![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Cink anoda? Tesko da je taj pin namjenski predvidjen da bi zahrdjao, ali bilo bi super u sljedecoj iteraciji fenixa implementirati cink anode, pa jednom godisnje zamjeniti anodu, ocistiti skoljke sa remena i namazati ruku antifoulinga :D
|
Hahahahaha :D
|
Citiraj:
|
Taj pin krepava samo na modelu 5. Kod 5 plus i dalje je to riješeno. Da, taj pin uvijek ima napon i kod nekih ljudi reagira valjda na znoj ili što već i hrđa.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Pozdrav!
Zna li netko tko servisira suunto satove kod nas? Imam problem sa verticalom,mislim da je otišao display! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ni moj GW nema nacina za dodati muziku preko kompa. Vjerojatno je to nekad bilo u firmwareu ili ovisi o regiji... Ja se ne sjecam te opcije da budem iskren
|
Citiraj:
Bio sam čak u komunikaciji s njima kada sam htio mijenjati bezel na core blacku, no na kraju je ispalo da se mora kućište mijenjati pa sam odustao. |
Citiraj:
Jesi li riješio? Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel zna netko gdje naručit Xiaomi MI bad 5 u oem zelenoj boji (skroz lijevi)
Znači ne opcija da kupim crni i onda dobijem gratis cheap plastičnu narukvicu u zelenoj boji, nego bas OEM zelena boja? |
Mislim da ne postoji u zelenoj boji vec to je samo remen
|
Tako i piše na stranici. Vjerojatno ga je zbunilo što je nekih narukvica ovaj nosač samog senzora u boji, a kod nekih je crni.
Which is your favorite? Vibrant yellow or light green? As many as six colors, to freshen up your summer wardrobe. *Comes with the black strap as standard, other colors purchased separately. Yellow Teal Navy Blue Mint Green Orange |
Molio bih za savjete :)
tražim povoljan ženski sat koji bi trebao imati sl. karakteristike: od sportova - tenis i bicikl min 40mm, max 44mm okrugli pinky boja +- kako sam napisao - povoljan hvala |
Citiraj:
ZNBači onda bi samo trebao potraziti OEM narukvicu u Zelenoj boji, jer kao sto sam vec napisao ze zamjenske su dosta losije (bar je tako bilo na Mi band 4) od OEM narukvice. Hvala u svakom slučaju:beer: |
Citiraj:
VA4 je dobar uredjaj, imam ga, ima pinky boja (moj je crni :D) i ima mala verzija (moj je veci, mislim na sat :D). https://buy.garmin.com/en-US/US/p/643399 |
no, da li je dovoljno velik? :D
|
kupio Amazfit GTS danas, ne podržava HR slova sa kvačicama, ima li kakvo rješenje?
|
Ima, neka sitno placena aplikacija koja fiksa to. Nisam je sebi stavlja jer me ne dira al mislin da je netko s foruma to spomenia pa pretrazi temu.
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk |
Amazfit tools...cini mi se da je to
Poslano sa mog Redmi Note 9 Pro koristeći Tapatalk |
je, to je to
|
Ima netko Stratos 3, iskustva? Prodao dvojku prije pola godine, pa sad gledam nešto do 200 eura.
|
Ma rekao sam da necu vise Amazfit ni usranim stapom dirat :D I onda podrzim Amazfit ZenBuds na indiegogo :D
Al' za sport sat, stvarno vise ne bih trosio vrijeme na Amazfit. |
Meni je Amazfit GTR osta u gorkom sjećanju.
Sve je bilo super osim GPS-a, koji je stvarnooooo bija smeće. Ako bi ikad i uvatija signal, to bi bilo posvuda. :) Kažu da je nova verzija "bolja" (aluminijska), ali iskreno, ne virujem im ništa. |
Meni koji ga ne koristim za sport nego samo sa sat i notifikacije je odlican, pogotovo za jeftine novce od tebe. :P
Proba san gps jednom upalit na kupanju i to je tragedija, to stoji. Sent from my SM-A405FN using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:57. |