![]() |
Samo onaj dio di priča o odijelima daje do znanja da su mu (pogotovo gangsterski) filmovi promišljeni do takvih, mnogima nevažnih detalja.
Dobar je i Joe Rogan, jer ima puno takvih gostiju, a bome i mnogi iznenade.:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni je taj podvodni čisti klišej, od priče do likova. Naravno tu je jedna kososka kako bi film imao prođu na kineskom tržištu, šaljivac zadužen za pošalice i krhka ženskica koja ispadne heroina po uzoru na aliena. I naravno išli su kopati u najdublju brazdu na zemlji i našli su nešto...ideš. Da ne pričam da su na tom mjestu izgradili podzemni grad...lakše bi napravili koloniju na marsu.
OK je žeskica odglumila, nosi film bez problema...i solidna atmosfera u pojedinim trenucima, pogotovo sami početak. Meh. edit; brijem da nisam spojlao ništa što nije vidljivo u traileru. |
Film je toliko glup da mi je IQ pao sa 30 na 20 samo gledajući ga :D
Ono, tko se iti malo razumi u pritisak ili je ikada ronio, shvatit će koliko gluposti preko kojih jednostavno ne možeš prijeći, u filmu ima... |
Citiraj:
|
Podvodom 11/10
Osisali su ovu da sta vise lici na Sigourney iz elijena ali nije pomoglo premalo poprsje,steta da je neka bar sa dobrim bilo bi 12/10. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Gospodin. Jučer sam ga pogledao i mogu reći da je super. Tipični Guy Ritchie film o engleskim kriminalcima prepun obrata i neočekivanih raspleta. Čovjek stvarno zna napraviti dobar i zabavan krimić.
|
Također, ful dobar film, definitivno me podsjetio na Tarantina. Cijela ekipa je bila savršena.
|
Ima li koji novi film sa Vinnie Jonesom? Taj mi je lik kralj samo takav 😂
_________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
Meni je isto dobar. Nije na razini njegovih najvećih hitova, ali dobar. 7/10 |
Bad Boys for Life - ajme majko. 1 je bio dobar, 2 je bio li-la, ali 3 je odron do j**a.
|
ma nije, jednako je loš kao i dvica :D
|
Drugi nastavak je bil sasvim OK, ali ovaj treći nikome od njih nije trebal. Film je baš loš.
|
A Life of Speed: The Juan Manuel Fangio Story (2020)
6/10 preporuka za ljubitelje motosporta, no nista spektakularno. |
|
Citiraj:
|
Underwater - ako ignoriramo da su prkosili svim zakonima fizike, od tlaka, gravitacije, svijetlosti, evolucije itd., film stvarno nije loš.
Ja sam uživao. Volim takve filmove, ovaj, s obzirom na ocjenu, fakat nije loš. |
Citiraj:
Čim vidim ovu iz Twilight-a odmah križam. |
Citiraj:
Al Ajmo mu dati sat-sat I po |
Citiraj:
|
Kako bi rekao komrade Dyatlov za 3.6 roentgena.....not great, not terrible
|
Kolega @NEO-ST trola. Underwater je i meni dobar film, a on trola ili je sarkastican neka se izjasni, prvo je napisao da mu je film srusio IQ za 20 do 30 bodova, a onda ispod pita dali ima koji film sa Vinnie Jones, ako tako nastavite kolega mogo bi IQ na nulu, haha
Underwater je dobar ako gledas ono sto je dobro. Ako gledas ono sto nije ima toga na listu. Meni su bili dobri efekti i atmosfera pod vodom, a ni gluma nije losa. Bloodshot ako krenete gledat nakon ovih komenatara ce vas iznenadit. Film je los, ali dok ga odgledas onda kazes pa i nije toliko los. P.S. Ako ova korona ostane za sva vremena filmska industrija ce se drasticno promjeniti, neznam kak ce snimati filmove, valjda u karanteni. |
Hm, odgledao bloodshot i prije komentara o njemu. Film je loš. Meni.
|
delete
|
Citiraj:
|
Istina. Ali ovaj Bloodshot je na isti kalop kak i 90% drugih takvih filmova. Meni je dobro u tom filmu te nanocestice u krvi i ti efekti, ostalo i ne bas.
Ovaj Harley Quinn isto nije nesto. A kraj s girl power mi je smjesan. |
Spenser Confidential , isusek mileni. Kakav je ovo odron od filma, bozemesacuvaj. Da ocjene idu u minus, dobio bi -10. Smeće !
|
Citiraj:
Bar mi je tako ostalo u sjećanju.... |
Da, sto bi moglo znaciti da mozda te nanocestice vec negdje u nekom laboratoriju stoje....
@xulos ak ti je Spenser Confidential onda te izazivam probaj Bloodshot. Skoro slicni filmovi, na istu foru samo mi se cini da je ovaj Bloodshot zesci, no mozda ti se svidi zbog nanocestica kak meni, haha |
Bloodshot je, kad se spuste kongitivne funkcije na low, sasvim zabavan film. U sceni u Budimpesti Dizelas bas ono prasi, doslovce. Cak ima i plot twist nakon kojeg sam jos u soku i nisam nastavio gledat film :D
|
Citiraj:
|
Bloodshot, gledati samo ako vam o tome život ovisi.
3/10 zbog predivne tete. |
Dobro, ja sam ga gledao od 3 do 5 kad su mi kognitivne funkcije na najnize a na momente su i nestajale, hahaha.
|
Citiraj:
Underwater je zaboravljiva splaćina od filma koju jednom pogledaš i više nikada... Šta znači splaćina? Mix svega već viđenog (pri čemu su originali briljirali u tome jer su bili prvi) u jedan polu-pečeni kompromisni frankenstein od filma koji ne briljira u ničem posebno. Jedan Vinnie Jones vrijedi više nego kompletna produkcija, skupa sa ovim kvaziglumcima, Underwatera. Stvarno ideš uspoređivat ovu splaćinu sa nečim kultnim poput: ? |
Ne neusporedjujem, nego samo kazem da ni Vinnie Jones filmovi nece povecat IQ, barem ja neznam za takvog jer vecinom su to akcije pune psovki.
A za underwater se slazem. Definitivno ga necu gledat vise puta, ali to vrijedi za 99.9% filmova u posljednje 5 godine. I potpuno se slazem da ne briljira underwater u nicemu, ali meni je bas dobro sjeo kao malo drugaciji film od drugih, i tu prvenstveno mislim da se radnja odvija pod vodom. A sve ostalo je standard, kliseji i tako, zene opet u glavnim ulogama, mada ova glavna uloga je mozda muska s obzirom kad joj vidis djevojku onda pomislis da ona mora biti musko u vezi. |
The Night Comes for Us - kome se sviđa The Raid moglo bi mu se i ovo svidjeti. Ima brutalne makljaže.
John Wick 3 - nekako mi je ovo čudo promaklo. Meni zabavan kao i prethodna dva. Boban na početku je smijeh :D |
I still believe
4/10 Trailer je izgledao ok. Film je totalni klisej i srecom je tragican (jer da nije upucao bi se). Preporuka - ostaviti zenu da gleda sama. |
Vinnie Jones je odradio barem dva odlična filma što puno glumaca ne može kazati. Nije on možda ne znam kakav glumac, ali casting je i tako ključ a za ove Richijeve filmove on je bio savršen izbor. Tako da s usporedbama treba pažljivo i s minimumom razumijevanja a ne samo laprdat.
|
Poledao do kraja Bloodshot. Film je naivan, onaj haker ili koji q je glup i iritantan, kitty je njam a Dizelu ne gine oskar il' dva :D Al' u konacnici film je zabavan, akcija, efekti i to je to. Kao da gledas umjesto igras neki FPS.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:15. |