![]() |
koji su to novi HD kanali koji sad nisu u ponudi?
|
Meni na hd kanalima stoji "nedovoljna propusnost internetske veze"
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cd21c70888.jpg |
Jesi li ih imao do sad na starom prijemniku?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Ima ih "jesam" al ih nisam moga gledat. Blokirala je slika. Stara je kuca, zato ne mogu ni net brzi dobit. Kad ga je povecalo sve je blokiralo i morali su smanjit brzinu neta. A imam i dva maxtv-a. I sa tim je bila neka caka
|
Za HD programe ti moraju aktivirati HD profil, imam 20mbps i na 28000 mi nisu radili HD programi, tek kada je ovo aktivirano
https://image.prntscr.com/image/1847...2da05ea2b.jpeg Koliko vi dnevno imate internet spajanja na moj. telekom? Mene čudi, oko 3-4 spajanja dnevno bude. |
Ja sad imam pusteno 24mbit i radi net 10mbit i hd iptv. Ovih dana dolazi novi prijemnik, nadam se da ce i dalje sve raditi kao i sad
|
U idealnim uvjetima, svaka 24h ti se resetira IP, tj. jednom dnevno,kako ti kažeš, imaš internet spajanje.
Sve preko toga je ili do loše infrastrukure, ili tekomavci prčkaju po tvojem ruteru. |
Na ovom Albisu, ujutro ne mogu upaliti maxtv.
Znači gledam ga po noći, ugasim, stoji tako par sati i kada pritisnem na daljinskom ili njemu da se upali, ne želi, svijetli crveno iako "vidi signal" od daljinskog. Moram odiza prebaciti s 1 na 0 pa opet na 1, učitava se i upali normalno, radi, nikakvih problema. I opet mi je u 10.56 novi ip/novo spajanje ali niti je pala margina, niti 1 greška CRC niti išta... |
stigla i meni 2 nova STB-a, bome su brzi, jučer nazoveš danas stigne
|
Citiraj:
|
Meni se više ni ne javljaju. Ugovore sam potpisao, baš ih briga. :D
|
ja jucer dobio odgovor da cu dobit stb u roku 5 radnih dana.
|
Citiraj:
|
Eo dobio i ja novi STB al neće se prijaviti, kaže neispravno korisničko ime ili PIN. Zvao SZK, proveli me kroz postupak vraćanja STB-a na tvorničke postavke, međutim i nadalje prilikom prijave kaže neispravno korisničko ime ili PIN. Provjerio sam sa njima jel mi dobro kor.ime. i PIN, kažu ok. Probao još par puta ga vratiti na tv. postavke, uzalud.
Ima netko neku ideju? BTW, preko chata juče popodne naručio novi STB, danas ujutro došao...bome brzi su. EDIT: Rješeno! Kod mene je iz nepoznatog razloga trebalo razdvojiti Login PIN od glavnog PIN-a. Tak da sad sa novim Login PIN-om sve radi. (sad imam 3 PIN-a: Login, glavni i kupnja). PS: Po meni slika je iste kvalitete kao i na starom albisu, ali su meniji sada bolje rješeni, prikazuje pojačanje zvuka na ekranu, vraćanje programa je jednostavnije, ima brzine pretraživanja do 256x, responzivni je općenito |
Ja sam korisnicko "ime" prepisa sa aplikacije mojtelekom, a pin je bio isti kao i na albisu (koji sam ja izmjenija). Meni je odmah prihvatilo sve
|
Dobio sam novi STB, pa imam dva pitanja što nisam skužio....
- Gdje je vrijeme? Kad si na starom kliknuo lijevo-desno, prikazalo ti se vrijeme....gdje je to ovdje? Negdje je u temi sad prije par dana bilo nešto napisano ali ne mogu naći..... - Koji pin se upisuje kod "MojTV"? Probao sam glavni (kao kad upališ postavke - koji sam dobio na papiru), pa ne prihvaća....uglavnom i taj glavni sam isključio u postavkama jer mi ne treba ali svejedno traži u "MojTV".... :fala: |
Stisnes tipku ispod "desno" i na liniji skroz gore pise trenutno vrijeme
Meni je pin isti za kupovinu i glavni i prihvaca mi ga |
Evo stigao i meni novi prijamnik :D Stvarno su brzi s obzirom da je došao u točno 24 sata a živm van ZG-a.
Nego..zovem SZK i pitam ženu da što sa starim prijamnikom i onda se čudila da kako ga nisu pokupili te da će netko doci ga pokupiti. Ja sad stvarno više ne znam :D Netko dobije informaciju da stari uređaj ostaje, netko da treba vratiti :D Trebali su se stvarno malo bolje organizirati :D |
Citiraj:
|
Skini aplikaciju https://play.google.com/store/apps/d...telekom.m.mojT
Logiraj se. Ajde na "moje usluge". Odaberi "maxtv". Pa "virtualni tehnicar". Pa na "pogledajte svoje maxtv podatke". Tu su ti svi pinovi, sve |
bome dosta vas je vec dobilo nove STB-ove :)
kakvi su opceniti dojmovi, bolje il lošije od starih? Kvaliteta HD i SD signala? ostale mogućnosti? ja imam onaj stari siemens i nikad problemi sa njim, osim kaj je sustav spor :) |
Na koji si ti to nacin zamisljas da bi STB mogao utjecat na kvalitetu HD/SD signala?
|
Ma vid sad ovoga sa cijepanjem dlake :D mada pitanje djelomično stoji :D
Pa slika koju gledaš i zvuk šta slušaš je isto odr. signal :fiju: |
Citiraj:
|
Ja ne vidim nikakvu razliku u slici na novom i starom boxu. cak mi se učinilo da je hd lošiji. Očito hevc još nije uključen
Vjerojatno će postepeno uključivat HEVC za određene programe kako će nabavljat enkodere. Pretpostavljam. S vremenom će vjerojatno i podesiti profile brzine (smanjiti ih).
|
Citiraj:
btw, kad se zamjeni STB, treba ukucat pin i to sve? ne povuče sam? |
Vidim da ovi novi STB-ovi imaju dvb-t2 ulaz, je li netko probao i da li podrzava hevc s obzirom da ce preci na taj sustav emitiranja 2019?
|
Dosao i meni danas novi STB nakon sto sam ga jucer naručio preko chata na faceu a dosao mi i neki ugovor na mail, kako inace nisam pod ugovrnom obvezom dali su mi nesto uvalili u tom ugovoru?
(naravno da sam ga procitao ali nista ne pise o tome jel...) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:16. |