![]() |
Citiraj:
za cca sat vremena filmić od jučer ide... da i ja potvrdim dotku danas, bilo je baš fino...filmić bude sutra, sutra mi amis dolazi sredit liniju :) |
ok, ajdmo i mladi i stari da nađemo kompromis za nas sa 25 godina :D
u 8h kod konzuma pa je to taman na pola puta svakome :D |
ma ti i lovro ste rejseri lako nas dostignete jos putem, mi smo se dogovorili jos prije mesec dana da krecemo u 7, vozimo laganini bez puno stajanja...
ja moram pazit na srce i tlak tako da nije opcija ici kasnije radi vrucine i vlage... izmedju 7,30 i 7,40 prolazimo konzum... |
ja sam sve samo ne rejser :D
lovro pak može sustići ekipu... gle, ajd cimnem ti broj mobitela na PM, pa mi cimneš SMS u subotu ujutro kada krenete iz zaprešića (to je znači 20-30 min prije vašeg dolaska), taman se ja stignem obleći i doći do konzuma... ok? |
|
Može li se na kotač sa franc. ventilom ubaciti zračnica sa auto ventilom?
Idu mi na živce ovi tanki, pa moram stavljati auto nastavak, pa se kapice trgaju i gube, pa stalno pumpaj gume... Ili je ovo zadnje ipak do same zračnice? Da li bi bilo kakvih posljedica po felgu kada bih malo proširio tu rupu bušilicom? Imam običnu i dremel, možda bi bilo bolje dremelom radi većeg brojaj okretaja? Samo je pitanje ima li dovoljno snage... |
Možeš proširit rupu, samo pazi da rubovi budu glatki a ne oštri da ti ne rasjeku zračnicu, i ja sam na svojima proširio...
|
Citiraj:
Koji borer (valjda 4 ili 5) i kakvu bušilicu si koristio? |
nisam koristio borer nego okruglu turpiju, ljudi tu koriste borer, izmjeri ventil, prema tome odredi brer i proširi rupu, nije to nauka
|
Citiraj:
Svejedno je kakve zračnice kupim? EDIT: mislim na proizvođača. Postoje li kakve razlike? |
Continental u RogJomi (ponesi kabanicu da te ne pljunu tamo) ili Kenda u MarkoProjektu.
Haro iz DSG-a i Hutchinson iz Keindla su govance. |
Obavezno izvadi zračnicu i probaj od kakvog je materijala, ja sam kupio zračnice u intersportu ( bilo mi usput ) i grunule su obje jer su se već u plastiku pretvorile...
|
Evo odlicnog primjera ulozeno-dobiveno http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=76236
|
da imam pare uzo bi cisto za probu, rijetko se prodaju velike carbon rame, uglavnom su neke minjature...
|
Ajde daj na 8h prebacite kod konzuma , stvarno mi se neda ustajat u 6:40 da odem na Sljeme , a bome ni ić spavat u 10h navečer dok su Olimpijske igre u tijeku. Ak nećete prebacit idem sa Šimetom po Lojsteku.
|
Da nejdem gore non stop prek kustošije....a cesta i lojstek mi nisu neš napeti....ja bi sutra isprobao markuševački makadam...pa sad kolko ovak po procijeni ima do Lugarnice ili di bu te se već nalazili ???
da nabacimo neku avanturu..:lol2: |
Pošto je Deda pica i boji se sunca , ja idem u 10h na tunel. Tko je sve osim Šimeta i mene sutra tamo?
|
Daddy...buy me this...pretty please, I need to have it :D
Citiraj:
|
Iako nikad nisam isao Markusevackim makadamom gore (dole jesam) dat cu si za pravo tvrditi da je to valjda jedna od najglupljih i najdosadnijih ruta za uspon :D
Otidji bolje Bidroveckim, meni je odlican, jedino sto do Lugarnice imas 3 dana jahanja. |
jel dosadniji i od Kustošijanskog makadama ??? :dajpivu:
|
Pozdrav ekipa, imam jedno pitanje za vas bajkere. Prije dva dana dao sam bajk na servis radi kliktanja u pedalama. Uspostavilo se da nisu pedale nego pogon te je bilo potrebno to raskopati i popraviti što je i učinjeno. Kliktanje je nestalo. No slijedeci dan sam primjetio crmu fleku(od masti cime je majstor podmazivao valjda?) ispod bajka tj. ispod pedala. Tako je bilo i jucer no danas nije bilo curenja. Jel se trebam zabrinuti ili samo pretjerujem? Da se zna totalni sam laik za bajkove.
|
moguce da je visak masti izasao van.
pokupi sa krpom ili necim slicnim i promatraj koji dan (nakon vožnji) promjene. najviše na to kliktanje inače, mislim da nije ništa kritično ! :beer: |
makadam ko makadam..imas nekih 70min do lugarnice(neznam kak se vozis)..nije prestrm..dosta je laksi od bidroveckog...
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
ti si pica kad se neces ustat.... znas da sa svojim dijagnozama se opce nesmem vozit, a ti si na feriju i problem ti se ustat, tc tc, kaj bu tek kad bus moral ici delat.... ja idem jos dovrsit zobene i krecem...:chears: |
No sikriki raja, ja ne idem dns (na straži sam). Samo opušteno!¨:D:goood:
|
evo mene doma, već se i otuširao :D
ko nije išao sa nama propustio je odličnu vožnju.... deda ide ko zmaj, sere on dosta da nemre a zapravo može. mirta i zlayo standardno na razini :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Odlična vožnja danas, razbacali se po 52-ki. Ja malo više od ostalih :goood: ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Tak jasno da je opet bremza u igri. Zablokirao prednji kotač, proklizao, smotao se volan u desno i ja prek volana. Zgrebal sam se samo zato kaj se nisam uspel skotrljati jer je bilo strmo :D |
hellboy mijenja 3 vagona takvih ogrebotinica za sarafe u laktu pa eto, navali narode :D
|
cekali smo do pol 12...
|
Citiraj:
Ali za utjehu, imam ja i veću ogrebotinu na vrhu lijevog bedrenog mišića popraćenu masnicom od promjera cca 15 cm. :) |
Kaj je sa štitnicima laktova? Si ih imal? aman, đumbus...brzo da ti zaceli, da da Bog! :chears:
|
Dobro ne moraš se kurčit :wtf: hehehe
Baš je bio super prizor, vozim se u oblaku prašine iza Onyxa i samo se odjednom oblak raspline, s desne strane bajk zakucan u drvo a Onyx šeće par metara dolje lijevo i psuje. "E frende bajk ti je tu gore" :roller: Ta 52ojka je baš interesantna staza, super je kad zapneš negdje a nemaš gdje nogu spustit, romantično bude :D I konačno da ja vidim Onyxa da se stepe a ne obratno, iako još uvijek vodim 22-1. |
Citiraj:
@ Sile Hahahahhaha...:dobar: |
Citiraj:
Stvarno lijepa vožnja, iskreno me iznenadio Sile, baš se vidi kak je u elementu, baca bajk u zavoje na najjače, ko da je na KlickToSee :))) Nemoj se ljutit đedi, nije zlokoban komentar, sviđa mi se što stalno voziš i vidi se oooogroman napredak od onog kak si bio drven na bajku, no čini mi se da bi još puno bolji bio da manje sjediš na spustu... Ne mora bit da sam u pravu, samo moje mišljenje i zapažanje :chears: Murina i ja idemo danas na Dotku, nisam tamo bio 100god, dakle oko 18h klupice, vidimo se? :beer: Edit: Onyx happy oporavak, znak kako ti je :) samo bitno da je smajl i dalje na faci a duh nije sloljen, čak ni ogreban ;) |
Spirit nije ni ogreban, samo koža, a to bude prošlo brzo.
Ma moram se skroz odviknut od ikakvih kočenja prednjom u zavoju. Na Juicy-ju sam to još mogao i zato sam se tak i naviknul (krele :D), sada više ne. Long story short - gledam previše MTB filmića i htel sam pokušat neš ali ovaj puta nije uspijelo :( odnosno uspijevalo je cijelim putem gdje se moglo. |
Moraš uzet u obzir da sam ja na Dotki minimum jednom tjedno a Jed2iu je ovo drugi ili treći put sveukupno. A inače pegla Jed2i odlično :goood:
Šteta samo što je izrezao onaj dio kakti na usponu, onaj singl. Taj me dio zapravo više zanimao kako izgleda na videu, jer ga nitko nikad ne stavi. |
Ja više nesmijem sam ić gore osim ak nejdem kustošijankom pa na risnjak i jos malo gore pa 1 i 9tkom do dole....:lol2:
Prvo sam sa voltinog krenuo oko 10 a ne 8....onda dok se dokopao novačke i malo iznad miroševca taman prije spusta po onom odvojku sjeo srknut kavu već je prošlo cuka vremena(usput kupio da nebi bilo mini pumpu i zračnicu za rezervu).... Pa dok sam se dokopao polako makadama jos je proslo nes vremena.....i onda opet ide kaos....prvo sam umjesto ravno prema mark makadamu oso lijevo gore i tri lepe picke strinine....pa se spustio dole....pa sam oso vidjet onu prokletu stijenu...i od tamo do one zgrade vodotehnike ja sa svojim coilerom i preslabom oprugom (550x2.0 a imam 110 kg) i viljom bez lockouta /low hi compresiona ...nemrem vozit takav brijeg da ga jebeš....bar ne takav prokleti kamenjar....više vremena sam guro bajk neg ga vozio....leustek je mila majka naspram ovog prekletog sranja od makadama Uglavno meni je za 13-15 km makadama trebalo cca 4 cuke....stajao sam mali mijlon puta...sunjara i prehlada te zaštopan nos odradili svoje.... Al sam se doguro do hunjke mater joj...:lol2: Dole sam probo prek 20tke al sam nakon danjke nekak završio na 22ci i onda doso do makadama i puf stanem gledam di je prokleti marker za stazu i naravno nema ga....zadavio bi debila koji je stavljao proklete markere....i makdam isto....dodje dio mos lijevo mos desno....nema nis...ni broja ni nit sta pise osim tu i tam zac zeljac slavko....ono hebem vam slavka i željka i josipa i dubravu i dinamo i zg hooligans...i sve to natpise kad pol markacija ne pise....:lol2::fuming::wtf2::lol2: Tak da sam makadamom iso i dolje do markusevacke i stefanovca....nigdje nisam vidio na putu do dole da pise staza ta i ta....jebo sve ode pit....:D Sutra ode prek vukomerickih gorica do kupe se utopit...aj ti bok...:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:43. |