![]() |
Zašto se uopće raspravljamo :D ? Uživaj gledajući svog tamnoputog ljubimca, uzgoji čupu kao on, stavi pirs u nos i kreni slušat Bibera. Tek tada si pravi fan :D
Pusti nas ostale, kaj se zamaraš s nama uopće kad si jedini ti u pravu i kad ti sve znaš i kad je onako kako ti kažeš jer za rasprave se držiš samo onih 10% priče koja ti paše, dok onih ostalih 90% uspješno izignoriraš :) Tako da eto, u pravu si. OK? Nadam se da se i svi ostali sa teme slažu? Citiraj:
Alonso 6 mjesto na gridu, najveći uspjeh Honde od 2015 na ovamo jebote :D haha... ali joj, još samo 2 vikenda i nema više. Nemaaaaaa. |
Citiraj:
A sad pitanje za tebe. Koliko je puta ove sezone Hamilton završio na boljem mjestu od onog s kojeg je startao (dakle, preticao na stazi)? Ja znam odgovor, vjerojatno i ostali. |
Citiraj:
super ti je logika, nema sto :D @Brko znam nije lako...evo ovaj gore pokusava dokazati da f1 u biti ne postoji osim ove godine...najgore je to sto vas je lik unistio vise sa slikama na instagramu, nego sa svojim pobjedama :D Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk |
Vorda, jesu te danas zvali na Interlagos da dijeliš pokale, sad kad je Hamilton pobjedio? :D
|
Citiraj:
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk |
Pa možemo to gledati i zadnjih par godina. Imao je bolid 2-3s brži od 90% grida tako da ta "pretjecanja" kada bi se vraćao od iza nisu nešto posebno bila, uglavnom na DRSu.
Evo ako možeš se sjetit jednog njegovog pretjecanja zadnje 3 sezone da si si mislio vau ovo je jeben potez. |
Citiraj:
Mislis u uvijetima da je svaku sezonu otkako je u F1 imao auto koji se bori za pobjede/naslove?
Da |
Citiraj:
Ali nek je on nas uništio sa slikama :) neka :D pogotovo sa onima na kojima izgleda kao potpuni kreten :) Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Kakva sezona, takve rasprave... napete :D još da nagodinu bude još tjesnije sa 3 momčadi, biti će još bolje :D
|
jasno, namjestaljka haha...
zzzzZZZZZZzzzzZZZzzzz Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk |
moraćemo neke ačivmente uvest u forum po uzoru na Steam, nešto tipa "Shoot to miss" - not a single argument in 100 posts :D
On topic: Izgleda da nažalost nebu kiše. No, još 20 minuta, taman da piva još malo hlada dobije :) |
Isuse koja teta ova sto pjeva himnu :D
Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Kimi opet u problemima ..
|
Ako sam dobro razumio švabski, oba Ferrarija imaju nekakav problem...
Sent from Mobara |
bottas spava zimski san...nego gledam ovu listu bodova i borbu za mrv...ovaj drugo mjesto i na kraju vandoorne ima vise bodova od alonsa...smijesno je nazivati tog pajaca top vozacem...barem trenutno...
restart: FELIPE IS FASTER THAN YOU !!! Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk |
Citiraj:
Grosjean se vratio starim navikama.... Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Citiraj:
Sent from Mobara |
Citiraj:
Kao i uvijek u tvom poimanju sporta, mr. Wikipedia Navijam Samo Za Prvake :D
Jebote kakav rejser. 35 kmh top speed na ravnini veći. Čisto rejserstvo znanje i talent :D nema bolid veze sa time :) Sent from Mobara |
Ovaj mercedes je strasan, 20 kmh ima prije ravnice.
Sreca nasa sto ga nisu znali posloziti svaku trku... Sent from my LG-H815 using Tapatalk |
Merc i ham demantirali vordu vec u prih 15ak krugova
Grosj majstor.. |
ovaj koncert kmecanja trenutno bolje zvuci od bolida f1 :D
Ako te to pali, uzivaj
Sent from my LG-H815 using Tapatalk |
Citiraj:
Bitno je ne nasjedati na bandwagonerske spike i dobro si :) Sent from Mobara |
Citiraj:
"Roooosberg, Roooosberg" daj jos koji hit... Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk |
Ova grafika s lijeve strane je katastrofa. Pola kruga-krug kasne s upadateom. Ne znam jel to bilo do sad, ali danas je bas izrazeno.
Npr sad je Hamilton prosao Verstappena, a tamo stoji da je VER 4. Pomislio sam da je mozda nesto bilo ili je Max vratio poziciju. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Kimi :care:
|
Citiraj:
A Bottas nam je dokazao da je običan prosječni F1 vozač. Klasa Heikki Kovalainen. Jebiga, očito mu je to limit. Drekonda izdržala pa je Alonso inkasirao 8. mjesto. Dobar rezultat, 2 za redom u bodovima. Sent from Mobara |
a kada su raceru hamiltonu talijani opet gume sabotirali :goood:
Lako tako braniti |
:roller::roller:
|
Citiraj:
Citiraj:
BTW evo ti tvoj lujo nemre proć kimija a 1s po krugu je brži :D |
Citiraj:
Citiraj:
Eto, u rangu onog lani kako je Mercedes sabotirao Hamu motore :D Sent from Mobara |
Drago mi je zbog Masse da je imao dobru orostajnu domacu utrku :)
Ali kako je kimi satrao vordu, vjerujem da je vec bilo u pripremi par rejserskih hvalospjeva :D |
Kod Mercedesa je problem sto je dizajniran za cisti zrak. Zato je u zadnje tri sezone pusio onaj koji nije bio na poleu.
Sad je tu i Ferrari... Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
daj se samo do druge godine probajte dogovoriti da li je do bolida ili do vozaca :)
Koliko sam uspio skontati je da Hamilton testira hrpu stvari za 2018.
Mercedes će i nagodinu samljeti sve živo. Prestrašno kakav bolid. Da me se ne bi krivo razumjelo, nemam ništa protiv ove dominacije.. samo da nam iduća sezona bude zanimljiva kao i ova. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:32. |