![]() |
Citiraj:
U tome slučaju ne igraš multiplayer s main HR accounta? Uzeo sam prvi PS5 preko A1 još od PS2 tamo ranih 2010ih, pa gledam kako da iole povoljno prođem.... |
Citiraj:
Igra. |
Citiraj:
|
To je kao da imaš na svom accountu PS+, ali imaš i ženu i djecu i svi imaju svoje PS accounte na tom jednom istom PS5, ali samo ti možeš igrati online, a oni ne. Nema smisla tj Sony se još nije sjetio i to ukinuti pa da svi moraju svoj PS+ posebno plaćati :D
|
Prvi PS od PS2 u mom vlasništvu, preskočio sam više manje svu subscription kulturu osim YouTube premiuma pa mi je ovo potpuno novo :)
|
mislim da samo dva mogu djelit SP pretplatu
|
Citiraj:
Imam jedan primarni PS4 i jedan primarni PS5, Fallout76 kupljen na dva različita PSN-a i na obje konzole mogu igrati preko bilo kojeg PSN-a iako samo jedan u danom trenutku ima pretplatu. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Eto ga uletila plejka pa odmah pitanjce. Stavio sam ju horizontalno, ajme meni majko mila sto je ogromna i ruzna. Mislim da bi bila manje ogromna i ruzna da ju stavim vertikalno....ima li kakvih problema ako je vertikalno? Ako se ne varam nesto su babe po selu pricale da su one prve serije imale neki lošn umjesto paste pa da je to znalo iscuriti....:D.
|
Citiraj:
Uvijek će se netko naći tko će i reći, imam ja frenda kojemu je krepala. Eto, iz prve ruke, imam 2xPS5, jedna 3 godine, jedna godinu dana, jedna vertikalno, druga horizontalno, nikad problema ni s jednom. |
Ja imam day 1 konzolu i držim je vertikalno, nema problema. To je jedan jedini slučaj za koji se saznalo za to i da je postalo viralno, a i to je bilo da su nešt prčkali po konzoli i sami sjebali.
|
Sve serije imaju taj "liquid metal" umjesto termalne paste i valjda 90% ljudi ju drži vertikalno. Nemaš brige.
|
Od day 1 uspravno, sa i bez stalka. No problemo.
|
Ok fala pipl, kupujem stalak i ide okomito....:D
|
Citiraj:
|
Slim i Pro nemaju.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma nisu, samo se od sebe .... koliko sam toga čuo .... uffffff |
Ako stoji vertikalno zna se tekući metal nakupit na jednom kraju s vremenom , a ostatak oksidira. Riješi se rastavljanjem, čišćenjem i ponovnim nanošenjem tekućeg metala.
Ima dosta slučajeva po netu i likovi koji ih popravljaju kažu da je to najčešći razlog krepavanja konzole. |
Citiraj:
Taj dio sam skroz zab. https://i.imgur.com/eBGOxWS.png |
Citiraj:
|
E moj Diskač. :D
Stalak se spominje, ne metal. :D |
A vidim, nisam čitao sa razumijevanjem. :D :beer::hitthewal:
|
Uglavnom i kod mene stoji vertikalno na stalku slim verzija, i ne planiram mijenjati makar izgorio. Cist radi estetike :P
|
Kod mene su sve konzole uvijek bile horizontalno.
izgleda bezveze vertikalno i kakve sam sreće netko uključujući i mene bi ju kad tad trknuo. |
I kod mene vertikalno (C šasija). Taman stane uz telku tako. Osim toga, u horizontali mi izgleda očajno.
|
Ja furam tri godine vertikalno na istom mjestu.
Ni jednom rastavljao i ispuhivao. Nikad se ne zagrijava, niti čujem ventilator...a tih priča sam se nešto naslušao. |
Vjerojatno nema veze nego sam bad luck - stajala mi uspravno, krepala dva tjedna nakon isteka garancije. Nikad problema dotad, ujutro malo gejmo, navečer neće više palit - dijagnoza- krepala matična.
|
Imam ps5 od A1,
Malo sam se poigrao, instalirao koju igricu u vrijednosti mozda 60e preko računa, E sad ako mi je dosadila plejka i zelim ju prodat, je li mi najbolje tvornicki resetirat plejku Ili mozda mogu ostaviti svoj account gore pa prodat s tim nekome da odmah i dobije koju igricu pa mozda podignem i prodajnu vrijednost ima li tu kakvih rizika? Mogu li nekako unovčiti igrice s tog računa? Koliko po vama vrijedi ta plejka, tjedan dana staro mozda 5 radnih sati? 1 tb ps5 slim od A1, sa jednim đojstikom Ili ako ima neke druge koristi od plejke, mozda taj blu ray ili nešto. Mislim nije neka lova 300tinjak eura ali opet bezveze mi da stoji kad me ne vuče uopće nesto igranje, a opet mozda jednom mjesecno dobro dode ako dodu gosti sa klincima da se poigraju mozda Ili za blu rqy ako neko gleda kako ide to jel se moze posuditi negdje kvalitetan sadržaj ili se mora kuliti, jel ima negdje mjesto za mozda zamjenu ili nešto slicno. |
Ako si kupovao karticom makni karticu u postavkama računa da ovaj drugi koji kupi PS ne bi kupovao preko tvoje kartice. Jako je puno tih A1 PS5 bez igara na oglasnicima pa možda tih par igara tvoj izdvoji od ostalih. Možeš dobiti vjerojatno 400€.
|
Imam 2x PS5 day 1.
Jedna stoji vertikalno, druga horizontalno i sve super. |
Ima netko za prodati The Last of Us 2 REMASTERED za PS5?
|
Dečkovi imam jedan problem ....
Naime odspojio sam PS5 u blagodati čekanja HEN-a ... E sad, instalirao sam cyberpunk 2077 sa originalnih Blu-rayeva od PS4 .... Ali igra mi crasha tu i tamo .... Jel postoji neki način da se to updejta, pretpostavljam da je do toga, preko externog harda ili nečeg sličnog ??? Ili je jedina opcija spojiti ga na net i tamo updejtat ??? Naravno pretpostavka je da bu se automatski onda i firmware updejtal ..... |
Nece ti firmware automatski updatea, stisnes cancel da ga ne skine, ali nece ti se spojiti na psn dok ne updateas firmware tako da ne mozes do updatea.
|
Kupujem ps5 pa vidim 399€ je trentuno akcija uz Astro Bot. Koliko vidim nigdje trenutno nista ispod toga nema, znam da je jedbom bilo u A1 prilikom novog ugovora za ~200€, sad vise nitko ne nudi nista slicno ili ?
|
To je dobra cijena. Kad je izašao PS5 prije 5 god je koštao 3100kn. To je više od ovih 399€. Uzmi to.
|
Da, nema niže od toga.
|
Citiraj:
Tako da, super cijena. |
Kupljeno, nikad brže se za nesto nisam odlučia, hvala na svjetima
|
Gdje je akcija?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:40. |