![]() |
Citiraj:
|
Negdje sam čitao da ako krkne mob iz Wowshopa, da si ga sam šalješ na rma u kinu. Neka me netko demantira, nisam 100 odsto siguran.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
evo ako se iz ovog moze sta iscitat
Jamstvo Svi električni aparati u WOWSHOP internet trgovini imaju najmanje jednogodišnje jamstvo, a ovisno o proizvođaču jamstvo može biti i dulje. Jamstveni list isporučuje se kupcu zajedno s proizvodom. Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun cijelo vrijeme jamstvenog roka. Račun i jamstveni list jedini su dokumenti s kojima kupac može ostvariti svoja prava. Servisni uvjeti Uvoznik garantira da će proizvod, ako se koristi pravilno i u skladu s priloženim uputama, u garantnom roku pravilno funkcionirati. Servisna mreža zastupnika proizvođača se obavezuje da će na Vaš zahtjev podnesen u garantnom roku, o vlastitom trošku otkloniti u svojim (ili ugovornim) servisnim prostorijama sve kvarove i tehničke nedostatke proizvoda koji su nastali pri normalnoj uporabi u vremenu na koje se odnosi garancija. Ukoliko u zakonskom propisanom roku po prijemu proizvoda na servis kvar ne bude otklonjen, servis se obvezuje da će proizvod zamijeniti novim (ili vratiti novac), u dogovoru s Prodavateljem. Popis ovlaštenih servisera sastavni je dio jamstvenog lista koji se kupcu isporučuje uz proizvod. hm... |
Citiraj:
|
Vidim da mi je danas na carinu došao Cubot sa RMA. Čekam PCP broj da im pošaljem papire kad sam ga poslao i stari PCP tj. onaj kojega sam već platio. Javim rezultate tj. jesu li mi priznali te dokumente.
|
Mislim da ti nece prizanti,meni su telefonskim putem izricitno naglasili da ih zanima izvoznica i da li je proizvod upisan u knjigu izvoza.
|
Jesam ja ispisao izvoznicu (CN23), ali nisam naglasio da ide na popravak pa ga nisu upisali u knjigu izvoza.
|
Racunaj da ces platiti Slavka.
|
Samo da pitam uvezi cekanja paketa s carine, vidim da ljudi pisu da je guzvetina itd, ja sam 25.04 poslao sve sta treba poslati i posto nisam dobio povratni mail niti ista znaci da je sve uredu ali dan danas 0 bodova, koliko ste vi otprilike cekali da vam dode paket s carine doma na kucnu adresu sada za vrijeme guzve?
|
Ja cekam od 23.04
|
Biti ce iduci tjedan vjerojatno.to je tako kad uletis u blagdanske guzve kada ljudi spajaju neradne dane. Bozic,kineska Nova godina i Uskrs su vjerojatno najprometniji dio godine u postanskom prometu i cekanja su dosta dulja nego inace
|
Ja sam čekao 12 dana od slanja emaila.
http://prntscr.com/3fpkjy @coconut, trebao bi imati makar neku sliku ili odkument da si ti slao nešto u Kinu |
Citiraj:
I naravno da sada to traje i traje. Analogijom toga, nagodinu će bit i po 3 tjedna na carini. Bit će bolje naručit u Sloveniju nego sebi doma, naravno, onaj tko nekoga ima u Sloveniji. |
najbolje da sve pakete propuste :D
|
@agoo
Imam potvrdu pošte da sam poslao paket u Kinu, stari PCP, na mobitelu sliku kuverte s adresom koja je jednaka onoj na potvrdi (u sklopu adrese spominje se i RMA broj), mail od Pande da je mobitel zaprimljen na RMA te još par mailova kako je poslan u tvornicu na popravak tj. vraćen iz nje. |
Citiraj:
Wowshop je uredno registrirana firma (webshop) i dužni su primiti telefon na reklamaciju pošto si ga od njih i kupio, kakvo slanje u kinu... |
Pa se ti žali državnom inspektoratu kada ga ne prime na reklamaciju. SUmnjivo uglavnom
Jedno je zakon a jedno je praksa |
PP case otvoren 21.04. i 11.05. cu vjerovatno trazit povrat novaca.Pitanje je sto se desava kad ti mobovi napokon stignu,moze li mene PP traziti da ipak platim tu posiljku koju ja stvarno vise ne zelim?
|
Drugovi, pitanje :)
Dobio sam tracking broj od Singapurćanske pošte pred jedno pol ure. Znači li to da su upravo poslali mob ili to znači da su samo dobili broj unaprijed. Danas je nedjelja, pa mi je to malo čudno. Iako, to2c mi je danas odgovorio na jedan email i rekli su kako nisu radili 3 dana zbog neradnog holideja. Svaka čast za sada to2c-u. Na mail konkretno odgovoriše i već riješiše narudžbu čim su počelki raditi. Zasada, pohvale. |
Znaci samo obavjest da su dobili broj.A jedno 3 dana ce ti biti vidljiv broj.
|
Ma lako za to. Mene veseli da nisu kenjali o stocku. Znači da ga imaju, nije da su uzeli pare pa da kažu kao neki "dear friend, evo saće samo šo nije".
|
Dobio sam nekakav software na poklon ali preko DHL-a, vrijednost 30$. Sad me traže da otvorim eori broj i da će oni obaviti carinjenje, koliko će me oderati ako netko zna ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dan danas nisam dobio paket s carine makar tamo sjedi duze od 2 tjedna, zovem ih na ona 2 telefona navedena nitko se po zivotu ne javlja, odlicno odlicno odlicno
|
Ljudi moji, je li to moguće. Paketi s Malezijske pošte su se pomaknuli
http://prntscr.com/3gpgb2 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
@Sojic daj mi reci koliko dana ti je trebalo da dobijes tracker od to2c? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:05. |