![]() |
olic fakat previse lopti gubi....obrana nam je ok, bez obzira na gol, ipak od 10 sansi brazila mala je vjerovatnost da nista nece uc
|
Kolko vidim za sad prije cemo sami sebi zabit iz neke gluposti nego kaj ce nas ovi izradit.
|
Više sreće nego pameti...
Olić misli da je C. Ronaldo, a već su i ona 3 goluba skužila da curi po toj njegovoj i Vrsaljkovoj strani. |
Čovjek se malo zaigrao, ali inače je dobar. Da nije njega Vrsaljko bi davno kapitulirao. Ne možeš ga kriviti zato što loše igra beka, nije to nikad ni bio. ;)
Ključan trenutak je bio kad su Jelavić i Olić sami bili pred Cesarom i... onda nam Brazil uvalio kontru. A već sam vidio 2:0. :nono: |
dobro je...naši se odlično drže.
Kao da to nisu isti ljudi s kojima je bio Štimac. |
Citiraj:
|
Samo hrabro u drugo pol i 2:1 za nas!
|
Ja ne bi uvodio još zamjenu za Olića. S obzirom na to kakva nam je, objektivno, ta lijeva strana mi se još i odlično držimo.
Šteta što Mandžukića nema. Možete ga zaebavati, ali je mnogo bolji od Jelavića i u napadu, i kad se branimo. |
E jebemu Neymar, al problem je kaj se naši boje previše. Stisnut, čvršće igrat. Znam da je teško jebiga, al trebaju. Olić nek prestane driblat sam sebe i sve pet. Samo više trčat i kratki pasevi.
|
Rakitić dobro igra. Svaki put kad dođe do lopte imaš osjećaj da zna šta radi, i što može. Ne mogu vjerovati da je to onaj "Raketa" od prošle godine. Stvarno je napredovao ove sezone, čudo. :goood:
|
Neymar, nemoj me živcirat razbit ću ti stolicu o glavu.
|
Trebao bi Rebica ili Eduarda umjesto Jelavica. Ajmo Hrvatska!!! 2:1 za nas!
|
Bit će 2:1!!!!
|
Citiraj:
|
Jelavić... koji panj... dobro da je promašio loptu. Da ju je pogodio, ode u u tri mičke paterine :D
Idemo u drugi polčas, 1:1 je OK rezultat, ne treba tražiti pobjedu, no ako se može zašto ne. Brazil... ništa posebno, nikakva velesila. Pa netko poput Španjolske, Njemačke ili Argentine bi ih zgazio. |
Dudu u spicu umjestoJele, Rebica umjesto Olica. Mozemo ih dobiti, previse su se povukli i pustali Neymara umjesto da ga slazu vec kod centra.
Kako je Modric dva puta povuko s Olicem... Steta, trebali smo jos jedan zabit... |
Počinje. Ajmo ljudi, pozitivna energija. :D
|
Citiraj:
|
necemo se moc branit ovak 45 min....
|
Bore se momci do sad. Ne može im nitko reći da se "štede".
Ajmo, samo hrabro. :chears: |
Eto ga na. Opet mega glupost, zuti i super sansa za njih iz slobodnog.
|
Srećom Alves. :D
|
Auf. Nije ovo penal. Jbga, nije.
|
Sudijo, hirošima ti se ponovila smeće jedno
|
moralo se desit..
|
Smeće kosooko.
|
očito je japanac dobio poticaj(lovu) da sudi za brazilce
|
Želim mu sve najgore u životu. Smeće. Još je gledao u njih i seronja sudi...
|
Jel ovaj brozović zna di je i za koga i skim igra?
|
Sudija naravno smece potplaceno..
Ali hvala dragome Bogu sto je ova rupa od Jelavica izasla.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:37. |