![]() |
Danas carling cup. :)
Stoke city - liverpool 1 Wolves - M.City 2 Blackburn - Newcastle 2 Everton - Chelsea 1 Vjerujem da bu bilo ovako. Stokeu bi ok došao neki trofejčić, liverpool se mora vratiti u vrh lige, city je u uzletu, newcastle u solidnoj formi, chelsea mora odmarati igrače za arsenal, a i nije im važan carling kup. :) Sudac je kriv. :D http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile..._3031891_n.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
Što se Citya tiće, svi su ih pljuvali i govorili kako se ne može preko noći složiti dobra ekipa i parama "kupiti" uspjeh, a sad se to polako isplaćuje.. Posrali su im se u usta. Sad dolazi doba Citya, PSGa, Malage, Anzhia :D |
Citiraj:
|
Ja se kladim da će biti gusto i da će na kraju united biti prvi. :) Naravno navijam da chelsea bude prvi ali...sumnjam. :)
|
ManU je mnogo puta dokazao da se prvenstvo dobiva na proljeće. Ako MAnC do Božića ne otpraši na 10-12 bodova razlike bit će vrlo gusto.
|
Meni osobno nema veze da li ce biti prvi ili ne, vec mi se opako svida njihov trenutni stil igranja.
Silva igra fascinantno, stvarno mu se divim s kakvom lakocom igra momak. Napokon se rijesili teveza, taj je demoralizer za ekipu :D |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Aplauz :D :chears: my new signature :) |
ma jos je rano, "mogu" se cak i arsenal i liverpool vratit u trku :p
|
Liverpool pogotovo! :D
|
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet...-clanak-340619
Nek dođe u dinamo! :D Prodaju krstanovića i rukavino i dodaju još kojih 30ak milja evra i eto olića. :D |
Levante i dalje prvi :goood:
|
Citiraj:
|
Danas na rasporedu dvije poslastice u Seriji A
Roma-Milan 18:00h te Inter-Juventus 20:45h Zbilja neznam kaj bi tu tipovao, no nadam se dobroj tekmi Juvea :) |
Nadam se pobjedi Milana,al tu svatko svakog moze okrenuti:)
|
Danas
Everton - M.United I derbi kola Chelsea - Arsenal. :) Naravno da se navija za everton i chelsea. :p |
Everton ce biti pregazen,nakon Sixtija mislim da se nikome dobro ne pise:D
Kelso i Arsenal bi mogla biti dobra tekma koju domacin dobiva:) |
Čvrst je everton. :)
|
Everton ce dobit po lampi, isto tak i arsenal. Chelsea je u ovom trenutku puno jaci od njih, nadam se hat tricku torresa :p
|
Ma everton je deset puta boli ali gubi. :( Šteta! :)
Joooj saha. :( :( :( Šteta!!! :( Chelsea...tri puta odlazite iza njihove obrade i NIŠTA! :) MA BRAVO! :) |
Specijalistu za Arsenal on ne stavi u momčad, čak ni na klupu. Ne mogu vjerovat
I greška obrane kod gola HD stream ako nekog zanima(treba Veetle program): http://www.sporfun.co.tv/foot/hd1.html edit Terry za 2:1 |
sad sam stigao na posao, vidio sam samo golove sad, ko je bolji, kakva je tekma ( cini mi se jako dobra )?
Lijep gol arsenala moram priznati |
Citiraj:
Arsić izgubljen u obrani potpuni. Ne znam kad će oni sredit obranu. Nije da mi smeta, nego rupa ima ko u švicarskom siru Al ja sretan kaj idemo na poluvrijeme s vostvom :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa naravno, najbolje da ga je ovaj zaboravio stavit u ekipu, ako nije u prvih 11 onda je logično zabrana u pitanju.
BTW, 2:2 haha, koji preokret, 2:3, vodi Arsenal. |
2:3 Walcott :D
|
Pa obrana im je katastrofa....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:21. |