![]() |
469 sati na Fortnite,...
i`ll walk myself out... |
Ide ovo remek djelo i na PC
https://kotaku.com/sources-horizon-z...-pc-1841043569 Odigrao zajedno sa ekspanzijom i igra je vrhunska... |
Ja i dalje nisam osposobio ovaj report.
I dalje dobivam nije dostupno... Citiraj:
|
Meni je iz drugog pokušaja prošlo. Isprva mi je samo beskonačno učitavalo.
|
Citiraj:
Pa nece se ni pojavit ako si tek SAD ukljucio xD Nisu te mogli dosada spijunirati a time ni skupljati statistike sto igras. To je i meni nazalost bilo iskljuceno kao i tebi. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
A bilo mi je uključeno cijelo vrijeme...
|
Bok.
Necak si kupio Minecraft za PS4 i htio bi igrati preko servera, i to navodno i sa non ps4 igracima Napravio je xbox live account i spojio ga sa ps4 accountom ali kad ide na Servers, pod Featured Servers pise "Coming soon" Da li to nije jos zazivjelo? On nema PS plus pretplatu, da li uopce moze igrati online standardno minecraft, i da li bez te pretplate moze igrati na Featured servervima kad krenu? |
Citiraj:
|
Narucio sam NFS Heat i CoD BO4. Planiram samo single player igrati. Ima li tko da je igrao i valja li to ista?
|
Heat je ok ako voliš NFS. Ništa revolucionarno, klasika NFS, nije loše.
BO4 si se zeznuo :D To je MP igra, SP nema kampanju već samo trening svakog lika, tj. klase. Znači uzmeš lika, pošalju te na trening, pokažu ti koje ability-e ima i to je to. I tako za sve klase (mislim da ih je 6 ili 8). To je klasična MP igra. |
Fak, upravo sam vidio da je BO4 samo MP. E j...ga, tako je to kad ne istrazim prije. A nista, poklonim je nekome tko ce igrati onda...
|
A odigraj si ako voliš Battle Royale, dosta zanimljivo može biti, sat-dva :D
Ali trebaš i PS Plus, just for the record. |
Ne volim to online napucavanje nikako, posebno sto me nervira rijecnik klinaca koji igraju. Posto imam i svoje doma, nanerviram se kad skuzim da vjerojatno i oni imaju takav rjecnik i onda nista od igranja :D
|
Eh, onda si se zeznuo. :D
Od svih SP ekskluziva ti kupio ono što nema SP. :) Nadam se da nisi preplatio, jer se ta igra daje gratis praktički po tržnicama :D |
Ma nisam, uzeo u kompletu sa NFS za 45€. Ok je cijena za pokloniti dalje :D
|
Dali se isplati kupiti days gone? razmišljam između days gone, RDR2 nešto trebam uzeti idući mj.
|
ako razmišljaš days gone i rdr, rdr wins, neusporedivo i doslovno ne idu u istu rečenicu :D
|
RDR2 je daleko kompletnija, bolja i zanimljivija igra od Days Gone, čak bi rekao da ne mogu ići u istu rečenicu.
No i Days Gone je meni bila dobra igra, ali bez previše sadržaja. Na početku zanimljiva, kasnije repetativna i malo monotona. Ali preporučio bi ti da odigraš obje, kad-tad. Ali da, RDR svakako. |
Jel ima neka šema ak ti se ne sviđa igra da ti vrate pare nazat???
Ovo sranje od igre Micro Machines World Series ne možeš igrati bez pretplate, piše ovak Citiraj:
al i za to treba pretplata:fuming: |
Citiraj:
|
Kupim zbog nostalgije nek se klinci igraju a dobijem reket.
Još mi nedje u glavu da za utrku sa AI treba pretplata:hitthewal: |
A jbg, trebaš provjeriti. Uzmi im Trackmaniu Turbu ili onaj nekakav Beach Racing koji mogu igrati coop.
|
Beach Buggy Racing +
|
Citiraj:
Batrle royale, mp nema ti sp ali je igrica meni osobno prelosa. |
The Sims 4, Bioshock The Collection i Firewall Zero Hour besplatno na PS+ u veljači.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
i nije đabe, damn, plaća se masno :D
|
Citiraj:
Ja nemam sub na godišnjoj bazi, jer nisam skinuo PS Plus igru već dobrih godinu dana. Ili sam odigrao to što se isplati skinuti, ili je neko sranje. |
Ma taj ps plus je čista mužnja love...plačat za hebeni multiplayer je fail u startu. Što se tiče "besplatnig igara" kupiš fizička izdanja koje te zanimaju prođeš ih i prodaš.
Uzeo sam prošlu godinu ps plus na godinu dana i požalio. Možda sam odigrao par igara koje su djelili. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:54. |