![]() |
Syss će mahat zastavom iz auta :D
|
tak jasno :D
|
Čijom? :D
|
čuj čijom... duginim bojama :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Očito...imaš link, jer ne gledam tu stranicu :/
|
Bio je na fejsu status na hrvatskom sa linkom koji je u mailu naveden i da se prijavi, al maknuli su taj status.
Ima ovdje post koju stranicu ranije o tome s linkom na fejs. |
A muke ti, već se bojim šta će reć o nama :(
|
|
pretpostavljam da će isprobati i rimac auto....
|
Nekako sumnjam da ce im Rimac dati auto.
|
Pa mislim da nema jače reklame od njih, a imaju dovoljno budžeta da mogu kupiti Rimca i njegovo auto (u slučaju da se šta desi, jel) :D
|
Dobra reklama za zemlju.Pošto je Dubrovnik sada svijetski poznat.
Vjerovatno će napraviti potez vožnje od Dubrovnika do Istre. I naravno tipično englesko kolonijalno prećuđavanje kako ova mala zemlja ima kvalitetne autoputeve uspoređujući ih sa njemačkim autobahnom, ali ipak u kontekstu rečenice ubaciti će kako se engleske autoceste ne mogu uspoređivati naspram ovih ¨hrvatskih. Ponekad ti dođe da Richarda šutneš nogom u guzicu. |
Izgleda da su pročitali poduži mail koji sam im poslao još negdje prošle godine :) Ako Rimca testiraju još, it was all me :)
|
Jedva čekam!
Oćel' bit kakve žderonje prije showa? :D |
Citiraj:
ja mislim da će krenuti s kontinenta, starom riječkom prema obali (s tri auta, road trip, klasika...), vjerojatno do Istre, i onda se autoputom spustiti do Splita pa Dubrovnika... Sumnjam da će testirati Concept One, eventualno ga spomenuti |
Hjoooj, ja jedva čekam. :D
|
Rimcu ide dosta dobro trenutno, i dati auto top gearu pa da ga jeremy popljuje jer "nema ono nesto" bi bilo suludo
Ali se iskreno nadam da ce biti neki race uzduz obale, bilo bi i vrijeme :) |
Top Gear je ipak fejkao ono sa Teslom i ovaj novi startup auto koji se zapalio nije dobro proso. Rimac to prati koliko vidim i nije odusevljen.
https://www.facebook.com/mate.rimac/...02984461951054 A i sumnjam da bi Clarkson stao u Concept One. :D http://roadroving.files.wordpress.co...06/mg_6180.jpg Mislim da je Rimac nekih 1.90, Clarkson je 1.96 a i nije bas lagan. :D Hammondu bi se jaaaako svidjao, ne sumnjam. :D |
A njesra, bojim se da ni ja ne stanem unutra..
A nema ni pepeljare.. |
Citiraj:
Marcus Burnett: Hey man where-where-where's your cup holder? Mike Lowrey: I don't have one. Marcus Burnett: What the f- w'you mean you don't have one? Eighty thousand dollars for this car and you ain't got no damn cup holder? Mike Lowrey: It's $105,000 and this happens to be one of the fastest production cars on the planet. Zero to sixty in four seconds, sweetie. It's a limited edition. Marcus Burnett: You damn right it's limited. No cup holder, no back seat. Just a shiny dick with two chairs in it. I guess we the balls just draggin' the fuck along. |
Zaboravite DU. Piše u Jutarnjem - 03.07., Arena Zagreb, predstave u 17 i 21h.
|
Ako netko naiđe na link za prijavu nek posta...
|
Retrovizor u Concept 1 izgleda ka nešto iz Back to the Future i Flintstonesa :D :D
|
Citiraj:
Barem za oglašavanje... možda neki tele operater? |
Vec se gleda kak do karti :D
|
Samo da ne nabiju cijenu tih karata... -.-
|
ma boli me kifla, idem na to makar u čekovima platio :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Pa neznam odakle info da će biti DU, onak to je bilo preoptimistično. Onak, stavi nešto dole, na parsto km od svega ostaloga. |
Stigao je.
Nemrem sliku stavit prek tapatalka, neda forum :D edit- dobar je časopis |
Je li na kioscima od tiska ima?
|
Citiraj:
|
Jutros sam pitao i sad s posla usput opet na drugom kiosku od tiska i nema :(
|
Jel netko kupio taj casopis,valja li sto?
|
Ja uzeo rano jutros danas u tisak media. Bilo ih je hrpa. Mozda nisu opremili sve kioske
|
Upravo uzeo u tisku na remizi i ima jos par komada. Na prvi pogled mi izgleda kao Evo.
15 kn će biti i inače ili je to cijena samo za prvi broj? |
Jel časopis preveden na hr?
|
I inace ce biti 15 kn.
Preveden je. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:40. |