![]() |
Citiraj:
|
Komentirali smo i to već u nekoliko navrata (1 - 2) i nažalost sve se kao i uvijek vrti oko nofca, nema tu neke prevelike mudrosti. Nitko ih ne tjera, sami sebe su sjebali i sad kad je to jednostavno otišlo predaleko, za njih povratka više nema. Umjesto da priznaju da su se gadno zajebali u kalkulacijama - veliki studiji, producentske i financijske kuće koje stoje iza njih, fino udaraju kontru i svu krivnju za neuspjeh nekog filma ili serije svaljuju na publiku i kritiku.
|
Citiraj:
|
Kad nebu gledatelja i pretplatnika onda bu i propalo. Pravo je pitanje tko tjera ljude to gledati.
|
Sad ce vam dezurni podrzavatalji objasnit da je to normalno, te pozeljno i da se ljudska vrsta razmnozava istospolno :D
Edit: Nisam kliknuo na posalji jutros i sad sam zakasnio. Vec je pocela kontraofenziva kao na Neretvu ili sto vec :D |
he he neloša tema svakako :D
|
Serije - dojmovi, komentari i preporuke
Citiraj:
Uzas, otvorim oboje a intervju se svodi na to koliko je serija gay i kak je c3po lezba… umjesto da se prica o radnji, likovima, itd.. On the other hand počeo sam gledati Dextera, odgledao prve 3 ep. |
Krenula druga sezona House of the Dragon. Pogledao dostupnu epizodu i fino je krenula, bez praznog hoda. Jedino kaj se mučim prijetiti događaja iz prove sezone, trebali su za nas senilne ubaciti sažetak u prvih pet minuta :D
|
Puno se beba rodilo, long story short. :D Sad možeš gledati 2. sezonu. :D
Zmajevi su straight još uvijek ili su se počeli i oni mazati popreko? :D |
Zmajevi su neloši ali smrde na woke :D
|
serija bi se komotno mogla zvati "Crno bijeli svijet"...
isto tak, ne sjećam se većine iz S1, al ionak se sve vrti u krug pa nije problem pratiti: suze, zmaj, incest, mač, zmaj, suze, metak-metak, zmaj :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
(da se trigeraju ovi gori) Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Citiraj:
Jer jbg, zmajevi su androgeni, pa im svejedno ko kome što trpa. |
Jucer sam dobio preporuku za Rick&Morty. To moram obavezno krenuti gledati.
|
Probaj i BoJack Horseman.
Meni nisu sjeli nijedan ni drugi. Probao sam i…ne ide |
Citiraj:
Imam osjecaj da nece ni meni, ali probati cu. Recimo, Family Guy i American Dad sam obozavao, ali frend koji mi je ovo preporucio ne kuzi The Office, tako da… |
Family guy i Office, to mi je bilo top. American dad ne bas. Ovo drugo nabrojano nisam ni vidio privlacnim. Zadnje sto sam gledao je Parks and recreation jer je netko rekao da je slicno Officeu i slazem se, odgledali smo je u mjesec-dva. Nije tako dobra, ali ima svojih momenata. Prva sezona nije neko mjerilo, u drugoj se glavna glumica maaalo karakterno promjeni. Zadnju sezonu nisam bas pratio 100%, nije mi se dalo, razvodnilo se to nekako, ali ajde oke je bilo.
|
American Dad sam probao, nije išlo. Nije cringe humor kao Rick & Morty, ali nije ni crno kao Family Guy.
Nisam probao Bob's Burgers, ali iz glupog razloga što mi se dizajn likova ne sviđa |
Citiraj:
Ironično, nitko se ne diže na noge zbog očitog rasizma kad su bijelci u pitanju. Pitam se šta bi bilo da se radi o drugoj strani. Ovo više nije želja za raznolikošću, ovo je obična rasistička isključivost. Mislim, ovo se odnosi na cijelu industriju serija i filmova i u zadnje vrijeme su baš pojačali napore da svih razbjesne. Nije baš da nije za ovaj forum ali kužim problematiku. No upravo u konstantnoj šutnji i je problem. Nisam htio citirati, ali vidim ovdje neki pametnjakovići nude "pa onda nemoj gledati te filmove/serije ako te to smeta" i sl. rješenja kao soluciju. To su isti ljudi koji, kad vam raznolikost dođe u kvart i počne raditi probleme, silovati, pljačkati, razbijati, će ti reći "pa promijeni kvart ako ti to smeta", "Nemoj izlaziti noću kad su oni aktivni", i sl. Dokle, Anglosaksoncu ? https://x.com/JamesOKeefeIII/status/1803833834946883901 P.S. Mod nemoj se ljutit, znam da vam je ovo borderline tematika, ali ovo je u najboljoj namjeri. Budete li htjeli brisati post, molio bih barem prvo u dm da popričamo. Hvala :) |
I dalje se sve vrti oko nofca, čim se dijele povišice za DEI tematiku, a kasnije se čude kad serije i filmovi ispadnu zadnje sranje koje nitko neće (po)gledati.
EDIT: |
Citiraj:
Onda ajmo svi vikati na Disney. Evo svi se slažemo i u toj slozi idemo zajedno naprijed. Ja te od danas podržavam 100%, reci mi kako još mogu pomoći. |
Evo ja ću prosvjedovati ispred sjedišta Disneya ako mi netko plati kartu do tamo. :D
|
Dolje woke....predbilježim se za besplatnu kartu i dnevnicu. tzv antiwoke sendvičar.
serije su neloše. |
Uu idemo Ja radim vec plakat prosvjedni ,bice velik jbg da se vidi oce neko pomoc drzat ga ?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Citiraj:
Nego gdje si to procitao za Disney? Da ne googlam sad. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Po mom skromnom mišljenju, ako je radnja za acolyte (i.e. drek) onda nam ne ostaje ništa drugo nego biti "prisiljen na komentiranje". Radilo se o "normi forumu" ili ne...
|
Citiraj:
ali mislim da si stvari odveo...a tad too far.... :) i dok razumijem u odredenoj mjeri...'concern' koji iznosis u postu, s povjesnog aspekta zbilja je bila malo drugacija, u obrnutom smjeru naravno...i koliko god 'sto ako...' pitanje iz tvog posta ima legitimitet, i dalje je u 'sto ako...' domeni ono sto su anglosaksonci izvodili (i jos uvijek izvode) povjesna je praksa u svim tim rabotama koje spominjes iznad i na ne bas suptilan nacin...tako da, mozda je malo licemjerno preispitivati taj drustveni shift na taj nacin...just sayin :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:45. |