![]() |
Ja sam ga u kinu gledao. Odličan. Preporučam.
|
Sinoc ga gledali, ugodno se iznenadili. Odlican.
|
Jaoquin najbolji glumac, zasluženo. Parasite najbolji film, ne znam baš.
|
Neke stvari sam očekivao, neke su me baš razočarale/iznenadile.
Pheonix, navijam za njega od kada sam pogledao Joker, meni bez konkurencije ove godine, definitivno najbolji. Parasite - gledao ga u 2 navrata, svaki puta po 45min, nikako ne kužim što ne vidim, tj. što mi je promaklo da mogu reći da je to sada zasluženi Oskar. Jednostavno, dobar film, ništa više od toga. Ali očito da ja nešto ne vidim. Muška i ženska sporedna uloga, oboje po meni ništa posebno. Pogledao i Marriage story i Once upon the time..., ni Brad ni Laura Dern se nisu sada nešto istaknuli da bi to bilo zagarantirano... Osim što Laura Dern izgleda brutalno u filmu. Za svoje godine... Drago mi je da je Rocketman dobio za mjuzu. Irishman, totalni debakl, po meni su zaslužili nešto, ali ne znam što im dati... Uglavnom, moram pogledati još jednom Parasite očito, ali probati ga u komadu oderati. Jojo Rabbit sam krenuo gledati, nije film za mene... |
parasite - jučer pogledao,pa jel se to oni sprdaju sa dodjelom oscara. Čak i negledljiv Irishman je premija za ovo.
|
Citiraj:
Pretpostavljam da ovisnik o kocki/drogi stvarno funkcionira onako kako prikazuje film. Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
btw neznam kako vama, ali daniel craig mi je odličan, žao mi je što nije više iskorišten u filmovima, osim akcijskih bondova, jedva da je par fimova osim james bonda glumio u zadnjih 10 godina. |
Da Sandler je pokazao kako ti ovisnici se ponasaju. Toliko realno da te film dirne u dusu. Istina gadno je to ponasanje. I film je tolikom realno napravljen da tocno tako si mogu zamisliti te kockarske price. A ne da tamo neki mafiozo koji drzi cijeli svijet u saci sad on ovog tuce da mu on dade pare.
A Parasite je film koji ostaje sa tobom. Davno sam ga pogledao i jos su mi tocno detalji u glavi. IMDB ga ima na 8.6, a radi se o filmu koji nije blockbuster ili neki poznati glumci u njemu, sto mislim da govori dovoljno da dobije Oscara. Mada da je oscar otisao bilo kojem drugom kandidatu nebi bila greska. |
Pogledao Parazita. Ništa posebno. Valjda mi ne leže filmovi s gubitnicima i budalama u glavnim ulogama. :kafa:
Zato preporučujem puno bolje filmove vrijedne gledanja. :) Hannie Caulder (1971) The Revengers (1972) Sunday In The Country (1974) U sva tri filma glumi Ernest Borgnine. |
Nije ni ovo lose
Modern Times |
napokon pogledao Upgrade i moram reci da me lijepo iznenadio.
svidio mi se rad s kamerom, prica i pogotovo kraj. Definitivno mi je bolji od recimo Ex Machina. |
Citiraj:
Citiraj:
20 Odličnih SF filmova koje niste gledali https://svijetfilma.eu/20-odlicnih-s...dali-prvi-dio/ https://svijetfilma.eu/20-odlicnih-s...ali-drugi-dio/ |
Citiraj:
Nisan siguran znaci li to da san veliki filmski connoisseur ili jednostavno gledan previse filmova :stoopid: :fiju: |
Gledao sam većinu s te liste i neki su baš da se usereš.
Nastavno na gornji komentar na Daneil Craiga, meni je on u biti dobar glumac, nekako mu taj Bond po meni radi više štete nego koristi. |
Iako većina vas cijeni igrane filmove, pogledajte svakako makedonski dokumentarac "Honey land", nominiran za oscara ove godine. https://www.imdb.com/title/tt8991268/?ref_=fn_al_tt_1
|
Citiraj:
|
Honeyland https://www.imdb.com/title/tt8991268/?ref_=nv_sr_srsg_0
najs, to su problemi, a ne dal igra radi 90 ili 120 fpsa :/ |
Citiraj:
Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk |
Dobar i brutalan srpski krimić Južni vetar (2018).
|
Bila je rasprava na par stranica o tom filmu, to je daleko najbolji film koji je izašao iz tvornice zvane "bivša Juga".
Po meni konkurencija najjačim akcijskim filmovima iz Hollywooda. |
Također preporuka za Južni Vjetar, najbolji film ikad s ovih prostora.
|
Negdje je netko spominjao i seriju Južni vetar
Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
https://www.imdb.com/title/tt1095290...=nm_flmg_act_4
Ali nije ni do koljena. Ali ono što je dobro, izlazi Južni Vetar 2 2020. godine. |
Citiraj:
Znam da je of topic,ali ako vam se svidio juzni vetar pogledajte seriju senke nad balkanom,boljA je od filma
|
Citiraj:
|
MM=Mad Max :)
Citiraj:
|
MM = Magic Mike
https://www.imdb.com/title/tt1915581/ |
Gdje us na tom spisku T2, DH2-3, LW2-3, IJ-2-3 itd?
|
highlander 2 :D
|
Citiraj:
|
Parazit
Zaslužuje hvalospjeve, dobar film. Prve 2/3 urnebesno zabavan da bi u zadnjoj trećini prešao u dramu. Ocjena: gledati svakako |
Pogledao Parazit do kraja, sve iz ponova, znači 2. puta.
2. puta je nešto bolji, ali i dalje nije za Oscara. Ok film, ništa više od toga. |
Pogledajmo konkurenciju:
Ford v Ferrari - nisam gledao, ne mogu suditi The Irishman - za moj pojam, Parasite je kvaliteniji film. Svježije izvedba, zanimljivija priča. Jojo Rabbit - za moj pojam, ovo nije za oscara za najbolji film nikako Joker - nije za najbolji film, Joaquin zasluženo Little Women - nisam gledao, ne mogu suditi Marriage Story - nisam gledao, ne mogu suditi 1917 - nisam gledao, ne mogu suditi Once Upon a Time in Hollywood - Parasize ima glavu i rep za razliku od ovoga Od ovih koje nisam gledao, za ratnim filmovima nisam lud a niti za "ženskim" dakle eventualno bih mogao pogledat Ford vs Ferrari, ali mi ni to nije baš žanr od interesa. Od ovih koje jesam gledao, smatram da je ukupno Parasite najbolji, ali dal je to baš za Oscara? Kada pogledamo filmove koji su odnijeli tu nagradu npr. devesetih, nije nikako. Ali po tom kriteriju ove godine je dodjeljivanje iste vjerojatno trebalo preskočit. |
Ima nas tu nekolicina kojima Parazit uopce nije sjeo i to je to.
Nije to Primer (2004) da ga treba gledati 2 puta da bi ga shvatio. Citiraj:
Primer (2004) ... MINDFUCK alert ! :bonker: :wtf2::hitthewal::care:Indie SF film slabo poznat, ali jako cijenjen od publike i kritike. Zahtijeva dobru koncentraciju i pracenje radnje. Za one koje su ga pogledali da si posloze / utvrde radnju ... |
Citiraj:
Sve u svemu dosta slaba godina. |
Dr. Sleep 8/10 baš je filmčina, prezadovoljan sam.
Jojo Rabbit 6,5/7 OK film, malo se nasmijati, moglo je i bolje zapravo... Ali OK film Knives out 7/10 prilično zanimljiv film. Nije remek dijelo, ali dobar je. |
Citiraj:
|
1917 dobar ali ona scena sa tripwireom doslo mi je da izgasim film.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:19. |