![]() |
Pozz, gdje mogu i kako provjeriti dali mi je maticna ispravna?
Jel se u servisima naplacuje dijagnostika ako im odnesem samo maticnu? |
iPhone ti ne daje nikakve znakove života, pa misliš da je matična ploča otišla ili?
Meni je također otišla u vječna lovišta nakon 3 godine, zamrzao se, pa nije htio upalit, na kraju sam ga poslao na besplatnu dijagnostiku i ustanovili su da je do nje. Ako već nosiš na dijagnostiku onda bi ti bilo najbolje odnesti cijeli iPhone. |
Ma imam samo tu maticnu, frend mi dao jer je njemu citav mob razbijen.
Uglavnom jel ima netko prodavaca sa preporukom za LCD+digitizer za Iphone 4? U servisu bi mi uzeli 800kn, a vidim po njusci ima za 350kn, a posto znam to promjenit nije problem. Ali nebi neku kinesku kopiju, pa ako ima netko ko je kupovao vec da mi moze preporuciti. |
pogledaj si na ebayu,jeftinije ces proci od tih 800 kn sigurno
|
Citiraj:
P.s. ima mi frend samo digitizer za cetvorku, a posto je on samo i otisao, jer LCD radi normalno sve. Jel moguce to nekako sastavit? |
Mani se tog posla ako nemaš nekog iskustva. iP baš nije lako rastaviti. Dosta toga je ljepljeno pa će ti trebati i fen. Odnesi na servis. Koštat će više, ali ćeš bar znati što si dobio za tu lovu.
|
4vorku je lakse sredit nego 3ku i ako ima imalo tehnickog znanjai iskustva, moze to sam zamijeniti uz tut. sa youtubea...
|
Dali netko zna cijene iPhone-a 3gs, 4 ili 4s u Dubaiu ? Dali su jeftinije nego tu i kolko je tamo otprilike ?
|
|
ovako dali netko zna kako se u iphonu 4g pojacava zvuk pjesme. Jer kad na plus do kraja pojacam to je tako tiho jer ima negdje neki equilaser?
|
zan se desiti ako imas viber instaliran da si dobio poruku a nisu ju procito i onda je zvuk utisan skroz dok ne procitas poruku.
|
Citiraj:
|
nema osim u settingsima>music>EQ
|
Pozz, jel mi moze netko rec dal se moze promjenit samo digitizer na i4? Vidim gro ljudi prodaje po ebayu samo digitizere bez LCD-a.
A citao sam nesto da se to prije radilo, ali jel se moze jos? :D |
Naravno da može.
|
Citiraj:
Jer prijatelj mi je zabunom narucio samo digitizer |
prijateljica je polupala zadnje staklo na iphone 4 pa me zanima gdje se to moze u hrvatskoj najjeftinije zamijeniti i po kojoj cijeni?
|
Obavezno probati Action Movie FX app.
Jedan od boljih app-ova http://www.youtube.com/watch?feature...&v=YildQ9OQjoo http://www.youtube.com/watch?feature...&v=vdLVRHJ2bGs |
Citiraj:
Citiraj:
|
Iphone 3G problem
ovako neki dan sam mjenjao Htc za Iphone 3G i nije radio wi-fi je al morao sam biti 5m od routera...i ja ga resetirao! i sad kad ga palim upali se kao pahuljica u znaku jabuke kao i tam zamrzne..što da napravim?? pomoč molim vas, NOVI SAM!!!
|
Jailbreakan je sa snowbreeze .Zasto si ga resetirao a nisi prvo pitao ovdje ? treba ga spojiti na tiny umbrella i vidjeti koji je soft na njemu.
|
a jbg :(( i šta sad molim vas?? :(
|
Ako ti trenutno ne treba jailbreak jednostavno spoji na itunes i napravi restore, i provjeri dali radi wifi.
|
hmmm spoim na iTuunes i?? kud šta da stisnem?? znam da su glupa pitanja al nezz niš o tome
išao sam to restore i ništa...tipka home i power i tak se upali i zamrzne..kak da to obrišem da mi se pokaže ono sa kablom i cd-om?? kao kad se kupi novi?? molim vas pomoč :( |
kakva home i power ? Spoji mob na itunes i kad ti ga ocita stisnes i restore i cekas da itunes skine novi softver i sam ga snimi.
|
Citiraj:
|
Evo da se javin s svojim dozivljajom 4s-a kojeg iman nesto vise od tjedan dana, uglavnom uzeo 2 komada za 6200 u zagrebu (fala kolega spirit ako san dobro zapamtio), za mene i prijatelja. Proda svoj 4 za 2400 i mogu rec da ne vridi tolike razlike love. Telefon je brzi i ima jaku kameru ali puno brze trosi bateriju uz intezivan rad kao i na 4. Siri je ok za engleski, u ostalin situacijama je beskorisan. Od ostatka novosti manje vise jedino je kamera za istaknit koja ima stvarno bolju kvalitetu ali i onaj antishake ili kako se reklamira. Sve u svemu skoro isti telefon.
|
Citiraj:
|
|
hvala, a dali je ovo ok ili ima u hr nesto bolje/jeftinije: http://shop.gsm-electronic.hr/index....product_id=207
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:30. |