![]() |
A gle trebali su ostati bez dva igrača, a ne jednog. :) Lako se braniti kad se sparkaš u 16 metara i bok. :)
|
A još su i Tottenham svinjski pokrali pa vam je sad baš dobro, jelda?:)
|
Citiraj:
Fail totalni. A dobro je počeo City |
@jelc...Nisam gledao tottenham. :) Gledaš ti ovo kak drogba odrađuje pr0 posao. :) Dobro i ostatak je ok. :p
Disciplinirani su. :) U ostalom ovime su olakšali posao unitedu. ;) |
Citiraj:
|
To je najgore...
Danas je city trebao imati dva crvena i trebali su suditi penal za njih. Odmah na početku. To su po meni bili jedini propusti. :) Iako se sada postavlja pitanje tko još može dobiti city ili igrati X s njima? Liverpool teško. Arsenal možda. Tottenham možda. United..lol. Bude bilo veselo. :) City 39 United 36 Chelsea 32 Tottenham 31 Arsenal 29 Jako veselo. :) |
odličan početak citya, ali onda najbolji čelzijev igrač večeras* (u žutoj majici) uzima sve u svoje ruke i bye, bye city-evi snovi o nekakvom plijenu u londonu. :)
*=nek zainteresirani youtube-aju meirelesov krvnički udarac đonom po nozi silve za kojeg je dobia tek tapšanje po guzi od momka u žutom. |
Kaj želiš reći da nije trebao biti drugi žuti? :) Trebala su biti dva druga žuta ali je sudac progledavao kroz prste. :)
No sljedeća tekma citya je protiv arsenala. Igraju doma. :) |
Citiraj:
|
Sry 31. :p
lol krvnički udarac. :D Pa maknuo je nogu kad je došlo do kontakta i to se vidjelo. :D Nije ti ovo španjolska liga tj. barcelona. :D |
Isto tako City ima 38 :P
|
Imam novu tipkovnicu. :D :D
Nego ivane. :D Juve dobiva, a chelsea gubi? :D |
Nemoj ivana dirat sad sve mu se poremetilo za danas :D
|
Vidoviti Ivan - strah i trepet za sve hobotnice diljem svijeta :D
|
Nisam gledao ni Kelso ni Tott,ali niz Citya i Totta je morao stati,najizgledniji protivnici su to i napravili:)
|
|
LOL ne propada on propada klub! :D Doduše više ne propada pošto ne igra! :D
I nadam se da neće u liverpool tj. siguran sam da neće nego bu vjerojatno negdje u španjolsku ili tak nekaj. :) |
Skupljaju pare za Modrića :D
|
sumnjam da bi ga pustili u liverpool nazad :D
ma ja ne vjerujem nis tim engleskim novinama, jer bi onda na zimu totenham kupio teveza, posudio kaku, i jos par igraca i dominirao :p |
|
Ne baš. :D Ja sam više za motorhead i tak to. :p
|
Jebiga, takvi su navijaci chelsea, emo curice koje slusaju bibera :D
dok recimo culesi trose shakiru :D pa ti vidi |
Ili ibrahmovića? :D Još nismo sigurni! :D
|
Hahaha, dobra dobra :D
Bit ce da je ovaj zato otisao iz barce :S No kad smo kod barce, nemogu vjerovat da su stavili Villu na transfer listu, jasno mi je da se nije najbolje snasao, ali jednostavno mi je drag, i stvarno je kvalitetan napadac. Kao interesanti se spominju Liverpool ( nedo bog da prede tamo,propast ce ) i Chelsea ( odlicna zamjena za didiera, takav napadac im treba ). Drzim fige da ode u chelsea |
Držim fige da ne ode. Ne treba im takav napadač. :D Ne treba njima nikakav napadač. Imaju ih dosta. Treba im novo lijevo i desno krilo. :)
A bog bogme ne treba im ni ovaj. :D http://www.givemefootball.com/premie...brazilian-star Opet će napraviti i ko s curicom. :D U ostalom villa ima 30.g i prokleti je miđet. :D Ima 175cm. Kaj će taj u engleskoj ligi? :p |
Citiraj:
|
:hitthewal:
Na kojoj poziciji igra Modrić? |
Citiraj:
|
Dotični ima 26.g i igra bolje nego što će villa igrati da živi još 150.g :) U ostalom drugačije su građeni. Nisu isti tip igrača.
|
Citiraj:
|
Ali to su AMF igrači. Villa je napadač. :)
Daj pogledaj napad od chelsea. :D Mislim da je anelka najniži i ima 185cm. :D Ne kažem da niska osoba ne može biti dobar napadač..može. Ali se definitivno ne uklapa u neke lige/klubove. :) |
Citiraj:
|
Ti ne znaš čitati ili stvarno moraš tupiti? VILLA JE NAPADAČ ili ti ga FW, dok je zola bio AMF/SS. Shvataš sada? :)
|
Citiraj:
|
Villa je visi od Teveza,al ne kuzim zasto Barci nevalja:)
|
Citiraj:
Znaš da su i obrambeni igrači ponekad u napadu. Da li ih to čini napadačima? :) |
zato jer mu je alternativa sanchez koji je puno mlađi - i očigledno jednako efikasan ko i on, a villa je preskupo plaćen da bi čamio na klupi.
|
Citiraj:
To što ti misliš da Villa ne može uspjeti u Chelsea-ju ne znači da možeš odmah generalizirati da ne može uspjeti u Premierligi jer je ''midget'' po meni je to totalna bedastoća, gore je kolega i Teveza spomenuo a čovjek je ostavio trag u Unitedu (kao i Rooney), druga stvar je to što je munjen u glavu ali da je zabijao, je :D Ponavljam, radi se o tome koliko takav profil igrača odgovara sustavu igre nekog kluba a ne koliko je nizak i koliko godina ima :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Di ce Villa ako Torres nije na prodaju?:) klik |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:52. |