![]() |
lol, 4870 i 3850 razlika u 1 fps :D
a, razlika u cijeni :fiju: :beer: |
trebam malu pomoć...
kako mogu igrati sa gamepadom? Imam logitech cordless Rumblepad 2. I uopće ga ne prepoznaje... a za sve ostale igre npr. NFS radi najnormalnije.... |
Ja stavio onaj optimizer za AMD-a, 1024*768, stavio ono 1. dvoje, renderiranje i još nešto na low, a dolje one 4 opcije po volji. Sad radi, igro 2 sata, jednom slika stala na 1sec i dalje sve glatko.
|
dali tkio zna zašto dobivam sw10 error kada pokrećem igru
|
Citiraj:
|
evo ponovo instaliro i sada ne javlja nikakvu grešku samo neće nisam patcho jer mi onda javlja ws10 error koristim fedor xxxx a ne razora jer ga nemogu naći pravog koji radi POMOZITE
|
Sta nitko ne zna kako da savegame s jednih winova na drugi stavimo? Neda mi se ponovo sve prelazit! lol
|
Citiraj:
A mislili smo da je crysis neoptimiziran...:fiju: |
Citiraj:
|
ma ovo je za pop..... neće a juče je radilo
|
Citiraj:
Razlika izmedju hd3870 i hd4870 mi je bila i vise nego uočljiva. Bas me zanima sto ce poduzeti uvezi ovoga, jer ovako ako ostave kifla.... |
pa valjda ce nesto sredit nemre se mjerit grafa koja je nova 450kn , sa onom koja je 5 puta skuplja... i brza naravno!
|
ovaj gore amd dual core optimizer
jel postoji di za triple core optimizer ili slićno nešto pitam jer frend sutra dobiva proc sa 3 jezgre.... ajd plz ako itko već zna.... :respekt: |
Kupio sam GTA orginal,al posto mi ga komp nebi mogao pokrenut,posudio sam ga frendu.Zanima me ima li ogranicenja u aktivaciji cd-keya?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Taj optimizer 1.1.4 sam stavil. Al možda i nije caka do toga, mislim da je jedna od one dviju opcije za podešavati (rendering i ono iznad njih) uzrok zaštekavanja. Budem baš sprobal pa javim. :beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo moje djelce, znam da nije neš, al mi je presmiješan ovaj u autu pa sam morao podijeliti s nekim :) Molim gledati u HD, inače se niš ne vidi http://www.youtube.com/watch?v=4V-q6nDX8FA |
Citiraj:
|
hehe :D ja veceras overwritea 89% save s 64% saveom :roller:
Ajme poludija san :goood:, 2 dana dostavljanja auta izlazenja s frendovima, random charachteri, assasins misije ... sve ode puf :bonker: |
Citiraj:
kaj da mu radim-nemogu niogdje nać rješenje tog errora:fuming: |
Pozz ekipa. Evo vidite vrijeme kada pisem, ono...lud sam
Nabavio si grafu i monitor da mogu barem malo odigrat GTA, dao 2000 kn i opet ista stvar ako i sa 3870.Neigrivo... odustajem laka noc ocjena: igra 4.5/5 ; optimiziranost: za bananu |
ma kaj vi pricate da nije igra optimizirana... pa bas je.. radi isto na hd4870 i 3870, sta ne znaci to da je odlicno optimizirana, kad radi jednako sa starijom i losijom grafom ko sa novom?
aj da vidim ko ce me shvatit za ozbiljno.... |
rodney i mogu rec da radi isto i sa 4870x2 ko i sa 4870 onda ko i sa 3870 :D pa si vi mislite :)
|
Ali nije nimalo svejedno da li je kvad ili dualac. :D
Igre su obicno neoptimizirane u danasnja vremena, ali i izrazito GPU-ovisne, doke je ova igra poglavito ovisna o CPU snazi. Nekako smo navikli da je za igre jedino bitno imati opaku graficku karticu, a procesor tek da nije preslab. :D |
|
Buraz me već duže cima da isprobamo jel to uopće radi na njegovom kompu i začudili me rezultati.
Citiraj:
EDIT: Eto već 22 FPS-a nakon stavljanja novih drivera. |
Citiraj:
sve low.. Dobio igru juče došo do 6% povalio onu Michelle,kak se vec zove i za mene je igra gotova...sad se samo vozikam i otkrivam sve čari ove igre.. |
Pretjerujete, imate Phenome pod 1000kn. Cak i oni su bolji od E8000 serije. Glavno da imaju 4 jezgre. :D
Eno u ADM-u ima Phenom X4 9550 za 1020kn. |
Citiraj:
|
e jel se može kak maknut patch bez da reinstaliram igru
i kaj sve moram napraviti da si vratim stare saveove-imam backup od xlive foldera i još nekih datoteka s xlive u imenu i folder savegame, samo neznam kako da to sve proradi |
Upravo presao story dio igre,odlicno sve skupa,samo da u MP ima vise ljudi:D
|
:stoopid: nekuzim.. pa ima ljudi na mp. u bilo koje doba dana.. bar za posteni DM ili TDM.. ako pak igras nekake trke itd.. onda sam uz tebe...
|
Citiraj:
|
Trebamo se mi poznati ovako nekad organizirati pa nabaciti ranked race, ali voziti lagano da se mogu osvojiti onaj Midnight Club achievement, di moras doc prvi bez da ogrebes auto.
S ovim debilima online to je totalno nemoguce, jer svaki put netko na startu napravi krkljanac :nono: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Jel zna netko kako se gleda ping u gta 4?danas sam dobio max tv i cini mi se da mi pogorsao ping,imam onaj speedtouch 780 WL router,dok sam prije korisio d linkov DSL-380 T,cini mi se da je bolje islo,jel ima netko iskustva s time?
|
uđi u ruter i pogledaj si sad bendvit
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:18. |