![]() |
Citiraj:
Meni je LP svjetlosnim godinama ispred :) (stim da nijedna ni druga ni treća nije ni M od metala :) ) |
....
|
kad bi na metal campu isti dan bili kylesa, katatonia, the ocean, mastodon i slayer dalo bi se skočit...ostalo je sve drek :D
|
Citiraj:
Definitivno, svi bi mogli proći sa starim stvarim na set-listi. Isto tako, niš im nebi bilo kad bi pozvali ipak malo više core prestavnika tipa Heaven Shall Burn, Shadows Fall, All That Remains ili tone drugih talentiranih bendova. |
....
|
Nije mi jasno kako u današnje doba Kreator prolazi pod metal, kad malo pogledaš svi kao da farbaju kosu u crno, stoje kao ukopane dedice, u spotovima su im klonovi Duracell zeca... iako već 9 godina čekam da ovo čujem u "četiri" oka. Dovoljni su mi oni za MC, ali nažalost neki drugi put.
|
Citiraj:
Horor za uši. Citiraj:
Što fali današnjem "Kreatoru"? Čisto su OK. Ne, nisu ni blizu ranom Kreatoru ali nije Violent Revolution era ni blizu i čak je dobro popljuvana od hardkor fanova zakletih u Endless Pain i Coma of Souls. Što se tiće te pjesme... i meni daleko najdraža njihova stvar. Epska! |
....
|
Citiraj:
čudi me da nitko nije komentirao, Malehookers. ne znam čija je ideja, no - komedija :) nego, nitko ne spominje ni Mastodon na InMusic. eto me u prvim redovima, FAK JEA! |
Citiraj:
Ha Boze moj, pivica za vrijeme predgrupe :D Nego, ima li fanova Devina Townsenda? |
|
Jao scene. Cura mi osvojila dvije ulaznice za Megadeth/Slayer, Big Four DVD i onu Mustainevou gitaru koju bi doduše dobio samo ako bi me zaprosila na stejdžu :D :D. Tak da je to decidirano odbila no barem sam karte i DVD dobio i to taman kad sam već odustao od koncerta...
|
Bio 98" na slayerima u zg, sve si mislim da odem opet, soad im je bio predgrupa, bio je je#en koncert...
|
http://forum.pcekspert.com/showpost....62&postcount=4
da barem mogu ove riječi ponoviti za slayer/megadeth :( |
Da, malo hladan nastup, pogotovo Megadetha.
Dobra setlista Slayera i Araya koji je u boljoj formi no prijasnjih turneja. Steta za Hannemana, no O'Brien se dobro snasao. Ukucani se zbrecali kad sam se vratio, zvucim kao Nathan Explosion :D |
ne znam, po meni su to odradili vrlo solidno, kad pogledam bilo koji koncert Megadetha ne vidim razliku da su se nama manje "dali". Mustaine nije nesto poznat po komunikaciji s publikom i dizanjem atmosfere. Slayer me odusevio, bolje receno Lombardo, covjek je zivotinja za tim bubnjevima.
|
Ovo sinoc je cak i puno od mustainea, al sta ces, covjek je bog, odradili su sve preodlicno, malo su tihi bili doduse. Slayer me dokrajcija, svirka malo reci prejebena, iako mi je megadeth draži, pojeli su ih sinoć slejeri i pat. kako lombardo mlati, ono nije humano
|
....
|
Korn + Stillwell
Dom sportova - mala dvorana, Zagreb (200 Kn, 20h) 27.06.2011 :) Nisam ih slušao godinama ali bi mogao otići čisto zbog starih stvar. :) Naravno tu je i Kataklysm + Karnak + Dead Shape Figure + Pestifer Močvara, Zagreb (100/120 Kn, 21:30) 26.05.2011 In flames Boogaloo 26.9.2011 **moja je preporuka da ne odete jer je zadnji koncert bio preloš. Odradili su ga preko jedne stvari i u najkraćem mogućem roku su se pokupili van. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Skoro pa savrsen rock lineup, samo npr fali Disturbed ili Slipknot koji su tu u okolici, ali bas ovo uspjeli promasiti. Ja svoju kartu riješio, samo čekam da se krene ko zapeta puška :D |
opla a ja mislio da sam jedini :stoopid:
Avenged Sevenfold Metallica Black Sabath Motorhead Machinehead Slipknot Stone Sour Hammerfall Bullet for my Valentine ( nije metal nego emo al ajde) Evanescence Drowning poll Foo Fighters ( isto nije metal ) Iron Maiden Judas Priest Nightwish Rammstein Sabaton Seether Within Tamptation Slayer Megadeath \m/ http://mashup-world.net/index.php/no...t-2012-u-zadru |
Jel bil ko jučer na Apokaliptiki u Bugalu??? koji jadan koncert, nemjerljiv sa onim u Lisinskom pred 5 godina.
previše pile sa novim stvarima, koje znaju samo iPhone/Youtube dječica, dok starije stvari i stvari od Metallice nema niko pojima i još su loše odsvirali. definitivno su otišli u krive vodovodne vode... šteta :( |
|
Zvuče kao da je sutra apokalipsa... Mastodon - Oblivion:
http://www.youtube.com/watch?v=s6WGNd8QR-U |
Citiraj:
|
kako mislis ne rezerviraju stadioni ?
|
aha mislio si na to da kod nas nisu bili na stadionu :D
|
Da prostor je bio užasan. :) No koncert je bio super i drago mi je kaj sam bio. :)
Upravo sam nekaj na radiu čuo da Pantera dolazi. :stoopid: Znam da više ne postoje... |
Rammstein Arena Zagreb 8. 11. 2011.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:34. |