![]() |
Citiraj:
Citiraj:
samo me nazvala prodajna agentica da mogu odmah aktivirat ali kao posto sam vec imao aktivirano staru da ce mi naplatiti obje(nema logike al ajde) i reko joj da mi deaktivira sa 1.9 stare pakete i da cu ja sam aktivirat tu novu kombinaciju i to je sve:chears: |
Ja sam danas za sina odradio prijelaz broja s HT.a na bonbon.
Vele da će ga prebaciti s 09.09., do onda dođe SIM kartica, te da tek onda na chatu dadem zahtjev iz promocije za Jako veliku kombinaciju (70 kn/mj). Pa ćemo vidjeti da li bude tako... |
Yap, to je tako.... Bolje je broj prebacivat na prodajnom mjestu. Odmah dobis karticu a ona se aktivira kroz nekoliko dana. Ovako moras cekat poštu.
|
Citiraj:
|
Treba biti uporan i navaljivat, jedan agent će popustiti. Ja sam ih davio doslovno svaki dan 😁
|
A zakaj bi trebalo biti uporan? Lijepo sam ti rekel da ljudi koji su na bonbon pretplati zatraže prebačaj na bonove i čim ih prebace na bonove predaju zahtjev za prebačajem nazad na pretplatu i imaju pravo na promociju. Ti si ih davio svaki dan a cijeli ovaj proces koji sam ti napisao traje 24h i sve uredno odrade i bez riječi aktiviraju promo cijenu.
|
Citiraj:
|
stigo meni račun za bonbon .. na moj bonbon
i šta .. di je PDF ? pa ne vrag da moram prepisivat sve podatke za uplatim kad kliknem na pdf .. ili ispis e raučna .. pdfa nema |
Pricekaj još malo, ugasi upali aplikaciju
Meni je jučer ujutro isto tako bilo, popodne stiže mail da je račun gotov, uđem u aplikaciju i onda mi normalno otvori pdf sa onim bar kodom za skeniranje... |
obično se ne žurim plačat račune .. al ovu siču da odmah riješim .. bagatela
|
Ja placam preko Moj Telekom app, najlakse. Ne moras ni otvorit racun, samo karticu uneses.
|
Pojavio se sad i pdf
Jos da se moglo preusmjerit na tekuci, trajni nalog Idila Priupitat cu sluzbu |
Lipo tražite da vam na 08009000 sloze telekom ID nakon toga imate u T mobile aplikaciji (Moj telekom) mogućnost plaćanja bez naknadne Bonbon racuna od pretplate.
Borio sam se nekoliko dana dok to nisam dobio. Jer niko nezna od agenata pa su me selili na relaciji sluzba zabkorisnike od bonbona- i 0800 9000 od T mobileahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...13d6cd22ca.jpg |
Cemu njih zvati? Ja sam se sam registrirao na moj telekom portal, dodao oib i kroz 24h bile vidljive usluge, logirao se istim podacima u aplikaciju i vozi
|
Meni nesto stekalo. Ovo vam je super opcija za placanje bonbon pretplate
|
Citiraj:
|
Zapravo nije bio oib nego dodaj uslugu, pa mi je za par dana iskocila poruka da imam jos usluga za povezati s racunom (tako nesto, ima vec 6 godina, slabo se sjecam)
|
Citiraj:
|
Ja sad provjerio
Da, i moj t portal vidim svoja 2 broja i racuni su tamo |
Citiraj:
Glupo je sto Bonbon app kada ides placat racun salje te na web od banke a App Moj telekom moze direkt napravit naplatu racuna Imam zasad 3 bonbon pretplate, je da je sitno naknada ali zasto davat ako se nemora i tako xy mjeseci... |
Citiraj:
|
Ovo nema beze s racunom nego na 0800 9000 : napravite mi telekom ID s mojim oibom!
, dalje je sve povezano |
Prebacio se na bonbon preplatu danas, nekako mi se učinio slabiji signal nego telemach na istim pozicijama, tj. na poslu i doma. Dođem doma i izmjerim ovu katastrofu.
Ovo je maltene centar Zagreba, kako je to moguće? https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f14a019bd4.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...fc34312681.jpg Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Tražio sam, bilo je nekih razlika u postavkama koje sam dobio automatski. Vidjet ću opet kad se vratim doma. Na poslu je ok, ali to je i za očekivati na lokaciji blizu križanja Savska-Vukovarska.
|
i kod mene doma je slabiji signal na bonbonu nego na telemach...
inače o kojim postavkama je riječ ? |
Nazovite bonbon, prijavite da je los signal, i dajte tocnu lokaciju pa mozda pošalju tehničare na odasiljac ako se moze ista napraviti da usmjere. Znam da se to prije radilo.
|
Kod mene obrnuto Telemach recimo nema signal u garaži Konzuma ili u cijelom Kauflandu u Rijeci već godinama nema signala Tele2 a HT kartica na istom mjestu ima 3 crtice.
Slao mailove 2018 i ništa se nije promijenilo |
Citiraj:
Ovdje je link kako treba biti postavleno, uz napomenu da je naziv APN-a internet.ht.hr (krivo je napisano tamo). https://www.apnsettings.org/eu/hr/bonbon-hr |
Citiraj:
hvala, budem vidio dal su mi postavke dobro podešene. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:46. |