![]() |
I uz to je gadan karakter :D
Njegova uloga u Bostonu je djelo Brada Stevensa. Odličan trener koji zna izvući maksimum iz igrača. Međutim su se Thomasovi limiti brzo pokazali u PO. Pukli bi već od Chicaga da se Rondo nije ozlijedio. Irving - Thomas trade je bila Aingova uvaljotka desetljeća. Em je Boston dobio fantastičnog igrača, em je uvalio bofl robu najvećem konkurentu na istoku :D |
Citiraj:
btw večeras pare u NBA rastu brže nego kriptovalute. Atlanta doma mora dobiti ovu vojsku novih plaćenika, Detroit i Blejk igraju doma protiv njegovih bivših Clippersa, Kyre još pod gasom od sinoćnje fešte će sam dobiti Indianu. 3 para, koef preko 6, thank me tomorrow :D |
Thomas mi izgleda kao netko tko će vrlo brzo propast, ne znam zašto imam takav osjećaj. Jednostavno mi je njegov niga stil posebno klošarski.
|
Citiraj:
Baš me zanima hoće li Blejk vajnati i protiv bivših Clipperse. Mada igra jako dobro Sent from my X using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Nothing more, nothing less :lol2: |
Citiraj:
Darrell Griffith 48" (122 cm) head 4 inches above the rim Bernard King 46" head 5 inches above the rim Anthony Spudd Webb 46" head 5 inches below the rim Dee Brown 44" Harold Miner 44" LeBron James 44" head 4 inches above the rim Nate Robinson 43.5" head 5 inches below the rim Clyde Drexler 43" Vince Carter 43" (109 cm) head 1 inches above the rim Steve Francis 43" Antonio McDyess 42" Dominique Wilkins 42" Tracy McGrady 42" head 2 inches above the rim Allen Iverson 41" (104 cm) Julius Erving 41" Shawn Kemp 40" (102 cm) Larry Nance 40" Rex Chapmann 39" Kobe Bryant 38" Desmond Mason 38" Ralph Sampson 36" Daryl Dawkins 34" Shaquille O'neal 32" Lamar Odom 32" Magic Johnson 30" Karl Malone 28" Larry Bird 28" Ovo pronalazi internet,vertical leap,jump |
ne pamtim da je u zadnjih par godina bilo ovak dobre zajebancije u nba-u :D
micica došla s istoka među velike ribe na zapad, jadna mu majka :D https://scontent.fzag3-1.fna.fbcdn.n...43&oe=5B1E9490 EDIT: kad te krene, onda te stvarno krene :D Citiraj:
|
Citiraj:
Popušio bi pare samo tako :D Danas je prilika rano vidjeti nove Cavse - u 21:30 kod Irvinga, Boston tea party :D |
frend na ova 3 para dodao Šarić ispod 15,5.. ovaj utrpao 24 :D 0/4 ftw :D
|
Još malo pa počinje BOSTON - CLEVELAND na sportklubu... :)
|
Tko bi reko da Cavsi mogu igrat obranu :D :D :D
Komentatori: Citiraj:
Citiraj:
|
jucerasnja suterska vecer za Cavse je bila odlicna, dok je s druge strane Boston promasio 28 trica. DVADESET I OSAM.
stvarno muka za gledati, valjda sam zato i zaspal u q4 :D btw 4 nova igraca Cavsa jucer ukupno utrpala 49 poena. LBJ je bio sretniji nego kad mu je Irving dosao u ekipu :D |
Razumljiva je njegova sreća nakon svega :D
Ipak treba par stvari oduzeti o ovog. Kao što si rekao, sjajni šut Cavsa, očajan Bostona. Drugo, daleko od toga da su s IT nestali svi problemi Cavsa. kolko god da je on poremetio svlačionicu, dosta je tu James kriv. Počevši od preplaćivanja igrača iz njegove agencije, pa njegovog neigranja obrane što je na kraju zarazilo cijelu ekipu. Kako bilo, prije početka sezone sam napisao da su Cavsi prestari i preloši, što se pokazalo točnim. Svježa krv im je dobro došla, bit će bolji sigurno. Koliko, to tek treba vidjeti. |
|
|
By any means neccessary!!!
|
hoopster objavio svoj kviz, sramota me, ali eto, samo 3 tocna :D
http://hoopster.hr/wp-content/upload...zpr-boeing.pdf |
Odlična tekma, CP3 sa najviše dodavanja. Uskoro idemo protiv Kings (Carter) pa pauza od idućeg petka protiv Wolvesa
https://i.imgur.com/MYzVUku.jpg Nego, predstavljene su pume vol.2 :) Bolje su mi vol.1 |
Citiraj:
Mislim da sam samo Benu Udriha pogodio. :D |
Samo prvi odgovor točan.Ozljeda na zagrijavanju... :D
|
|
Haha, predobro. I na istoku promjena na vrhu, Toronto zasjeo na prvo mjesto. Sad vidjet ćemo koliko će potrajat, da ne bi bili dobri ko u doigravanju.
|
Kakva sinoćnja tekma POR-GSW ... milina :)
|
iducu tekmu Westbrook pokusava skinuti ovo, bacat ce loptu u svoju tablu samo da skupi skokove :D
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...7b&oe=5B08A021 |
hiljadu suza majko :D
|
@adaksinjo - dobra. :)
Baci pogled na ovo, za valentinovo objavljeno, nisam pogledao do danas. Gilbert o NBA i o životu. :D |
Isiah-Magic vol2, no tears :D najbolji dio na 36:49
kolko dobro bi bilo da GSW ove godine ponudi Shaqu 10 dnevni ugovor kod rezultata 3:3 u finalu protiv Bostona i da ih Boston razmontira :D |
Citiraj:
Op op, šuška se šuška :) |
Kaže Bron Bron da se on ne bi tako igrao :D
Citiraj:
Citiraj:
Zanimljivo, kad čovjek pogleda, po Silverovom prijedlogu i trenutnim pozicijama, Cavsi bi u playoffu, da bi došli do finala, morali redom proći: Denver - Boston – Houston I onda GSW :D :D :D |
izgleda da je Kawhi out do kraj sezone. u nedjelju u 21:30 spursi-cavsi.
Citiraj:
|
Sutra protiv Wolwesa.
|
Citiraj:
|
|
ludilo :D
|
Dobra fora :D
|
http://nba.cdn.turner.com/nba/big/te...7_1280x720.mp4
Play of the day Veljača 15.5 PPG, 46% FG - 40% 3P |
nema nam Vorde pa moram ja, iako to nije to, al Lebron prvi u povijesti ušao u klub 30k poena, 8k skokova i 8k asista. |
Citiraj:
Dobra :D Sam je pao tzv. izkliznuo.na jednoj nozi. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:37. |