![]() |
nisam znao za ovo, ali mi se po boji lica čini da je tijekom cijelog snimanja pohodio taj pub :D
|
Citiraj:
Ovaj grizli je nenadjebiv u žderanju hot dogova, ali ne znam bih li se kladio na njega da je natjecanje u eksanju žestica i da je umjesto malog Japanca Oliver Reed na drugoj strani. :D |
Jbte kakvim glupostima se ljudi bave :D
|
Citiraj:
|
Neznam koliko je prica bolesna na filmu, ali neke scene su stvarno bolesne. Evo neki dan pao meteorite u Sjevernoj Hrvatskoj, da je palo ovo bilo bi veselo, haha
|
McLaren (2017)
Preporuka za ljubitelje motosporta! Jednostavno, mozda cak i 20ak min prekratko, no pokriva ono najzanimljivije o Bruce McLarenu. 8/10 |
The Aeronauts preporuka, vizualno lijep film sa zanimljivom tematikom osvajanja neba. Nadahnut prema istinitom događaju.
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
zašto lažeš ovaj napaćeni narod :( Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Trebao bi krajem 2020 čini mi se. |
Citiraj:
Citiraj:
|
|
+ timothe je trenutno vruća roba
|
Trenutno najbolji redatelj. Blade runner mu je remek djelo, u stvari sve kaj snimi pozlati.
|
A dobro, ako vi tako kazete. Meni Blade Runner, nastavak jel, i nije bas neko remek djelo. No svejedno, meni i dalje po posteru ispada da je Timothee Chalamet napisao Dune a Senis Silleneuve onda snimio film.
|
Meni je od njegovih filmova najbolji Arrival a i Prisoners mi je dobar. Ostalo mi je nedorečeno/potrebuje ozbiljnije editiranje. Bladerunner spada u potonju kategoriju, ozbiljan i odgovoran director cut bi morao odstraniti dobrih 45 minuta manje bitnih i nebitnih sadržaja.
|
Pogledao sinoc Lucy (2014) na RTL-u.
Izgledalo obecavajuce, a onda pad odusevljenja. Sve nesto isforsirano, strc, brc... I jos vrhunac sto sam izbqcen iz dnevnog u sobu pa gledao na ajfonu 🥴 Moram naci neki bolji SF koji nisam do sad gledao 🙂 Sent from my iPhone using Tapatalk |
10 Cloverfield Lane
Drugaciji SF od Lucy ako nisi gledao. Meni odlican. ili Blindness prije vec preporucen od nekog kolege. Za ovo doba odlican film, malo da se vidi sto ako bi Koronavirus popoz... kako bi izgledala karantena. Dobro nebi mozda bilo ovako strasno jer ipak ovi nevide a sa koronom vidis pa neces ugazit u govno. |
Koliko vidim, 2020 dolazi i Dune serija, isti redatelj.
Ili se pak spominje kao dio serije. https://www.imdb.com/title/tt1046687..._=nm_flmg_dr_1 Moglo bi dobro to sve biti. Knjige su odlične. |
Ja sam jako skeptican sto se tice i filma a pogotovo serije. A pogotovo zato kao sto sam kazes knjige su odlicne. U prvom filmu su dumpali David Lynchovu verziju na 6.5/10. Odgledao sma film, i OK je film, dao bi mu i vecu ocjenu jer nisam citao knjige.
A kako je rijetkost da nadolazece verzije budu bolje od prve ili druge onda sam skeptican. A serije su druga prica, seriju treba napraviti kak treba, mnoge serije imaju dobru pricu ali su jako lose napravljene, tako bi mogla i ova biti. U drugom topicu se spominje: Picard, See You, 13 Reasons Why dodam ja i masa super junaka u serijama. P.S. Pod skeptican mislim da nevjerujem da ce film niti serija biti wow. Odgledat cu sigurno cu i uzivat jer je prica jako zanimljiva. To vrijedi za film, ali serija se mora razvbodniti i tu moze poci po zlu i onda je to negledljivo. Odnosno meni je film u startu 6/10 bez da ga snime. E sad moraju gadno zeznut da mi padne ispod 6. Za seriju mogu rec da mi je u startu 8/10 na pragu gledljivosti, ako padne ispod, negledam. Richard Jewell 7,5/10 zasluzeno. Dobri glumci, dobra prica, zanimljivo. Ovaj Clint Eastwood samo radi filmove koji ce uspjeti. |
čudno mi je ovo pomicanje james bonda sa 10.4. na 25.11., zbog korone kakti
|
Jel i on obolijo pa dok ozdravi? Koga jbe kad nije napravijo zalihe :D
|
Citiraj:
|
pa iskreno, pametna odluka.
|
Citiraj:
|
A fala bogu u kinu uvijek ima neki optimist koji samo sto nije iskasljao plucno krilo i sjedi red-dva iza tebe. Dolby bakcilos surround -.-
|
Pogleda Sonic The Hedgehog.
Odličan, baš dobro osvježenje. Dobre baze, simpatični likovi, Jim Carrey je odličan. |
|
Citiraj:
Poslano sa mog Mi 9 Lite koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Pogledao Sonica s klincima. Mali je bio očaran, a ja jedva ostao budan.
Jim carrey mi je u mladosti bio zanimljiv, a sad mi to njegovo kreveljenje ide na jetru |
Meni je Jim Carrey oduvijek bio iritantan sa svojim kreveljenjima i glupiranjem.
Jedini dobar film njegov je Eternal Sunshine of Spotless Mind (valjda sam dobro napisao) sa Kate Winslet što se tiče neke ozbiljnije uloge. Ace Ventura prvi dio i Maska su odlični. Ali ostala sranja poput Ace Venture 2, Batmana, Cable guya, Liara... uffff. |
Zbog one uvodne scene na Ace venturi gdje rastura paket sam se umalo ugušio. Imao je on nekoliko odličnih uloga i smatram da zna solidno glumiti, ali ljudi su ga vjerojatno uvijek vidjeli uokvirenog u te neke grimasa uloge i od toga je teško pobjeći.
|
A nije se trudio ni pobjeći od toga. On je nešto ala Steven Segal :) sve uloge iste :D
Ace Ventura 1 je odličan film. Meni najjača full i polu deleted scena kad uleti na koncert Cannibal Corpsa :D https://m.youtube.com/watch?v=eWymXgST_sA Šteta što je to izrezano :D |
:roller: |
Ace Ventura mi je njegov najgluplji film, tamo se tek krevelji i glupira. Mislim da nisam ni izdrzao do kraja. Jim Carrey ima puno boljih filmova, Dumb and Dumber (nastavak je bezveze osim pocetne scene), The Cable Guy, The Truman Show, Bruce Almighty su neki koji mi padaju na pamet.
|
Sve smeće ovo kaj si naveo. Pogotovo Cable Guy.
|
Truman je možda njegov najbolji film.
|
meni najdraži filmovi od Jim Carrey-a:
Ace Ventura: Pet Detective Liar Liar Bruce Almighty ima još možda koji, ali neovisno o tome Jim Carrey ima talent kao zabavljač: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:53. |