![]() |
Citiraj:
ti nemas rig? |
Citiraj:
Kod nas će sve to koštat 300/500 kn više po kartici. Doslovno za te novce kupiš i napajanje i matičnu i ram-e. Za sad sam stand by .. |
Citiraj:
Isto sam sad u debelom stand by modu jer je situacija sad nepovoljna. Barem nepovoljna sto se tice kupovine tih skupih graficki, jer se jednostavno neisplati. Mozda korigiraju cjene pa ce se isplatiti, a dotad majnam s jednom starom rx 470icom. |
Citiraj:
Edit: Zanemari, netko pokupil već... |
Ja sam jucer pokupio zadnjih 6 komada 1060tki u hgspotu.
|
Citiraj:
A bili su se čudom čudili prije 2 tjedna kada smo mi uzeli 9 komada Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
Ima netko da je cuo za NoFee Ethereum Claymore miner? Gledao sam malo po youtube ali ne razumijem za sta bi on sluzio.
|
Citiraj:
To ispadne 1-2 % dnevno. Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
https://www.youtube.com/watch?v=45g6rcXlzxs evo to je to.
|
Citiraj:
ima i po njuškalu, i RXa, po 2 do 2 i pol godine garancije ako baš inzistiraš na RXu, iako ti je nvidia možda bolji izbor. Eno čak imaš jedan gotov rig s RXom, samo ćeš mu morat još modat BIOSe jer vidim da mu je slab hash na tu količinu kartica, može to još. Imaš i jednu novu RX jeftinu u oglasu da ju priduržiš ovoj tvojoj da nije sama |
Citiraj:
|
Citiraj:
iako ja nvidiu trenutno vidim kao bolji omjer uloženo/dobiveno kad pogledaš kn/hashrate s obzirom na dostupne kartice, i dugoročnost i mogućnost prodaje |
Citiraj:
nofee za koji čovjek pita služi da zaj... developera i sve majnaš sebi |
Citiraj:
Citiraj:
Čovjek je napravio program koji je poprilično stabilan, služi nam za zarađivanje love, neka i programer zaradi :no2drug: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Poz. Jos me zanima drzi li ti pc stabilno na onim OC settingsima koje su postavio i koliko dobivas mh/s? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ili ako imaš više kartica pa ih rasporediš po valutama? |
Citiraj:
Neka me ispravi netko tko zna bolje. |
http://www.njuskalo.hr/pc-racunala/m...oglas-22859338
Netko se povlači iz rudarenja. Kompletan rig Čak nije toliko ni pretjera sa cijenom. |
Citiraj:
S obzirom da eth-u difficulty raste...ako ne nađeš drugu profitabilnu valutu za ATI kartice, najebo si :D |
Citiraj:
Zadnjih par dana su ljudi počeli paničariti i rasprodaju rigove, baš me zanima kamo ovo sve vodi. :) |
Citiraj:
+ 19.000,00 / 150,00 --------------- + 126,67 kn za MHS + 24.000,00 / 220,00 --------------- + 109,09 za MHS |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zar nije opće poznato da je ATI za to bolji, a ne nvidia? Jel ja nešto propuštam? :stoopid: I kako uspiješ postići 220? 220/5 = 44 MH/s. Moja 1080Ti OC-ana daje 31 MH/s na ethermine? :stoopid: |
Citiraj:
220 MHS stvaraju dva riga od 5 x 1060 , bilo bi super da je samo jedan :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
24k samo za 2 riga od 5x1060, to je super, ja sam dao oko 32+k |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:49. |