![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E da, to mi stalno izmiče iz računice.
Što je babi milo... :( |
Moguće je da je prva serija od recimo 50 komada ima ugrađen lošiji-jeftiniji ekran/i ili kameru itd.
Tako je možda tvornica ponudila po nižoj cijeni jednu seriju koju sada Panda prodaje. Neki razlog mroa postojati. |
Citiram:
Citiraj:
|
@ ag008
Lijepo si to objasnio. Mali IUNI se oslonio na Pandawill da uvali naivcima 50 odrona. :D @ Rodriguez Promjene u specifikacijama su sutra na tapetu - za sada samo brži procesor, uži bezel i drukčija home tipka a kad smo kod bržeg proca, novi MTK6752 ima ovakvu grafiku (Mali-T760) u usporedbi s adrenom 420: http://cdn04.androidauthority.net/wp...GPU-AnTuTu.jpg I spada u srednju klasu "kineza" :) |
Pozz. U frci sam ostao sam bez mobitela i moram hitno kupiti drugi. dvoumio sam se između lenovo a806 i coolpad f1. I sad na pandi ima iuni za 200 dolara malo me strah da je neka mućka. :) što vi mislite da je naj bolje uzeti od ova 3 navedena moba?
|
Ja mislim da postoji neki razlog zašto je tako jeftin. Neka kvaka sigurno postoji.
Kao i kod Newmana s Pande. Upravo na akcijskoj prodaji je bilo hrpe problema s njima. Primjer je kada kupuješ med od PIP-a na akciji u supermarketu za 35kn pa ni ne dođeš doma i sav se skruti, šećerast je. A kada nije na akciji, košta 68kn onda je dobar, fin, ne zgrušava se. Tako kod brojnih mobitela postoji više izdanja iz tvornice i lošija izdanja su s razlogom jeftinija. Nevezano za ovo, ja sam si baš danas naručio novi Inew v3 Plus. Prema riječima prvih korisnika novi Inew v3 ima fantastičnu kameru, brz je i baterija traje kao i na starom, ne manje. Jedan dan (navečer se puni). |
Šta znači kada mi na trackingu pošiljke piše "Item is pre-adviced", tako mi stoji za mob već 10 dana?
|
Citiraj:
|
Vjerojatno su sa kineskom čokoladom :D
Ontopic, ne vidim razlog da ne spuste cijenu ako je na JDu pala. |
|
Citiraj:
Al sad smo offtopic..! 😀 |
Dajte ljudi budite ozbiljni, kakvo vražje uvaljivanje preko Pande, refurbished, neke "loše prve serije", ima ga za cca $200 na više lokacija, očito su spustili cijenu jer se žele riješiti zaliha i doći do keša.
@Ag008, to je neka šala ili što.... dao si $180 za dokazani odron Inew i kažeš da je dobra baterija koja se mora navečer puniti? Gdje se mogu vidjeti te fantastične fotografije koje radi taj iNew? |
Citiraj:
|
ili je ostao preveliki lager jer se premalo uređaja prodalo, a stiže novi flagship.
|
NHF, dao si mi inspiraciju :)
Citiraj:
|
Apsolvirali smo iuni u pandawillu. A što s onim u merimobilesu i etotalku (za sada)?
Nego, ipak mislim da je inew bolji. A i jeftiniji je. A baterija mu može dan, što je pohvalno. |
Što bih ja sad sve napisao, ali red je red, a Brko je dobar mod :D
(a bila je dobra baza :)) Citiraj:
Mišljenja o proizvodu: Ukupno (826) Dobar (734) (89%) Prosječan (60) (7%) Loš (32) (4%) P.S. @agOO8 Zanimljivo da nikad ne skrećeš ljudima pažnju na neka poznatija kineska imena kao npr xiaomi ili huawei nego izdvajaš (i to usput) samo nepoznate marke. U čemu je kvaka? Nije u imenu - slabo su poznati Nije u cijeni - koštaju ko i drugi Nije u kvaliteti - nitko ih nema da je potvrdi Nije u dostavi - dolaze sporo iz Kine poput ostalih Ozbiljno, koji su ti parametri za preporuku nekog uređaja? |
Ode stvarno fali LIKE botun :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mislim da su svi navedeni komenatari na ovo nepotrebni..čovjek je vec dokazao da mu kredibiltet nije važan..jedino mi žao ljudi koji povjeruju u takve stvari zbog neiskustva
|
Citiraj:
Kako uzet mob čiji se proizvođač na službenim stranicama nemre dogovorit sam sa sobom koji procesor koristi? Tu mislim i na broj jezgri i na brzinu(pogledati upite dolje) a najaće mi je kad u specifikacijama napiše da koristi dual led zvan Filip(Philip). Nazad na temu,unibody alu vs odron plastika,neki ekran pored sharpovog,mtk pored Snapa 800.... preispitaj stavove :D |
Ovo bi mogao biti zanimljiv uređaj - Oppo U3: 4,6" FHD, MTK 6752 octa core@1.7GHz, 2Gb rama
http://www.gizmobic.com/oppo-u3-4-6-...essor-2gb-ram/ |
Citiraj:
MANE: Single SIM, nema sd card utor |
Citiraj:
Ne znam tko još može popasti priče o iNewu, Cubotu i Elephoneu da su to dobri uređaji i da vrede tije para... Već sam komentirao kako je Cubot X6 nekoliko dolara skuplji od Coolpada F1 i kako oprqvdava to što je skuplji. Sad vidim da je ovaj iNew V3 reciklaž 100kn jeftiniji od tog IUNIja te je bolja kupnja jer je i baterija veliki plus tog uređaja jer se puni svaki dan. Ne razumijem neke stvari. Fakat ne razumijem... popijem 2-4 konjaka i idem opet čitat i idalje ne razumijem... |
Citiraj:
|
Jok, samo neinformiran :D
Nego, jel bude ko tog IUNIja naručio? |
Svrbe mene eurici ali potencijalna 2mj čekanja i gostovanje u Milanu za 10 dana me sprječavaju. Iako mi na piku nubia z7 mini.....al to bu oko nove god.
|
Jel postoji kakav development za IUNI ili si osudjen na stock ROM? Za te pare vjerojatno nema bolje kupnje, ozbiljno razmisljam da ga narucim :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
@Trouble
Nemoj se ljutit, to ti je normalna stvar kad imaš posla sa splitskim zajebantima. Ne valja ih shvaćati ozbiljno... P.S. Stigao je A806. Pod pressingom sam za recenziju pa se nadajte :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tooo! :care: Napokon da se malo odmorimo od Coolpada. :D Nego kakvi su dojmovi na prvu vs F1? Kamera? |
Stigao je doma prije mene. Javim popodne prve dojmove :)
1) Xiaomi / Miui stručnjaci: U čemu je kvaka s novim imenom za novi Miui? Vidim zadnjih par dana da ga pišu ovako: Mlul 6 (bilo bi MLUL velikim slovima) ??? 2) Zaboravite na F1 Plus - kompletno lošije specifikacije uz 100Kn manju cijenu :( 2a) Kupujte F1 dok ga još ima u prodaji :) P.S. Ako planirate kupovinu, naciljajte 11.11.2014. jer je u pitanju kineski praznik samaca što je kod njih nekakva prigoda za shopping... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego,danas na pandi 20-25% popusta na ove skuplje igračke....pa recimo Nubia z7mini ispada 220$ :) |
Pola godine od kad se pojavila cijela firma kao proizvođač mobitela, polako. :)
Nego, od kud ti ovo za 20-25% popusta, kako se to ostvaruje na pandi? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:27. |