![]() |
A koje su to točno sudačke greške u ovoj utakmice tebi toliko skočile u oči?
|
Citiraj:
|
A to kao nije bio crveni?
Prvo ga je čovjek stepao sa rukom u facu, a potom mu je još opalio headbutt. Šta bi mu trebao opaliti kung-fu kick da bi dobio crveni? Ovo je čisto nesportsko ponašanje (što na kraju krajeva ni ne čudi, jer je to Pepe), a to je direktni crveni karton. |
Ruku na srce, Muller se bacio kao pokosen. A to naravno nije bio. No to opet ne opravdava udarac glavom. I ako to nije crveni karton, onda ne znam sta je?
|
Baš sam sad na rekreaciji komentirao kako mi se suđenje gadi i nogomet kako ide prema budućnosti :(
|
Citiraj:
|
Ma dajte, sve padavičari u tri mp3, onaj nejmar je trebal onda dobit 6 crvenih radi onoga na Modriću.
|
Danas za Iran drukam. Osim naših i Urugvaja, za njih navijam oduvijek :D
|
Najjakšeši selfi ikad :D |
Prave reprezentacije imaju psihijatra, a neke izgleda i profesora glume:D
Sljedeća utakmica mi je interesantna, želim im koji crveni karton (bez ozljeda) i neriješen rezultat:D |
Bilo bu zanimljivo pogledat suđenje u ove naše dvije tekme. Mislim da budemo imali vip tretman s obzirom da naš brand koji je zahvaljujući Maminju došao do funkcije predsjednika saveza šuti ko zaliven.
|
treba čovjek imat muda za ovo :) |
Ne, nego samo malo zdrave pameti. Nista mu nece pomoci da se nadje na SP. Lik je to vidim dobro primio, malo se nasalio i ujedno unovcio. Odlicna kombinacija :)
|
Tak javno se našalit na svoj račun, to baš nemre svatko :)
|
Ako je ovo najbolja africka momcad, onda su ostali jos zesci fail :D
Sto se Donovana tice, nisu prve reakcije bile takve, a za ovo je finu lovu digo :) Nema kod Klinsija starih zasluga :D |
Citiraj:
|
Jel gleda ko ovu jad i bijedu... BiH ove sirotinje od Irana i Niđerije gazi ko plitak potok. Ovo je strava. Kao da gledam dvoboj Andora - Luxemburg.
|
Najlosija utakmica na ovom SP. Ali bas ono bez konkurencije. A ja cekam 'keca' :D
|
Strašno koja utakmica... Bolje da su to dali u ponoć, a Ganu i USA sada u 21h. Ovi idioti će ubit odličan prosjek ovog prvenstva...
|
Ovo je gore i od HNL-a, prispavalo mi se od ovog mučenja lopte.
|
Katastrofa. Nigerija je kakti nekakav prvak Afrike jelte... Ubi bože jadnog nogometa...
Poterat oboje sa prvenstva... Koje smeće od nogometa... |
|
Citiraj:
|
Mesi zadovoljno trlja ruke, Miler neće dugo biti u prednosti:D
|
|
@Dottore - Scolari ga uci simulirat. Fred je vec prosao obuku. :D
|
Citiraj:
|
Ovak utakmica je već u prvoj minuti bolja nego ova u 9 :D
|
Dobro Klinsi utreniro ove Amere :D
|
Citiraj:
|
najjace izjave - svabo je mjerilo kvalitete :D btw danas najgori dan na sp. sve neki odroni od utakmica iako vjerujem da su mnogi uzivali od 6 do 8 :D
|
Steta za Ganu, zasluzili su barem remi.Ali, dobra utakmica.
|
Citiraj:
|
Žganci nisu imali sreće danas nikako.
|
Citiraj:
|
E, a zašto Donovana nema u USA reprezentaciji? Zašto ga ovaj nije zvao ili potjerao?
|
Po onom što je naš komentator rekao, sporiji je od pozvanih napadača, ali Klinsmann je rekao da će ga zvati ako se netko ozlijedi...
|
ako meksiko tuce brazil idemo doma?
|
Ovisi hocemo mi dobit Kamerun i Meksiko nakon toga i o gol razlici...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:42. |