![]() |
Ak kupim ramu dam ti cap dzabe :) nego vidio sam adptere za volan na db u oglasniku davno... Di se oni mogu kupit, jel netko tokari u fusu na db-u? A za lulicu sam poslao upit na mail, ak je ne budu imali nek je naruce :)
|
Sile hebo ga ti, pa nisi lud da dopustiš da te tako opljačka!!!
JackZg, ti fino prodaj Siletu to za 1$ kako je na eBay-u ali mu naplati poštarinu 150kn kao onaj Tajvanac :D |
I jos mu lupi carinu i PDV :D
Jbte opce nisam bio gledo koliko je dostava za hrvatsku pa sam potvrdio da cu kupit i vidim da je dostava 17$ tak da si sile skoro dobio taj top cap al nemam bas para na bacanje :D sada sam poslo poruku liku da mi stornira narudjbu Da nebi bilo da zahebavam :D |
Koji je ovo psiho-teror, kažeš da mi nešto kupuješ i onda ipak ne, bolje šuti drugi put!
Mučko đubre! Jack - onaj lik GRBO ti prodaje te nastavke za 50kn, mislim da ti i gurne unutra džabe :D |
Nema džabe ni u stare babe :)
Baš bum ga kontaktirao. |
Ojla, evo mene s jedne "noćne gradske vožnje", ošvical sam se ko prase!
Malo zabave po kvartu, zaletavanje u nanose (što prirodne (vjetar) što umjetne (grtalica)) i tak... Klasično dečje veselje :D P.S. žena poludila kad došo bajkom u stan, htela ga na balkon, reko bit će mu zima, nagodili smo ze za kupaonu :D Max kad već kupuješ, može i meni jedan crveni top cap :D poštarina bu ti free onda za moj ;) |
Prasac aj učit :D
|
Ha eto me, učim...psmtr i faksu...
:/ |
Citiraj:
|
Još nije napravljen obruč koji može istrpit Sileta :)
|
Citiraj:
Nemaš beda. :p Uživaj. :) |
Citiraj:
Smrznulo se kod mene 100%. Znam jer su mi i rucice bile toliko krute da sam se morao zilit da zakocim. Nisam od nedjelje sjeo na bajk, al probat cu za vikend malo po kvartu se provozat da vidim jel sad sve ok. Bas sam maxu jucer pricao kako je sad osjecaj u rucici dobar, ne moram pumpat. Jedino me ono curenje ulja zabrinjava. Bas me zanima da li ce opet iscuriti ili nekim cudom nece. |
Citiraj:
|
Ma Sile je hardcore sofer.
Inace, ako niste znali, SILE je skraceno od SILEDŽIJA :D Zajebi ono SileTzar :D |
Našao sam par raznih podataka za smrzavanje lhm+ ulja, neki tvrde da se smrzava na -21 neki na -50 a neki na -63.... više ne znam kome vjerovat
Meni je moje ulje bilo na balkonu ovih dana, i na -13 se nije smrznulo tak da ne znam točno kad nastupa zaleđivanje Ugalvnom, to su ipak ekstremni uvjeti za vožnju....Nisam našao na netu da se netko požalio na lhm+ ulje ljeti... |
Bas me zanima dal postoje posebna ulja za kocnice ali za zimske uvjete. Ako i postoji bojim se da je cifra poveca.
|
Nije se uopće ulje smrznulo u kočnicama nit se može smrznit na ovim našim temperaturama. Jedino je stvar da kad je hladno ulje bude jako gusto(ko pekmez maltene) i kad se uzme u obzir da ga treba tjerat kroz ono malo crijevo, ishod je jasan.
I jače pumpe s debljim crijevima imaju problema kad je hladno, a di onda neće imat problema kočnica od bicikla. Malo pretjerujete s tim :D |
Ja sam na -10°C/-11°C imao takodjer problema s Elixirima 5 koji su se dobrano skrutili i kocenje je bilo tesko i osjetno losije.
Tak da do -10°C se jos da voziti, a na nizim temperaturama vise nije dobro ni po covjeka ni po opremu :D |
Sile vozi MX :D
Hahah koji lik |
frajer je pljunuti sile :D
|
I Mic i ja smo imali problema sa Louisama na minusu. Kočile su ali je bila borba
MX frajer je urnebes :D |
Citiraj:
+ oprema i nisu ni mrdnuli onda se Sile s njima može baciti sa sljemena u Zg i ništa im nebi bilo :D @Max, upišao sam se gledajući ovog leeka na MX-u:roller: |
CHALLENGE ACCEPTED!
Nemrem pogledat video, ne radi mi jubito na poslu. Jel opet neki zgodni lik ko onaj koji repa o singlespeedu :D |
Evo da vidis :D
|
Imao sam namjeru kupit spec. lulicu kad sam nazvao proteu rekli su mi cijenu za75mm 390 kn...malo mi je previse..koliko su inace cijene tog rang lulica..uff
|
stavi na dropbike oglas da kupujes lulicu,prodes jeftinije 3 puta..
|
Imas u DSGu Race face evolve AM 70mm, 245kn za cash ili truvativ Holzfeller 60mm za isto toliko love.
|
Hahahhaha na momente sam izdušio na MX frajera :D
Bilo bi zabavno da tak netko od nas stavi na kacigu i snima sebe, isto bi smijeha bilo kolko oš :D |
Od 200kn naviše.
Truvativ ti je povoljan, pa RaceFace u DSG-u, pa onda Specialized i Thomson i te gluposti. Samo pitanje je di čeg ima, možda da staviš na DB oglas da tražiš lulu pa vidiš ako se neko javi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:31. |