![]() |
E to je i mene zanimalo..
Sad jedno zlocesto pitanje: sto ako ja dam frendu username i pass za Steam, dali i on moze instalirat igre koje ja vec imam kupljene? |
da, ali ne možete biti istovremeno logirani na isti steam acc
|
Mogu, 15 minuta cca onda disconnecta :)
Odnedavno isto mozes lokalno u istoj mrezi biti ulogiran s istim accountom na vise kompova pa mozes streamati s jaceg kompa na slabiji gameplay. Cak i ok radi, probao na NFS: hot pursuitu jedino je mana sto se igra mora prikazivati i na kompu koji streama. |
dovraga.... prvo me dadosbcro navuko da instaliram steam zbog AAPG, onda sam instaliro Origin zbog besplatnog BF3, onda sam za jeftinjavu kupio Portal Bundle na steamu.....
I eto već sam se navuko na digitalnu distribuciju igara :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
naravno da možeš, evo baš curi dajem username i pass da odigra brothers tale. |
bok :)
može mi netko reći dali sa ove dvije slike dali ima kakav vrijedniji ili vrijedan item ? http://i.imgur.com/A4VVTSDl.jpg http://i.imgur.com/6rztvKzl.jpg hvala |
Ne :chears:
|
Citiraj:
Teško je reći napamet, a i cijene karata (pogotovo ovih TF2) osciliraju. Cilj ti je prodat/kupit karte i craftat značke pa ti raste steam level i imaš šanse da ti padnu bolje (i vrijednije karte) |
hehe :D a jesam sirotinja :beer:
hvala :goood: |
|
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: Imam craftanih kupona. jedan i dva Ako netko moze iskoristiti neki dajem ih besplatno. |
How to get The Sims 2 Ultimate Collection
Citiraj:
|
treba nekome GTR Evolution? Djele besplatno na pc gamer.
Evo i moj: BQ64D-Z7IPX-68WBH |
Tenks za info, upravo sam dodo GTR E.
|
Pozdrav.
Imam 3 steam ključa sa pcgamera pa ako netko želi neka si doda na steam jer se meni ne sviđaju te igre, dodao sam si samo GTR evolution. Dino D-Day: 2LHC3-PYE2F-7JNXL Really Big Sky: DY6WN-8CGTQ-80LI9 Spacechem: QAQY9-XVGG8-36MEM |
Citiraj:
|
Wing Commander 3 free na originu
|
Dajem -66% kupon za Chaos on Deponia.
|
Daj.:)
|
Pozz. kupuje li tko preko newegg-a? ima li tko voljan kupiti igru pa mu uplatim na racun?
|
Vau, kaj je to pa bilo sa steamom da su išli mjenjat ovaj logo ? :O
|
Kolko mi je sve štekalo na steamu zadnjih 10 dana, ja sam mislio da će sve mijenjat a ne samo logo :D
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...37861602_n.png |
Neam blage. Zadnjih 2 tjedna baš i nisam palil steam, ali danas upalim i vidim novi logo, nije loše :)
|
Citiraj:
I onda se neki cude igrama 20+gb... |
Kakav novi logo, samo je stari poplavio? ili sam ja čorav? :D
|
Idemo svi po CSGO, samo 5.5€. :D
|
I naravno, scaling nisu popravili + novi logo je bezveze.
|
da li se isplati uzimati samo GO ili da radije uzmem cijeli pack?
|
Nemas pravih servera za 1.6, jedino se go igra.
|
samo GO... najnovija, najpopularnija, najigranija...
|
Pa da, al nebude propo za 2€ il kolko već, a ipak je 1.6 ikona. Vrijedi ju imati makar da stoji u libraryu, taman se nikad ne zaigrala.
|
|
Citiraj:
nema veze.. kupio za 0.27 EUR :fiju: Citiraj:
|
Ma sta 99%??? Pise 85%...
|
Nije prvi put da im se to dogodilo, ovaj put im je trebalo dosta vremena da isprave. Nadam se da ce igra ostati u libraryu :D
|
Citiraj:
meni je TDU2 osto u Library ;) |
PM ako tko hoće kupon za 80% na Montague's Moun i 50% za Dream :)
|
Portal 2 na -75%, dakle 3.74 eura. :)
i Metro Last Light Complete za 4.99 eura |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:20. |