![]() |
Slazem se da nije bright UI ideja. Upravo suprotno. Al' gomila korisnika je pisalo komentare "vratite nam delete", "previse klikova za obrisati mail"... umjesto da su pogledali u settings ili u krajnjem slucaju googlali rjesenje. Sto nije pod nosom, kao da ne postoji :D
|
Jesam ja panglu ili šta? Pa u gmailu samo povučeš email u stranu i on se briše? Mislim kaj su ljudi idioti, kakav delete gumb?
|
ljudi sa kojom android aplikacijom "kustomizirati" izgled zaslona , widgeta, ikona ...
Ove deafultne postavke na Huawei Y300 su iritantne , 5 "stranica" max tv, t mobile ovo-ono. Sad ja bih, samo gm, browser , folder sa igrama, poruke i pozive, navigaciju, program za sport i to je to. Rootanje ne dolazi u obzir. |
Citiraj:
|
hvala, od sinoć ne puštam ovaj y300 iz ruke
stavio sam valjda 100 aplikacija za koje ne znam i zašto služe:D samo pucam na sd karticu:D |
Citiraj:
Sa nova launcherom imaš i app drawer koji iz nekog razloga ne postoji na stock ui. |
nisam našao ovdje , ako neko slučajno nije vidio , stvarno preporuka za ovaj app:
https://play.google.com/store/apps/d...econtrol&hl=en zahtjeva root, i praktički odmah sam uzeo full verziju zbog custom gestures..spašava me na telefonu, mogu mislit od kolike je pomoći na tabletu.. za sad stavio samo par stvari:screen off,home,back i recent apps..čudo :) |
Citiraj:
|
Svejedno se taj delete gumb moze prikazati (i bez nadogradnje), samo triba uci u opcije i staviti kvacicu na odredjenu stavku...
Ljudi su blesavi, jednom rijecju. Jos ne znaju, da prije propitkivanja i postavljanja obicno glupih pitanja, triba malo prolistati po opcijama... |
koje su musty play android igre?
Rpg, akcija..? Al mislim igre kao "igre" ne angry birds:D |
Pa tražiš mobilne inačice starijih PC igara. Stvari tipa Fallout (ovo je malo teže i ovisno o jačini mobitela), GTA Vice City, Heroes of Might and Mahic 2, 3, Monkey Island 1, 2, 3... Ima starih ala Baldurs Gate, Planescape Torment...
Popularnost Angry Birds i sličnih "igrica" samo potvrđuje attention span kakav imaju ljudi danas. Rađe osobno pikam jednu partiju Heroesa ili opet prođem nakon dugo vremena neku avanturu umjesto da lansiram životinje (to ostavim za nježniji negamerski spol) |
Death Rally :D
Skinuo sam si to ne moru da imam čime ubiti vrijeme i da se prisjetim starih vremena uz Death Rally. |
Citiraj:
|
Može preporuka za "free offline GPS app", prvenstveno za Hrvatsku mi treba (HTC desire X)?
|
iGO Primo/My Way, Navigon, Sygic,... imaš ih brate koliko želiš.
|
Niti jedna od njih nije free leganim putem. A koliko znam igo nije niti dostupan u prodaji osim ako nije nešto novo izišlo ove godine.
Imaš od naših Mireo sa detaljnom kartom HR, ali nije besplatno. Besplatno imaju neke, ali se uglavnom baziraju na google maps i openstreet mapama. |
Citiraj:
Probao sam još neke koje su nakon raskrižja i skretanja dale glasovnu naredbu, do onih koje nemaju ucrtane sve ulice. |
Je li ima kakva igrica tipa legendarnog Diabla, ne mora čak ni biti free samo da nije sa onim sranjima koji se kupuju unutar igrice, da ima fini singleplayer, MMO me ne zanima.
Trenutno skidam Dungeon Hunter 4 od Gamelofta ali sumnjam da je to ono što tražim... |
Citiraj:
|
Svašta.. Znači to je ekšli stvarno free app? Mape se downloadaju nakon instalacije aplikacije ili?
Mogao bi to probati.. Daj reci još pokoji info.. Thx EDIT: evo baš mi se skidaju mape, govor i slično.. Besplatno je 10 downloada, znači recimo: 8 karti (Bosna, RH, ......), govor i još neka sitnica koja ti treba.. |
S kojom aplikacijom se može underclockat procesor?
|
Ima ih dosta, recimo System Tuner Pro.
|
Može preporuka za besplatnu SMS (non threaded) aplikaciju, po mogućnosti bez reklama?
|
1 privitaka
Preporuka tipkovnice, jer defaultna mi je preuska u p. modu dok tipkam palcem.. Puno gresaka imam osim ako full sporo pisem..
|
smart keyboard pro
|
2 privitaka
Thx, ali jbg, bas ista stvar.. Isti razmaci izmedju slova, skoro iste greske :(
|
Citiraj:
Btw ima li kakva aplikacija, u koju bih spremao određene slike, podatke itd ali da ima sifru tako da nitko tome nemoze pristupit ako mi vec ceprka po mobu :D :fala: |
Budem sutra probao i tu Go Keyboard..
Nego, da ne zaboravim, kako da rijesim da se fotke i filmici spremaju na SD karticu, posto su tamo vec sami od sebe napravljeni folderi poput DCIM i ostali? Nesto mi je u glavi da sam to vec pitao ovdje - rjesenje ne postoji/nije jednostavno, boo.. |
Dropbox,namjestis keycode ako koristis na jednom uredjaju,imas opciju i automatskog brisanja u slucaju desetog krivog unosa
|
1 privitaka
Citiraj:
U postavkama kamere odaberes gdje zelis da se pohrani. |
Nazalost nema toga kod mene, barem ne u defaultnoj app..
|
Citiraj:
|
2 privitaka
Mob iz potpisa..
A nema toga hebem mu, vec sam bio trazio.. Bas bzvz.. |
Citiraj:
EDIT: vidim da je to za GPS tagg.. |
Citiraj:
|
Hmm, vidiš nisam nikad na Android mobitelima imao takve tipkovnice, uvijek bi uključio ili po defaultu imao one druge, svaka slova zasebna.
Mogu ti reći da ću baš to probati, vratiti se u stare dane, sa razlikom što je sada touch :D |
Citiraj:
|
Ah, nema, nema, stvarno.. Već sam ja sve to pretražio..
pa sa ovoga vidiš da nemam te opcije: http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=2513 Nego, što je to ZSD? Uključen/isključen, stra stvar.. ZSD - Zero Shutter Delay.. Što, mrvicu pričeka pa onda okine? Ili pak ne pričeka ništa? :) |
Citiraj:
Također nisam mogao upisati broj zgrade ali nema veze, aplikacija će sigurno poslužiti ponekad.. Bitno je ovo drugo, a to je da je besplatna, odnosno besplatno je 10 downloada.. |
preporuka za Buzz launcher, stvarno me ugodno iznenadio nakon apexa/nove, konačno nešto interesantnije... može manje više sve ko i oni, plus što ima hrpu predefiniranih homescreenova što su ljudi napravili i koji se mogu prilagoditi, 12x12 kolona redova koje dobro funkcionira, svakoj ikoni se moze odrediti bilo koja veličina, najsmooth prijelaz između homescreenova... uglavnom, definitivno vrijedi isprobat.
edit: primjer screenova... u par klikova postane 1 2 3 ili skroz nešto deseto. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:30. |