![]() |
Meni isto, opet.
Valjda neko opet stavljal linkove zaraženih stranica u sig. :nono: |
Čini se da se ipak radi o zaraženim riječima…:fiju:
|
|
Baja je kriv, opet ima điđe miđe po sigu... ti jednostavno nemožeš imati normalan sig kao i svi ostali?
|
Citiraj:
|
Ali stalno meni pokazuje ovo ->" Trojan-Downloader.JS.Iframe.bxv " http://engine.xclaimwords.net/xclaim...er_script.aspx
Na tom linku je oglasivac http://www.xclaim.hr/new/ |
okej, kad radite ovakvu prijavu problema, ne možemo pomoći jer ne znamo apsolutno ništa o tome.
naime, kad prijavljujete neki virus (ili false positive), napišite koji program vam ga je javio i koji browser koristite. mi nemamo sve operacijske sustave sa svim kombinacijama browsera i antivirusnog softvera, pa da možemo ovo provjeriti. tim više što se problem nije pojavio direktno s naših stranica, nego sa vanjskog site-a (konkretno xclaima preko kojeg ide dio reklama) pa ono.. vidim da baja koristi KIS 2010 i firefox 3.5 (barem mi tako izgleda, please ispravi ako griješim). a joke i ostali? |
Prije Safari i KIS, čini se... ja imam FF 3.5 i NOD32, pa mi ne javlja ništa...
|
ff i nod4 ništa...
|
ok... provjerio sam. i nema nikakvih virusa, niti ih je ikada bilo.
ne znate si podesiti antivirusni program. ako ste antivirusnom softveru rekli da blokira javascript pozive na druge site-ove (a kaspersky po defaultu to ima uključeno), onda je normalno da će vam izbaciti grešku kada se rade javascript pozivi na druge sajtove. ovo se koristi na skoro svim site-ovima koji prikazuju oglase, a koristi se i za milijun drugih stvari, između kojih i skidanje zloćudnog javascript koda. samo što kaspersky te ostale dobre i drage sajtove vjerojatno ima u nekoj vrsti whitelist-a na kojoj nema xclaim. dakle, odlučite šta želite raditi. ako želite ovo blokirati, blokirajte i nemojte nam prijavljivati da to ne radi. ako ne želite blokirati, onda isključite to blokiranje. ili prijavite grešku kasperskom kojem ste platili da vam štiti računalo od zlih stvari, a on je odlučio da je xclaim iz kojeg god razloga zao. |
kroz firmin hardverski mcafee, "lokalno" ie8 + avast isto ništa.
|
vatrena ljisic 3.0.15 + NOD32 + avast = njente virus
|
IE 7 + NOD32 na poslu = keine wirusen :)
|
okej okej... hvala što ste javili.
please nemojte dalje pisati ako vam sve radi. to je normalno. zanimaju nas prijave problema - dakle, onih kojima nešto ne radi kako bi trebalo. |
Bogami, danas smo dobro zaružili s problemima.
|
Citiraj:
Citiraj:
eh da... i da odmah kažem... prije nego što napišete "eee meni forum nije radio cijelo jutro", pogledajte na prethodne 2-3 stranice ove teme. hvala. |
Zaboravio sam reći - kad sam postao post, forum se zblesirao i dobio sam poruku '504 Gateway timeout', ali vidim da je ipak prihvatio post.
|
Ne znam kako se ponaša kod drugih, ali ja doma imam poveći problem.
koristim FF 3.5.4 i AdBolck i Noscript. I u polju za pisanje posta upišem sto želim i kad kažem pošalji ovaj se počne buniti da uopće nisam napisao nikakav tekst odnosno da trebam barem 3 karaktera upisati. I shodno tome ne mogu nist. Probo sam qouteati nekog pa promjeniti teks - jok. Ne pomaže. Šta da radim? Šta šta? |
a ovo si postao kako? Očigledno je stvar u ----odgovor na moje pitanje----
Nešto si zeznuo softverski sa svoje strane, mi tu ništa ne možemo. |
ono što se meni čini je da noscript nije pravilno konfiguriran pa blokira javascript koji je potreban za rad foruma.
|
Citiraj:
Ne kazem da ste vi nesto zeznuli, daleko od toga. Problem je na mojoj strani, ali ne znam šta. Ne znam gdje da gledam... Citiraj:
|
Ak vidite sta pišem onda je do No Scripta :D
|
vidimo, pa eto...
|
Jel postoji mogucnost da se konacno dobiju "nasi postovi"? Vec sam jednom pitao, ali ne sjecam se odgovora. Otprilike da to izgleda ovako:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_fb5af5f3.jpg |
1 privitaka
A što fali ovome?
|
Zato kaj moram prvo tražit neki svoj post, da bih došao do tog izbornika...
|
|
Citiraj:
Citiraj:
možete si jednostavno napraviti sami svoj gumbić još je i bolje jer je uvijek dospupan bez obzira jeste li na forumu ili na nekoj trećjoj stranici.. Kao na slici samo drag and drop i rename u kaj očete npr. poruke moji postovi ili sl. http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_0604db45.jpg |
a, kužim - možda je ovo od Melani prijelazno riješenje koje šljaka.
|
Vidim da su nadlezni shvatili u cemu je problem, tj zeljeli bi imati direktan gumbić za nase postove. A ne da moram prvo traziti svoje postove, ili svaki put u profile->pa moji postovi.
Ne znam kako ostatku, ali meni je obicaj da prvo kad dodjem na forum, pogledam svoje postove i odgovore na njih, a onda sve ostalo. I ovo je stvarno malo frustrirajuce, jer ima dosta foruma koji su onak, losiji od ovoga , a imaju taj gumbic. Citiraj:
|
Usput kad smo kod postova i praćenje svojih tema, jučer oko 6:50 ujutro sam dobio barem jedno 30-tak mailova o svim temama koje sam pratio/pratim, i to su bile neke teme koje nisu aktivne preko par tjedana, ali sam sve to već odavno pročitao...
Inače Horza bi mogel u ovaj padajući "Brzi izbornik" dodati link na "Moji Postovi", mislim da tu stvarno nema neke filozofije...:) |
nema filozofije oko toga, nego radimo nešto više, pa ćemo sve u đuture, a ne stoput iterirat.
|
|
Citiraj:
|
Haj svima,
daklen, kao što ste bez sumnje već primjetili, forum je proteklih nekoliko sati bio nedostupan. Razlog tome su pripremni radovi na bazi koje je potrebno napraviti. Ovo nije trebalo uzrokovati nikakve probleme, no proces promjene strukture baze je napravio neke nepredviđene promjene pa je došlo do grešaka. Nastojat ćemo da se ovo ne ponovi, no kako smo u procesu upgrade-a foruma, ne možemo ništa obećati. Ispričavamo se zbog neugodnosti. |
To je jo? i dobro, do maloprije su izgleda svi bili banirani:
"You have been banned for the following reason: No reason was specified. Date the ban will be lifted: Nikada" Da ne spominjem hercatak i tako dalje :coffee: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jep baza je malo u banani :(
|
Jer samo ja nemam dijakritičke znakove?
EDIT : Malo ima, malo nema. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:35. |