![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Rotirke tu u ovakvim uvjetima jesu radi naše sigurnosti. Samo idiotima (IQ<25) su oni u ovakvim uvjetima pojam represije, već imbecili shvaćaju da ima i drugih konotacija. Citiraj:
Pravosudna praksa? Na stranu baš što ne vidim kakvo pravosuđe ima veze s ovim, mislim kako bi bilo u redu svakog onog tko je zavrijedio kaznu umjesto plaćanja kazniti s dodatnim danima godišnjeg odmora radi smanjivanja stresa, za one koji su vozačkim "sposobnostima" proklizali i razbili par vozila nagraditi možda skijanjem uz Reinerovu pratnju da dečki ostanu "u štosu", a vozač nauči osnove slaloma pa da sljedeći put (kad već razbija) bude malo efektnije... Ono, iskoristi koji rinzol kao filter, kakobinamrekao Bruno Kovačević? WTF, gdje je j****i problem shvatiti potrebu posjedovanja nešto drugačije opreme u i na vozilu kad je ovakva situacija? Vrištiš mehaničaru zašto ti stavlja antifriz u motor kad je voda dobra? Tekućinu za pranje stakala ne kupuješ već doma slažeš od Likvija i vode i trčiš u servis "koju kantu od auta ste mi prodali kad se tekućina smrzne zimi"? |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Prvi slučaj (promet) je isključiva stvar policije, ako si želiš zakomplicirati život možeš i na sud, ako ti se plaća više. Drugi slučaj (mehaničar) nema veze s policijom. Treći slučaj (susjed) je dio stvar policije (pronalazak osobe), dio suda (presuda i naplata štete). Citiraj:
Citiraj:
Snijeg nije padao tada? Nisu postojale zimske gume? Policijske kazne? Citiraj:
Citiraj:
Ako nekome nije jasno da treba koristiti zimsku opremu nakon svih informacija dostupnih na n strana, treba mu oduzeti poslovnu sposobnost, odrediti skrbnika i oduzeti mogućnost vožnje javnim prijevozom, a kamoli vozačku. |
Žalosno je to da je generalno takvo financijsko i stanje uma, da ce neki krkan potrošiti sve pare / Pare od kredita da kupi truli Gjolf 3/4 i da se k*urci pred kolegama dok loče u bertiji nego da ima zimske pa tako i ljetne gume novijeg DOTa od rođenja Krista.
A kod nas može postojati ne znam koji zakon kad ga se dobar dio čobana ne pridržava ( govorim i onim zakonima za koje nisi nužan nešto kupiti ** Pojasevi, svjetla, brzina itd itd. ) . |
U kakvom se to društvu možeš kurčit s golf trojkom/četvorkom? :D
|
Citiraj:
Dođe mi da placem :flyingey: Nije ni cudo da su zagrepcani alergicni na KR registracije. Jer šta se ja tu svega nagledam, to nebi pustio ni u drobilicu, a ne na cestu. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Obrazovati, a ne kažnjavati. Pogotovo ne vjerovati da će se država brinuti za tebe i tvoju sigurnost. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Džabe ti sve obrazovanje u svijetu kad neki ljudi jednostavno nisu voljni naučiti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mislio sam generalno gledajući, nemoj sad cjepidlacit.
|
Citiraj:
Velike kazne nisu baš uspješno naplative, pričamo o prosječnom čovjeku. Rijetko tko sa preko 1.5 promila dobi onaj minimum od 5000kn+500kn troškova Oduzimanje auta i kratkotrajan zatvor za najteže prekršaje bez nekih većih novčanih kazni (neregan auto, alkohol preko 1.0 ili 1.5, crveno itd) U zagrebu je svaki dan ogroman broj ljudi i auta, trećina do četvrtina ukupnog hrvatskog broja ljudi/auta, a opet smo svjedoci zadnjeg vremena da je puno ljudi poginulo u mjestima gdje je taj broj desecima i stotinama puta manji |
Citiraj:
Kao da kažeš nećemo kažnjavati prebzu vožnju, vožnju kroz crveno i slično. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
A kažnjavanje takvih vozača je direktna briga za moju sigurnost. |
Citiraj:
Ta mazdica gotovo sigurno ima ASR koji oduzima gas kad vidi da koji od pogonskih kotača počne proklizavati. Bez ASRa bi to bilo ovako - daješ gas, provrti taj kotač koji ima malo gripa a na drugi ide momenta samo onoliko koliko je dovoljno da se zavrti kotač s manje gripa - znači jako malo tj. nedovoljno da ta mala količina momenta na kotaču s boljim gripom pomakne auto. S ASRom je ista stvar osim što odmah u startu čim prokliže koji od kotača gas se oduzima. Tj. gas se dozira samo onoliko koliko bi od njega bilo koristi jer kad počne koji proklizavati snaga se baca uzalud.. |
Opet pada ovo bijelo gofno, a ja sutra radim od 7 do 19. Da sam barem na godišnjem pa da prodriftam po parkiralištima. Nadam se da se neće otopiti do vikenda.
|
Jebo me pas ak ja razumijem žene, danas sam napravio sa autom 300 km, izvan zga i po zgu.
Navečer se cura i ja vozimo i snijega neočišćenog posvuda, i naravno svi se vuku 30 po cesti, a 50 je sasvim ugodna brzina za vozit sigurno i tako ja prestižem sve aute, vozim debelo brže od svih puževa na cesti al velim, potpuno sigurno i pažljivo a cura bezbrižno sjedi i tipka po mobu. Čim sam nabio 5k RPM (ne znam dal je bila prva il druga a kotači naravno proklizali i zapravo se vozimo 30 :D ) odma se prima po autu kao da ćemo izletit sa ceste i veli daj uspori :D Inače rađe bi da se ceste ne čiste, pa to je milina za vozit, nitko sa ljetnim se ne bi vozio i pol ekipe bi doma ostavilo aute pa bi bio mir na cesti... |
vidio bi tebe da je ona to napravila :D
|
Nabavio sam Vredestein zimske gume na temelju preporuke, i konačno se dobro osjecam na snijegu u meganu. Moram priznati da nisam ni cuo za tu marku do nema dugo. :D
|
Citiraj:
Inače ovaj nokian evo drugu sezonu je odličan, po snijegu je fenomenalna a šlapa nije mala (205/55/16) |
vidim :D :D :D
btw. ljetni putopisi se i dalje nastavljaju... 90 po vukovarskoj i oštra kočnica (čisto zbog znanstvenosti) i ono tu i tamo abs, ali ukopava se na mjestu pošto je sve stvarno dobro očišćeno. p.s. i dalje ne preporučam to nikome :D |
Amdejac daj napiši kaznu ovoj kamikazi :D
E da, danas ulazim u ulicu (nema nikog nigdje) i malo sam prebrzo uletio, "slučajno" jel, i morao sam potegnut ručnu da ispravim auto i veli cura JEBOTE a ja njoj, ma niš ne brini morao sam izravnat auto :D Eto po svemu viđenom sve je dobro dok se ne čuje motor, pa makar vozio 20 na sat :D |
nemre me ulovit jer su i te patvorevinske milicijske škode na ljetnima imam osjećaj :D
|
A ne, Barumke su u pitanju, interceptor je na A5
|
Citiraj:
|
Citiraj:
šalim se... nema me u prometu aktivno ovih dana tako da slobodno možete patrolirat :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:26. |