![]() |
a nać ćeš me često na rabbitsu, a nekad i na Bihnet TDM-u, posto popunjavam challenge za oruzja :)
|
nick pretpostavljam ti je isti
|
...čuvajte se renesisa..opasan je taj momak...:chears:
|
eto danas sam uso u novi klan...napustio stari jer smo imali cak 1 war i to ne do kraja xD
jadno al jbg ovi me nisu ni regrutali, a bome nisu ni ovi prije... sad se pitam dali radi toga jer nemaju igrace ili radi mojih kvaliteta :P haha |
Ren se nešto hvali, a kupovao je mahovinu za kempanje od mene. :D
Ja još uvijek imam faze kempanja. ;) |
Daj sto nikoga nema na ovom c2y serveru???
Pa hardcore mod..a nikada nema nikoga tamo :(((( Jos i ima vise mjesta nego XO Croatia,npr. Bas steta :(((( |
Ja gledam svako malo, ali glupo mi je da se konektiram i cekam da netko dođe.
|
izgleda da cemo morat unajmit par njih, jer sam se znao spojit malo i cekat, ali eto nece niko da dođe :D
sta se tice kempanja, uhvatit ce i mene faza, kada budem popunjavao challenge za snip :D |
Citiraj:
|
nope, i meni se znalo dešavat, ali potpuno random...
|
[56k warning]
http://screenshot.xfire.com/screensh...0ffe3f062f.png molim vas pogledajte SS i recite mi o kojoj je pušci riječ i zakaj ja nemrem imat tu pusku?...u create a class uopce je nema...mislim wtf...vidim da ju drugi igraci koriste i odo si ja pogledat kakva je to puska...i nigdje je nema... e da,i btw,sjecam se da sam ju prije mogao koristiti,još dok sam bio u pocetnim levelima...ne kuzim zakaj sad ne mogu...sjecam se prije da kad sam poceo igrat da mi je tamo pod assault rifles bila m4 i još m4 carbine...i mislim da je ova sa slika ta obicna m4...niš mi nije jasno više :stoopid: |
lol, pa kad modificiras pusku ona mijenja izgled...... to je m4 kolko se sjecam stock, bez icega osim kamuflaze...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
To ne može manje?:rolleyes: |
Citiraj:
Ja igram s m4 al s optikom red dot sight, sa mp44, kalasem, m14 i tak..... s ovim drugim pljucama nisam igral ni pol sata ukupno valjda..... |
Ha! Otključao G3! Najbolja pljuca do sada. Dobra i za daljinu i blisku borbu. Sa red dotom ju koristim kao snajper. Diglo mi kill count za 50 % po partiji, a uspijevam i ostat živ duže.
|
Citiraj:
|
AAA meni neradi kad se iden spojit na neki server izbaci me i pise error iw_06.xxx poludit cu :(
a na USBu iman 55 lvl profil |
g3 je odlican al nemogu ja da s njime pucam po jedan metak...zato mi frend napravio skriptu sto puca po 2 metka xD al ne koristim jer ima bug...
al g3 ovako je jako jaka... drzim se ja r700 i kalasnjikovog sa tamponom XD:care: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
dobar je cod 4 mp...ali nekako,kada se sjetim cod 2 mp...prođu me trnci i naježim se,cod 2 je ipak cod 2,sada sam shvatio...no,cod 4 je odličan,osvježenje...ali cod 2 je nezamjenjiv,neponovljiv...
|
Tek nakon jedne Hardcore partije shvatite da je besmisleno igrat bez tog moda jer je prej****o. Tek tada se vidi tko je pravi igrac i sl.
---------------------------------------------------------------------------- MRZIM CHEATERE!!!!! |
Citiraj:
Inače igram neki polukemperski stil pa mi G3 za sada najbolje odgovara. |
Bio sam na RABBIT CLAN SERVERU. Misli sve rijeđe tamo dolazim.
Svaka čast dečkima na serveru, ali koja se je tamo ekipa počela skupljat stvarno više nije normalno. Vrijeđanja, prostačenja i neznam kako to da nazovem je svaka druga riječ. Nema nikoga od administratora da napravi reda. Čitera ima previše. U dobroj namjeri Vam govorim da si na serveru napravite reda da vam server ne dođe na zao glas. |
Citiraj:
:chears: :dobar: istu sam i ja stvar primijetio ! BTW: AMD (i ostali koji na njemu igrate), na c2y je u nedjelju igranje neko dogovoreno pa si pogledaj na forumu malo ! :beer: |
Ajd fala bogu pa će se napokon netko stvorit gore. Do sad se igralo max 3v3 i to mora bit poseban dan kad nas se toliko skupi gore
|
Citiraj:
Ali baš bi mi bilo dragu da se skupi stara ekipa. Neki dan sam se na c2y serveru 2 sata napucavao sa nekim Mađarom. Niko da se konektira. |
Što se tiče Rabbits servera, ja kad sam gore uvijek radim reda, a pošto sam sad bez grafe (zapravo bez kartice koja može pokrenut cod4 :D ) ne mogu nis, a nije ni da imam neš vremena...
I ja se slažem da treba neš napravit, u jednoj bliskoj budućnosti će server bit orginal pa ćemo onda vidjet kak će to ič :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:33. |