![]() |
Jesi li siguran da o svom trosku kupe proizvod?
Ak je tako onda radje uzmem u uziju posto je nesto jeftinije napajanje.. |
Nije topic, ali ipak je jer je uzi specifičan po samo dvije godine jamstva.
Uvijek ga rado uzmem u obzir ako je garancija ista, ali ako odudara dobro odvazem. Ima meni uzi plus kad ima i višu cijenu naprema ostalima (rijetko je tako jer ima najniže cijene) jer znam da će mi srediti svaki problem - obično na moje zadovoljstvo, ali jamstvo mi je uvijek na prvom mjestu. Znam u jamstvu zamjeniti prozvod i nakon 5-6 g pa mi je bitno. Kad vidim kako tvornice rade rma van sa refurbished proizvodima mi muka dođe . Zato osobno rade uzmem kod trgovine sa hrvatskim jamstvom i pokriveno hr zakonom. Vertex 4 128 zamjenjen za Samsung 850 evo 250 u 4. godini jamstva je samo jedan od pozitivnih primjera zašto je jamstvo bitno.... |
Citiraj:
Sto je i logicno, pri kupnji novih/polovnih stvari otprilike ide: HW kupljen u HR, Uzi, HW kupljen vani, HW bez jamstva. |
Citiraj:
|
Može li se nabavit g900 miš?
|
Citiraj:
https://www.uzishop.hr/misevi/13673-...-spectrum.html |
Citiraj:
|
Ovo mi je super kako uzi nudi jedan od skupljih miseva po istoj cijeni kao hgspot koji ga sad ima na akciji -30%. Svaka cast! :)
Btw imate li u ponudi Cryorig C7 cpu cooler i koliko novcica okvirno? Tnx! |
Citiraj:
Cryorig nazalost trenutno nije dostupan, jos nema datuma dolaska. Citiraj:
|
Znate li već kako će u Uziju izgledati cijene Ryzen r5-ica ili se moramo peći do drugog tjedna? Sve sam se nešto nadao cijeni od oko 1800 kn za 1600, no kako stvari stoje u drugim europskim dućanima bojim se da ne bude niš od toga...
|
eh ovo je već sto puta postavljeno pitanje sigurno
kako doći do forumskog popusta? regao sam se kod uzija ali u korisničkim opcijama ne vidim ništa na tu temu zahvaljujem |
Citiraj:
Citiraj:
Isto tako mozes i nakon sto obavis narudzbu dodati komentar za svaki item posebno... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mislim da to rijese pinganjem na pm, kao da mi je ostalo u sjecanju...
|
Citiraj:
Dalje mi vrsimo terenske provjere i skeniranje. |
Citiraj:
|
X upita imamo za taj model ali trenutno su nedobavljive.
Kod istog dobavljaca uzimamo, jedino sto kod njih pise "navodni" datum dolaska. Nema druge nego pricekat. https://www.caseking.de/asrock-h81-p...-mbar-203.html |
Da ponovimo jer vidimo da ekipa ne razumije ili mi neznamo objasniti postupak za forumaski popust.
1. korak = registracija na webshop 2. korak = sa tog registracijskog maila poslati nick sa foruma na info manki uzishop.hr 3. korak = pricekati da vas prebacimo u grupu sa popustom i javimo povratno 4. korak = narudzba Ovo ce kolega staviti u 1. post. |
Citiraj:
|
Evo da vas opet pohvalim. Ostal i ugodno iznenađen kad me Filip(? ak se dobro sjećam imena, taman sam bil u gužvi) zvao u vezi layouta za tipkovnicu. :goood:
Jedino bum moral malo popričat s likom iz Overseasa, jedan kut one vanjska kutije bil malo "nagažen" al taman onaj di ste nagurali papira/kartona pa sve preživjelo. Odo ja sad slagat novu konfu. :chears: |
Citiraj:
S COINBASE APP na androidu, skeniranjem QR koda s monitora. Inače na akciji je, pa požuri narode. :goood: LP Marko |
http://prntscr.com/ev3ymg, nije valjda da je vec sve otislo ?
|
Nažalost da, dobavljač je imao svega par komada :(
|
|
Vidim opet su pomaknuli datum za asrock h81 pro btc ploce.. ne mogu cekat pa sam narucio drugu..
Zanima me dali mozete dobavit dva EVGA SuperNOVA 750 G3 napajanja? Samo mi to fali da mogu napravit narudjbu na webu :) |
Koju drugu? :D Kaj će ti 750W? :D
|
Asrock Z97X Killer
pa ne znam, ak se ne mogu dobavit ta uzmem xfx-a od 850W :goood: :fiju: |
Ah...ta je skupa :D
|
A je, ali ocito je da vlada nestasica ploca.. si vidio pro btc koje kostaju ispod 100eur se prodaju za 200 pa cak i 300usd na ebay-u loool.. radje dam za ovakvu novu 150eur, pa dobijem i m.2 :D
ta je najjeftinija od dustipnih.. ljudi daju za SABERTOOTH Z97 MARK 2/USB 3.1 i po 1300kn... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Edit: ustvari, napravi web narudžbu, budemo namjestili cijenu jer je povuklo od trenutnog dobavljaca gdje je visa cijena. |
Ok, rijesim to danas iza 15h..
samo uzeo bi ta napajanja, proc i memoriju na rate, po staroj cijeni.. :) |
Pozdrav!
ima kakva najava kad možemo očekivat RX 580 grafičke? Posebno me interesira Sapphire RX 580 NITRO+ LE 8gb Hvala, |
Danas su izašle, pa vjerujem da će ovih dana biti u ponudi. :)
|
Citiraj:
|
Skupo brate :D
|
I rasprodano :D
Kad dođe novi batch snizit će to gazda ;) |
ma znam. nije ni do gazde.
Treba se strpit malo pa da stvarno bude 10 $ jeftinija od prethodne serije. |
RX 570 & RX 580 KARTICE RASPOLOŽIVE ZA NARUDŽBE
https://www.uzishop.hr/news/rx-570-r...va-za-narud-be- |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:58. |