![]() |
Mirko ako imas koji viska, javi se :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Dobio ponudu za Legion.
|
Citiraj:
Mislin uzea san ja kad san vidia, u 3 ujutro, al puno nije jbg, spavaju ljudi |
Citiraj:
|
Ponudili mi 82JY000XSC sa 3070. Ja pristao.
|
Citiraj:
|
Oni puše 10k kn po laptopu. Pomnožite to sa brojem laptopa i boli glava od pušione.
|
Citiraj:
|
Stvarno misliš da im je nabavna cijena 10k po komadu?
|
ako se netko hoce rijesiti legiona nek mi se javi. Ljudi smo dogovorit cemo se :D
|
111 Kn popusta za kupnje iznad 1.111 Kn. Promo kod ODBROJAVAMO11 vrijedi samo danas, 11. 11. ili do isteka zaliha.
|
Samo da pitam, jel se netko zahvalio Mall-u na isporučenom laptopu..
Ovaj potez da su dali adekvatnu zamjene je za svaki :respekt: Bilo bi korektno dati im 5 zvjezdica na google uz dobar komentar. |
Citiraj:
|
Zahvali kada ga dobiješ
|
Citiraj:
|
ma ovo je njima ispala super reklama koliko god "izgubili" sad love, evo recimo ja sam uzeo još stvari za koju tisuću dok sam gledao u kojoj mi je fazi isporuka laptopa, a i dvoje frendova koji nisu ulovili ovu rasprodaju kupili stvari svaki za koju tisuću dok su svakodnevno visili na stranici i nadali se opet nekoj grešci kod njih, tako da na gubitku sigurno nisu.
|
Nego, kad bi mogli početi slati ove ponuđene laptope? 🤣
|
Kakva je procedura nakon prihvaćanja njihove ponude? Ujutro su mi ponudili legiona i naravno prihvaćen. Sjelo mi je ovo svjetski za zamjenit trenurni laptop
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A ne ovavko natezanje, drž nedaj, pa popust i onda tek laptop. Jedino je na kraju dobro što su "pojeli govno." Čestitke ekipi na "ulovu" |
pitanje za sve koji su dobili ili ce dobiti laptop
jel tko uzeo placanje pouzecem ili ste svi unaprijed platili? |
Primjetio sam nešto neobično. Svi mi ovdje nešto krekećemo, a od šrktice par excellence Age ti traga ni glasa. Ago, jesi živ? Da ti nisu ponudili boriće umjesto laptopa?
|
mudro suti dok ne dobije svoj primerak :kafa:
|
Citiraj:
Ja sam odabrao placanje pouzecem. Sent from my iPhone using Tapatalk |
I ja
|
Same here
I ponudili mi Lenovo Legion 5 prijenosno računalo 43,94 cm (17,3), FHD, R7 5800H, RTX3070, 16GB, 1TB, DOS (82JY000XSC).* Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Citiraj:
E sad, imam doma dva laptopa, službeni i privatni. Ovaj privatni izvadim iz torbe doslovno jednom godišnje. Imam dobar gaming stolni PC i ovakav gamerski laptop uopće ne bi ni koristio, niti bi ga preprodavao ali krivo mi ko psu kaj nisam vidio akciju i uzeo jedan :D Koja je to ljudska pohlepa...užas :D Mall najbolji dućan ikada, sad bum pratl kaj objavljuju ko bedak :D |
Citiraj:
Koja psihologija je ovo. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Ako netko ne bude trebao laptopa, a treba neki aktualni hardver, retro računala ili konzole, nek se javi u inbox za trampu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:35. |