![]() |
A zeru slabija.
|
|
Citiraj:
Sa dx12/vulkan i jača |
Sad i ja vidim da 16.8.2. driver na rx sere fino.
kako mu se sprdne u zadnjih sat vremena ventove opali na 100% a grafa na 35c slag na torti blue screen :D |
Meni dobro rade, nikakvih problema za sad. Par igara igrao.
|
meni dobro radilo od jucer kad sam kupio grafu , sad sam vratio software na BETA valjda taj s cd-a bu dobar dok ne dode novi
|
Da li je i5 4590 dovoljan za RX480?
Trenutno imam gtx970, no podsjetila me zasto sam se makao s nvidie. Jednostavno filmovi izgledaju bolje kroz ati kartice. Ne zmam zasto, ali je tako. Otkako sam promijenio grafu nikako ustimati vise projektor |
Citiraj:
https://s3.postimg.org/jwdf98qm7/Untitled_1.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jest, pogotovo oc-an na 4+Ghz... Hmm, sto se tice kvalitete slike, ja nisam bas primjetija neku ociglednu razliku izmedju nvidije i amd-a. Naravno, ima razlike u obradi slike izmedju spomenutih, ali ovisi i o samom materijalu kojeg imas, ali isto tako o playeru. Ne znam koji player koristis, al meni je u zadnje vrime Pot player amen jer koristi hw dekodiranje i svaki imalo kvalitetniji materijal izgleda puno bolje nego kad gledam na nekom generickom playeru tipa bs i sl. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
nesto ne stima, ujedno je slika nekako zrnata, kao pijesak se mice u puno scena. tesko je opisati. Kao da se stvara dodatni sum u slici, onako kad je neki closeup face ili necega, sve lagano kad da dise, kao da se pikseli malo "migolje" POGOTOVO kod fileova visoke kvalitete (bluray iso, remux, itd) |
Citiraj:
I meni je slika se činila nekako isprana i siva, i onda kada sam se sjetio da sam već to negdje čitao prije, prebacio na FULL RGB i evo nazad boja, raspona i dubine :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
To sto opisujes za sliku mi djeluje kao da player koristi software za prikaz slike pa neki kodek ne stima ili je "pokvaren"... |
Ali sta se ne odnosi taj RGB range samo na video? Sa igrama nema veze jel?
Ja ionako sve gledam na telki preko media playera ;) |
pa odnosi se na apsolutno sve. na kraju krajeva, probaj promijeniti pa javi.
|
mislim da se ne odnosi na 2d sliku, samo multimediju i eventualno igre.
|
Citiraj:
Jel to samo preko HDMI? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ne bih znao gabre pošto nisam takve probleme imao ni sa jednim, ni sa drugim taborom, a ti se bori i dalje na prvim frontama ramdac-a :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo sto ti ne znas su osnove postavki grafe, a ako do sada furas limited, onda pocinjem sumnjati i u tvoj vid. Odatle objasnjenje zasto nisi imao problema sa nijednim taborom. |
osnove postavki grafe :D :D :D
druže moj ja sam radio registry keyeve za 0-255 rgb range tamo negdje 2008-9 kad sam slagao media centar na visti tako da mi ne treba tvoje pismeno objašnjenje, a kamoli vizualna potvrda. |
Citiraj:
:D :p |
pa kad nemereš na finjaka :D
|
syss, ovo ti treba biti odgovor na apsolutno sve na ovom forumu :D
Od rivjuova za miševe preko mišljenja o filmovima pa sve do teme o cvijeću :D Osoba A: "Ovo moje cvijeće je baš bolje od tvog. Tratinčice ti nisu ni približno febjulus kao meni!" syss: "Druže moj..." |
stigle referentne: http://www.supernet.hr/graficke-kart...A_11256-00-20G
|
Tko to još teži kupiti referentnu grafu:):fiju:
Već par dana ima nereferentnih u prodaji, barem po nabava.net glede 470-ki. kod nas, a vani su dostupne malo duže(alza,caseking). |
Pa 1720 Kn za 470 ;P je referentna ali nadji bolju grafu za 1700 Kn ;)
Čini se da su one XFXice planule :D čak sam se i ja nećkao, sad su još i poskupile! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:44. |