![]() |
WAT? :stoopid: WAT? :stoopid: Watford!? :D
|
|
Citiraj:
Serie A je tada bila 5. liga europi po koefu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mora netko zaraditi na proviziji. :D
|
Blatter i PlatiMi dobili izgon na 8 godina :)
Najljepši božićni poklon :) |
šteta da tek sad, nakon ove lardije sa SP u katru, moš mislit na 200 stupnjeva
a ak će po zimi, razjebat će lige petice.. |
Ali pazite, kažnjeni su sa par desetaka tisuca franaka ali isplacivali su si milijune nagrada.
Jebes takvu kaznu, lakrdija. Covjek bi rekao da su im sudili u Hrvatskoj :) |
da, takve treba kaznit po džepu, nikakvi zatvori ni ništa, neš ti 8 godina van nogometa, kad iducih 20 mogu na bahamima bit i pijuckat kokteliće s 20 manekenki, blizerian style :D
|
U ovom slučaju pravda nije pobijedila. Trebalo im je oduzeti cijelu imovinu koju su stekli otkada su obnašali te iste dužnosti + 8 godina zatvora, a ne samo izgon iz nogometa na 8. godina. E, to bi bila prava pravda. Sramota... Još će se žaliti na kaznu pa će im smanjiti na 4-5 godina :D :lol2: :hitthewal:
Citiraj:
|
Možda nisu dobili što zaslužuju, ali sam izgon je već korak naprijed :)
|
Otac: when I die i wanna my Chelsea players to put me in my grave,so that they can let me down one last time :D
|
HAAHHAHAHA :D
|
|
Bezveze. Nije dovoljno metro/modern/flat. Mogu oni jos to pojednostaviti :D
|
Ja ga lajkam,neznam zaš :D
|
zato jer je to zapravo Cityev stari logo :D
|
Di nam je ivan ? :D
|
Ovaj Van Gal je gori od Beniteza.
|
Citiraj:
nadamo se murinju da napokon manu počne igrat kak se spada |
Citiraj:
Citiraj:
|
Po meni u ovom trenutnu goreg od specijalnog za njih nema.
|
Citiraj:
čelzi isto nastavlja po starom....costa ih spasio...nema više laganih pobjeda za veliku četvorku ili peticu... |
Najače mi jemkadljudi briju da su imali uspješni mercato....doveli padavičara iz Italije za kojeg su platili sumu zbog koje se završava na sudu za pronevjeru sredstava kluba. Isluženog njemačkog reprezentativca koji nije 2 sezone prije toga u kontinuitetu 3 tekme za redom odigrao. Iskreširali velku lovu za krilo koje "tunnelvision"-ira svaki trk,nešto ko Mario Carević u najboljim danima. Dali 50 milja za napadača koji ima 11 golova u profesionalnom nogometu.
Šta je iko normalan očekivao? :D Isuse gledam ovaj Everton i Newcastle i prostata mi plače od muke....ko da gledam FK Timok iz Zaječara kontra FK Komunalca iz Tetova. Ućerao ga Evač u zadnjoj sekundi :D |
Sam i ja bio u nevjernom Toma taboru? :D
|
Arsenal - vječiti luzeri
|
Deda Wenger objasnio :kafa:
|
Citiraj:
Prije 2 godine kad je imao zlatnu priliku da digne ligu - on dovede Kallstroma koji je imao slomljenu kičmu i nije ni igrao prvih 2 i pol mjeseca. Sad opet ima zlatnu priliku. Vidjet ćemo što će napravit u ovom prelaznom roku :D |
Ma jašta.
125 miljona ojra za Kristijanu Ronaldović i poslije toga 175 miljona za Leonarda daMessija. I nakon toga pobjeđuju svaku utakmicu u 2016. godini i osvajaju sve moguće trofeje na svijetu - uključujući SuperBowl. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:45. |