![]() |
|
Citiraj:
PR bullshit se usavršava svake godine, tako i ovo. Honda je dotakla dno života u motorsportu... uzela lopatu i još malo zagrebla. Neka im je sa srećom. |
Citiraj:
Igram F1 2017 sa legendarnim bolidima (sa svakim po jednu utrku) i tako krenem sa Mclarenom iz 1988, pa mclaren iz 1998, pa ferrari iz 2004., zatim ferrari iz 2007, pa mclaren iz 2008. i onda.............. Red bull iz 2010 i raspadne mi se igra......hmmmm, vrlo simbolično :lol2: |
Timeline of Honda fuck-up:
http://m.gpupdate.net/en/f1-news/358...-hope-to-hell/ I sad da se netko nada 2018 i velikim gainovima... možda samo Honda fan club ekipa tj. dio njih. @mob |
Citiraj:
Nego gleda san slobodne treninge i RedBull rastura. Čudno mi kako Wettel samo na softu, pari ka da se spremaju samo za jedan box-in. |
Mnogo dobar grid :D
Mečke iza rb i ferrarija i oba mcl u top 10. Fetl zgazio. |
Fetl sutra diza pokalic.
Hamilton moze proci Kimija, mozda odmah na startu. Ako se Red Bullovi ne pokvare ili ne sudare, eto Vettelu opet vodstva, sto bi bila dobra uvertira za ostatak sezone i nada da se naslov vrati u Maranello :) Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Nakon Spa i Monze: "Mercedes je dominantan, nemre im nitko ništa, ode prvenstvo u qrac."
Danas? Kmettelovo savršeno odvoženo, Lewis nema pojima ili nešto treće? :) @mob |
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Mozda mu je biber nogu dao?
|
Hamilton osjeća pritisak što se primijeti i kod njegovih interviewa, vidi se da nisu u dominaciji ko zadnjih godina i sad je odmah nezadovoljstvo.
|
Gdje ti vidiš nezadovoljstvo?
Citiraj:
A ono posebno u čemu se slažem sa Jamiltonom je to da je ova staza "crap". Ovo je valjda najgluplja i najkretenskija staza u povijesti F1. |
Staza je bezveze slažem se. Ko staza za kart samo veća.
Na mene ostavi takav dojam kad ga slušam, a ne što on govori, ionako uvijek zvuči fejk meni osobno |
Ma u dominaciji su i dalje. Na svakoj brzoj stazi će pomesti konkurenciju..
Ali zato sutra Forca Seb!!:roller::goood: |
Citiraj:
Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Citiraj:
Moglo bi biti zanimljivo... https://image.prntscr.com/image/QKlH...obTLoxM7PA.png |
Padne li, ne voze, 100%.
Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Počinje padati neka kišica
|
"It's wet rain" :D rofl
Sam da nebude neki redflag |
Saće bezmudi Žan Todara i Čarli od Limuna odgoditi start za jedno sat vremena da nebi bilo vodice.
@mob |
Ma jel to kisaaaaa jaoooo a zidovi odmah tu. Završiti će ih pola.
Kakav će to bit krš i lom danas. |
Zanimljivo je pola ih kreće na full wet pola na interima
|
Citiraj:
|
koja ce ovo krsiona biti...vettel je sreckovic samo takav...
Ne mogu gledati danasnju utrku uzivo :-( :-( :-( Ako se nekome da molio bih bar izvjestaj o poziciji primadona iz mercedesa i ferrarija povremeno, cisto da znam :')
|
Citiraj:
|
Tooooooooooo.... nećeš crveni razbojniče :D
@mob |
hahahah koji kreten verstappen
Jebem ti sreću Kimijevu
Vettel, Kimi Verstappen out prvenstvo gotovo |
Kakav krš. Jao.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:09. |