![]() |
Je , al recimo ichill 300kn razlika , vec za razmislit (mislim da bu se prije prodala zbog fanboy-eva zelenaša ) :D
|
Mooožda radi garancije, inače su već su i G1 i ichill badass cooleri za takav čip
Inače nikad nije bilo isplativo ići na top swagg verzije na mainstream gpu |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bez garancije ;)
Za 500 više se ima sa 36 mjeseci u HR. Osobno nebi dao, ali ko voli nek izvoli. Doduše, može se i Gigabyte kontaktirat i pitat jel moguće ostvarenje jamstva po serijskom broju negdje u EU. Ako da, onda je to jako dobra ponuda. Ako ne, nisam siguran baš. Ok, možda ne rikne ali kaj ak rikne :) |
Slažem se..
Ja ću ju uzeti u Uzi Shopu samo da riješim neke stvari. Ali mislim da grafe ne crkavaju baš nešto. Barem meni nikad nije crkla grafa.. |
Vidi, to je vječna rasprava. Nekome je garancija bitna, nekome nije. Nekome vredi 500kn, nekome ne. Meni osobno je gara bitna što god da kupujem zato i kupujem uglavnom nove stvari iz trgovine ili zapakirane sa oglasa. Polovne stvari ne skuplje od 200-500 kaj se tiče mobitela i PC komponenti.
|
Citiraj:
|
Meni su se grafičke nakrepavale, doduše, prastare nVidijine pekare 6600GT i 6800GT. Novije nisu, ali svejedno.
Dovoljno je da jedan SMD popizdi i bok. Ali velim, vidite sa prodavačem, kontaktirajte Gigabyte. Meni su izašli u susret sa nekim stvarima. RMA im je OK za razliku od kvalitete ploča :D kad sam ih pitao za eventualni RMA za grafu kupljenu u USA, rekli su da mora biti vraćena u USA. Za EU je vjerojatno isto. Ako je komp kupljen u EU, možda bi i grafu po serialu priznali u EU. A slanje grafe bilo kamo u eu je 50tak kuna. Slao sam svašta u Austriju, Njemacku, Nizozemsku, Irsku... i nema zejebancije kao sa našim vrlim uvoznicima i RMA officialima :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sve danas krepava (pogotovo meni), jedino bi se kuciste bez gare usudio kupit :D
|
Hmm.. Meni nikada ništa nije krepalo.. Pretpostavka za vječno trajanje komponenti po meni je pametan OC, dobro hlađenje i vrhunsko napajanje. Ne nužno tim redom.
|
Citiraj:
Grafička je isto sklop čipovlja i svega nečega, čak i više jedinica nego matična. Po meni, ona ima najviše šanse otići u qrac jer ima najviše dijelova :) |
Citiraj:
Grafa od 4k - check CPU od 4k - check Matična od 2k - check Monitor - check Napajanje - check RAM - multicheck HDD- multichek Ventovi - check LED traka - check :D :goodnite: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Svaka će imati coilwhine na apsurdno visokom fpsu, to se može jedino umanjiti ali ne i potpuno ukloniti. Tko misli da mu grafa ne može cvilit nek pokrene heaven bench pa izađe iz njega. Na izlasku kad se prikažu credits svaka će cviliti.
|
Citiraj:
Tocno to , i uvelike pomogne kvalitetno napajanje jer rezoniraju drugari skupa |
|
Majko!Pa i 1080 je zvijer svoje vrste.Što bude tek ovo!
Ali gledam jučer malo 4k lcd-ove,ima ih već ispod 4000kn! Za 4k rezu bude dušu dala! |
Citiraj:
|
Ako se bude klokala ko 1070/80 ima sve da prsti :P
|
|
Reka bi "drug Manojlo" - dugo nismo vidjeli single slot grafu :D
|
A ima smisla, ako ih mogu trpat u laptope, i ovo bi trebalo biti podnošljivo s obzirom na temperature i buku. Efikasan je taj Pascal, vjerojatno će se malo tweakati da smanje TDP, a opet će vjerujem biti na razini GTX1070 FE. Zato je OC headroom nešto čega nema puno vjerojatno :D
|
Ekipa imam pitanje...
Gigabyte GTX 1060 Extreme Gaming i MSI Armour OC V1. Jel ima velike razlike u performansama? |
Citiraj:
|
Ako razmisljas koju kupit xtreme bez razmisljanja.
|
Palit Super Jetstream su vrhunske a jeftinije od razvikanijih brendova.
|
Citiraj:
3slot hladnjak |
Jedini problem je 2godine garancije.
|
A strašnog li problema.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Zapravo dovoljno strasan..
A xtreme 4god Sent from my Xperia Z3 |
extreme prodajes sa 2 ili 3 g jamstva dok ovu jetstream bez jamstva npr. Tako da to je veliki problem. Barem za nas nekolicinu idiota koji stalno mjenjamo grafičke :D
|
Nvidia GeForce GTX 10X0 series
Niste idioti ali ić kupovat nešto i voditi se isključivo na trajanje garancije je po meni besmisleno. No to sam ja.
Nakon dvije godine se grafa ionako mijenja. Što misliš, koliko će ti netko dat više novaca jer će grafa imat garanciju? 100, 200kn? A sad u startu ces recimo platit upravo toliko više zbog duže garancije. Znači, ništa ne dobivaš niti gubiš. A pitanje dal će ti uopće netko dat više novaca. Naravno da bi bilo idealno kad bi sve imalo 5 godina garancije, ali gledat to tako nebi nikad ništa kupio :D Mozda tako pozitivno razmisljam jer mi je u 15 godina crkao samo Steelseries miš nakon godinu dana, par dana nakon isteka garancije. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Bitno je da ako bude moja u oglasniku sa jos 1 godinom garancije i tvoja bez, moja otic prije, popusio 100-200 kn il ne. Pogotovo kad je ovak situacija kad je izasla 1070 a 970 se prodavale u bescjenje....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Šta ako ti rikne nakon 2 godine ? Dobiješ ništa. Ovako dobiješ možda čak i jači model jer se ovaj prestao proizvoditi. I odmah u oglasnik s njom |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:28. |