![]() |
Može upisat i svoje name, al pravo s kojim se rego/logira il tako nešto, ne ono display name koje si promjenio xy puta već.
Sa ID ide sigurno al može se i sa nameom. Citiraj:
|
GOML :D
Narsil $1751.12 Found 103 games on this account 43 games were not played (42%) 1,497.2 hours spent playing games on Steam. (sa tim da imam i ARMA 2 na Steamu a u njoj imam cca 1000 sati DayZ-a) :D |
A kad se već dijele statsi evo i mojih.
$1255.46 Found 118 games on this account 43 games were not played (36%) 404.0 hours spent playing games on Steam FML. :D |
304,26€
Found 26 games on this account 15 games were not played (58%) 693.7 hours spent playing games on Steam fala bogu pa nisam dao 300 ojra na to, sve na sniženjima kupljeno :D |
$1025.28
Found 91 games on this account 50 games were not played (55%) 596.2 hours spent playing games on Steam |
Found 88 games on this account
23 games were not played (26%) 2,657.6 hours spent playing games on Steam $1283.35 potrosio sam otprilike ovolko bez prve jedinice :D a sto se sati tice, fali komotno 3000 counter strikea dok se jos nije brojalo :) nisam bas imo zivot u srednjoj :D |
Citiraj:
|
Dishonored 50% na steamu
|
walbandon$504.74
Found 33 games on this account 12 games were not played (36%) 82.9 hours spent playing games on Steam |
Found 18 games on this account
14 games were not played (78%) 26.8 hours spent playing games on Steam =254.85 $ 7 igara sam kupio, sve sam ostale dobio :) |
Zombie Week na GMG.
Na sve je primjenjiv i kupon za 20% popusta: GMG20-GGN5D-FC3NA Pa se tako Dead Island GOTY npr. može dobit za 4 eura |
Citiraj:
|
Nije direktno na Steamu, ali za sve Steam key.
-75% na sve Total War, ludo dobar deal tko je u strategijama, razmišljam utopiti Shogun dvojku pa kud pukne pukne :D |
|
coh-new steam version ? kaje to imam već stari coh i nastavke šta je sada s ovim?
|
to je verzija koja u sebi ima nastavke (ako ih imate) i veze se uz steam acc. malo brze ulazi u igru jer nema logiranja na relic server.
osim toga prebacili su na steam servere a stari coh ce biti uklonjen kroz neko vrijeme. |
u prijevodu delitaj stare instal novi i šatro sve bolje?
|
|
|
|
A nije ni novi Indiegala za bacit :)
Ja bi pričekao happy hour pa ako bude još zainteresiranih javite se, da ušparamo koji euro |
|
Poklanjam kupon (-75%) na Steamu za Total War:Shogun 2. Ako netko želi neka se javi na pm :)
|
Bioshock + Bioshock2 5$ na Amazonu (Steam key):
Citiraj:
http://www.realusaaddress.com/ |
Imam jedan Steam Trading Card Beta invite viska, pa ako tko zeli nek me doda. :)
Vise o tome -> http://steamcommunity.com/tradingcards/faq Ipak su mi ostale dvije pozivnice, tako da je jedna otisla xGAMEu, a drugu ce dobiti ivan77 putem maila. |
Citiraj:
|
Znam da je lagani offtopic no čini mi se da Steam Cloud ne radi kako spada. Naime, igram HL2 na stolnom kompu i sljedeći dan pokrenem HL2 na laptopu i tamo nemam niti jedan save. Na oba kompa mi je upaljen Steam Cloud.
U čemu je problem? Ima li netko iskustva s tim? EDIT: Synca mi achievmente ali ne saveove. |
Šta je ikada syncao saveove? Mislim da nije, ali moguće da griješim.
|
Prije sam imao saveove Portala na laptopu iako ga nisam nikad pošteno igrao osim na stolnom pa sam mislio da isto vrijedi i za HL2 pošto je to Valveova igra.
|
Citiraj:
EDIT: Tko nije napravio ingame purchase u free igrama, prije neg je ušao u tu betu ni nemora ulazit jer je potrebno previše potrošit za neki drop. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:54. |