![]() |
ja isto danas napravio 10km po snijegu, al muke isusove, ko da sam napravio 110 :D
dok capa uziva u snijegu od pol metra, ja konjina sam izabrao stazu za spust sa najvecim zapusima - na dijelovima je snijeg bio do volana :D cuks/maks, neko od vas si je narucio one kewl goggle s narancastim lecama - obavezno ih skini prije nego ides jesti snijeg jer tako se sile jednom zeznuo i pojeo malog zutog snijega, al veli da mu je fino bilo :D |
Kaj ste tolko zapeli na cuksa i mene? :D
Mi smo pravi mouzi kojima niti 1m snijega ne smeta! Nismo pice ko i Vi pa da sjedite doma u toplom. |
jeste vi zapeli u snjegu il ste ostali doma?
|
|
@jelc
Izgleda da su napravili snješka-vješticu Nevenku Kerum, kaže prijatelj :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Sutra kad se zaletim gore sa svojom Maxis Ignitor zadnjom celestonkom sve cu ispeljat u komadu :) Citiraj:
Ja definitivno idem sutra. Necu bit u 10 kod tunela jer krecem iz Novog Zagreba i jos ujutro moram zadnju kocnicu odzracit. Krenut cu od doma oko 10. Vec vidim da ce bit veselo :D Javit cu se iz Lugarnice, budem koju fotku okinuo, hehehe. |
Citiraj:
Brutala. Najjaci video :D |
Čak je i sunce provirilo. Di si Čuks?
|
vidim da ste svi lagano uzivali, deda vas pozdravlja iz gorskog kotara :) doduse bez bajka, ali s gojzericama ;)
|
Cuks vaa pozdravlja od tunela. Malo je smrzlo, hehe. Javvim se iz lugarnice. Over & out :D
|
Ak ti je trebalo 2:50h do tunela, onda nećeš do mraka doći gore :D
|
Al bus se nagural do gore, ali ajde, danas je malo toplije nego jucer, samo -15°C :D...ali i vise snijega.
|
I ja dans bacio jednu vožnju od jedno sat vremena, nisam mogo odoliti:) - relacija Brestje - Novoselec kroz šumu. Gume solidno drže i da se voziti...
|
idemo ljudi,odlicna ponuda http://www.dropbike.com/forum/viewto...=30&t=67757..:) Max jesi nakraju iso sa Cuksom ili?
|
Cuks vas, penzice, pozdravlja iz Lugarnice. Gurao sam 2/3 puta, ali vrijedilo je :)
Sad dem malo odmoriti uz klopu, cugu i toplinu Lugarnice :) |
nedaj se Cuks..zagri se sa rakijom kak znas:)..nisu ljudi utabali stazu pa si moro gurat ili?
|
Previse je snijega frende. Pojedine dijelove sam mogao izvozit, ali vecinu ne. Tlo se raspada pod gumama tako daje nemoguce hodat, a kamoli vozit. Danas sam dusu ostavio. Ovo je vise bio mentalni trening nego fizicki.
|
Nisam isao :)
Ima bolja ponuda na DBu lik prodaje zadnji kotac sa hope pro II nabon za 700kn |
Možda uzmem onaj ATX 880 frame , 1350 grama , veli zmija da moj ima oko 2kg tak da ću tu skinut gro. Sad ne znam dal da ga uzimam , 350kn je , to je full jeftino.
|
Ja bi na tvom mjestu uzeo...
Ne "volim" baš xc bicikle, al ova rama mi je gro ljepša od tvoje trenutne, onako oldskul je baš, 98. čovječe, a ko nova izgleda i kaj je najbitnije (tebi) oko pol kg lakša... Go for it, razveselit će te, ne sumnjam i to ;) |
Znam , najvjerojatnije bum je uzeo. Sad sam računao , moja je oko 2100grama , a ova je 1400 grama cca. Meni i nije nešto prelijepa , al i ova trenutna mi je dosta ružna tak da nema veze :D
|
Cuks jesi živ!
|
Ziv sam, ziv. Sam! :)
Vepar je danas prokrcio put na Sljemenu :D Report sa slikama ide veceras. Moram sad nes do grada skocit pa cu veceras napisati kak je bilo. |
Valjda si manje gurao i nosio nizbrdo nego uzbrdo.
A mogo je fakat Max s tobom, njemu je tak svaki put, gura 2/3 puta, samo bi mu bilo malo hladnije :D:D:D |
ak nema krek kak veli onda ju uzmi..za 350 kn neces propast a mozes dobit dobru ramu..a imas kolko 55-60kg pa nebi trebala puknut sam tak..bajk na slici izgleda novo sa obzirom na godiste pa vjerovatno nije puno vozena..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ej Cuks oće taj izvještaj više ili se još odleđuješ?
|
Shvatio je da su mu prsti toliko promrzli bili da nije niti jednom stisnuo gumb na fotiću :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:18. |