paradise suite , preporuka, europski film novi.
|
Pogleda sam večeras novog Kapetana Ameriku i oduševljen sam.
Nisam neki ljubitelj Avengersa, ali ovo mi je definitivno najbolji film u franšizi za sad i uz Deadpoola najbolji Marvelov film u zadnjih 10 godina. Priča je odlično izvedena, fajtovi su vrhunski Definitivna preporuka, malo odrasliji film od ostalih Avengersa, napokon su mi Kapetan i Winter Soldier postali simpatični :D |
Dojmovi, komentari, preporuke filmova
i ja ga pogleda večeras, baš zadovoljan izašao iz kino dvorane.
radnja mi je prvih pol čuke bila i malo spora, ali kad se počne zakuhavati je odlično. |
Deadpool je za gledati s ekipom i smijati se, ne tražiti kvalitetu u izvedbi samog filma.
|
Citiraj:
|
Meni Deadpool bio odlican, i volio bih ponovno imati 16 godina. Pa makar se samo jedan dan osjecati kao da mi je 16... Eh.. :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Strava, sve neki "odrasli ljudi" ... Vama k'o da je zivot rezirao Ingmar Bergman...
|
NIje nam Ingmar režisirao život nego imamu ukuse a nečiji ukusi su takvi da im ne paše ni američki superheroji ni pokušaj humora koji pokušavaju uz njih podvaliti.
Bogu fala odrasli smo u vrijeme vrlo dobrih komedija i humorističnih serija pa nekima humor u Deadpoolu dođe ko kurje oko pred maraton. |
Citiraj:
A i zanimljivo mi je vidjeti ove izjave "koliko bi trebao imati godina da ti to bude smiješno", to je vjerojatno zato što ste svi vi nevjerojatno inteligentno profinjeni i sa savršenim ukusom :) Skoro svatko misli da je on centar koji ima savršen ukus. Da se ne bi krivo shvatilo - nisam ni ja daleko od toga :D |
Razliciti ukusi postoje, ali ne da bi se vrijedjali. No nekima je to pretesko shvatiti. Najcesce ovima koji se pozivaju na godine, iako osobno znam i par tinejdzera koji su zreliji od istih :)
|
Citiraj:
ajd da nije off topic Un Français/French Blood (2015) nadao sam se nečem boljem (valjda jer je francuski), ali nažalost ukakili su ga. Slaba priča, spora i nedovoljno razdrađena radnja. Nije vrijedno gledanja, rekao bih čak niti ljubiteljima ovakvih filmova. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:14. |