![]() |
Mi6 je odličan mob i nikak nije igračka. Jedino je sad cijenom malo upitna isplativost sad kad je pala cijena S7....
|
Citiraj:
|
I tko želi izvrsnu bateriju i kameru. :)
|
Citiraj:
|
U svemu se slažem,samo napomena da Mi5/6 je malo bolji u pogledu baterije. Dodao bi još i community koji je debelo na strani Samsunga.
Zato i kažem da čekam da cijene padnu na uobičajenih 300-350$ za Mi6. Treba vidjeti dali još i shippaju to kod nas :) |
Citiraj:
|
goldway sada ima istu shemu kao top one nekad
20$ za dhl dostavu, bez carine |
Citiraj:
|
Citiraj:
I kolega imam jedan skromni prijedlog za prijevod MIUIa, kada se briše bulk spisak poziva opcija glasi: Izbriši seriju Možda je zgodnije da piše "Izbriši povijest poziva" što se trenutno nalazi na opciji za brisanje pojedinačnog poziva. :fiju: |
napravljeno je par testnih dostava i sve je prošlo uredno
naručio i ja pa sad čekam javim imaš na telekinezi sve o tome |
narucilo nas dosta vec.. :)
Sent from my LEX720 using Tapatalk |
Citiraj:
Mat crni mi izgleda super, jet black malo manje. |
Nisam bas u toku, trenutno iman Mi4c i kako vidim dostojna zamijena bi bila Mi5.
Pa me zanima dali se moze nac Mi5 do 1500kn, nesto kao sta je bila grupna kupnja na Grossshopu? |
Citiraj:
Da li se može dobiti za mi4c 3/32gb barem 900kn u slučaju da ga idem prodati?
|
Free tax dostava, to znaci da se ne placa carina i porez iz kine, na koju foru to ide?
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uglavnom dosta toga se shippa bez carine(opet) čekam da to čudo padnje ispod 400$...
Kolko se da dobit ovdje za mint mi5 Prime? :D |
Gdje je najbolje kupiti Xiaomi?
Gledao sam za kupiti Xiaomi redmi 4 Prime.
Neutrino ga ima po 1600kn, Honorbuy po $170. Velika razlika u cijeni, ali Neutrino je u Hrvatskoj i ima koliko-toliko solidnu reputaciju. Honorbuy je Kineska (s skladištem u Europi). Recenzije su dobre od svih koji nisu imali reklamacije/trebali servis - ali prilično negativne od onih koji su iz nekog razloga imali neku reklamaciju (navode probleme s komunikacijom). Ima li još koji online shop gdje bi se to moglo kupiti, koji bi bio jeftiniji od Neutrina a sa dobrom reputacijom? |
Ja sam narucio iz wowshopa (redmi note 3 pro). Nisam bas puno istrazivao o njima. Mobitel radi dobro tako da nemam pojma kakvi su sto se tice garancije i servisa
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Svejedno - hvala na pomoći! |
https://goldway.aliexpress.com/store/311331
20 usd ti je dhl slanje bez carine i dobit ćeš ga za 10-tak dana. |
Ja sam uzeo sa honorbuya prosli tjedan. cca 40 eura. Treci dan je uredaj bio kod mene.
|
bok ekipa
nabavio sam s tinydeala Redmi 4 pro, njemačko skladište. došao je sa MIUI Global Stable 8.0.5.0.0. Uključio sam u opcijama usb debugging i OEM unlock, zatražio i dobio u petak unlock verifikaciju no dosad nisam uspio unlockati bootloader. Imam drivere instalirane, miflash sam probao dvije verzije i dobivam uvijek sljedece: http://imgur.com/b2UwDK6 http://imgur.com/GYpOEkk Da li je to "skuhan" rom? Želim staviti xioami.eu rom, što i kojim redom da radim sad? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:56. |