PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Automobili (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16972)

ozren 27.12.2015. 08:00

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 2871143)
Neki dan prolazim ulicom i naletim na ovo :D

http://thumbnails105.imagebam.com/45...b454630168.jpg

Tog je fural na avion :roller:

esc 27.12.2015. 08:16

Citiraj:

Autor ozren (Post 2871159)
Tog je fural na avion :roller:

pa sta...to je mozda konzervans,mozda ga salje postom ili nekud...avionom...ili je samo spremljen za zimu,najprije ce to bit,da je zasticen za zimu i snijeg

android-split 27.12.2015. 09:11

Moguce da je podvala. To smo mi jednom prilikom šefu napravili. Možda je i naljutio nekog. Da je za zimu bio bi parkiran na prikladnijem mjestu

Thoroughbred B 27.12.2015. 10:09

Podvala 100% jer je frajer parkirao taman na ulaz u dvoriste kuce...ugl dobra ideja :D

esc 27.12.2015. 10:25

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 2871175)
Podvala 100% jer je frajer parkirao taman na ulaz u dvoriste kuce...ugl dobra ideja :D

aha...a jell to u rijeci ili u zagrebu? di je ta kuća,kolliko vidim da je auto na šljunku a ne na cesti,afalt ovaj u produžetku...nevidi se baš dobro pollložaj

Thoroughbred B 27.12.2015. 10:54

U RI,tu nikad nitko ne parkira...pa je zato i dobio porciju :)

syss 27.12.2015. 11:26

HAHAHAHAH, prank level: konzervisan :D

Toorop 27.12.2015. 18:47

E momci, koji je web shop ima dobru ponudu felgi? Moze biti 'rvacki ili strani, svejedno, samo da ima dobru ponudu i da nije previse previse skupo..

Hvala! :)

Apacer ft Bozja 28.12.2015. 07:18

I ja sam naručio tu: http://www.molydon.hr/proizvodi/alu-...felge-naplatci

Milentije 28.12.2015. 21:33

GTR u pozadini. :D

syss 28.12.2015. 21:44

1997-HA... ne znam kako se zovu, ali pretpostavljam :D

ozren 28.12.2015. 22:10

Dečko dobio GT-R dok je još imao 17! (1997 = godina rođenja)

Evo malo da dušebrižnici mogu pljuvat, sigurno im je dosadno:
https://youtu.be/vvWQySp9Pn8

syss 28.12.2015. 22:16

ma jašta šta znači 1997 ;)

kul, kul videjo :D

stipe1771 29.12.2015. 00:17

jesu li u hrvatskoj legalni i jeli postoje.uopce uredaji koji detektiraju radare i speed kamere ?

IcyTexx 29.12.2015. 02:07

Citiraj:

Autor ozren (Post 2871813)

Dost je zaplesal Micek u kočenju.
Strašno mi idu na živce ovi dežurni raceri u realno slabim drek autima... Obično su oni koji rade sranja baš u tim Seatima i starim VW. A kasnije bi se hvalio da je pobjego EVOu. A sad, pitanje je dal riskirat ovako bezveze sa tim idiotima, al u to necu ulazit.

Danas me je skoro pri brzini u izigravanju frajera puknuo neki idiot dok se prikljucivao sa Heinzelove na Vukovarsku desno u smjeru zapada. Gledam ga krajickom oka kako turira svoju 20 godina staru makinu Jettu/Passat stavec i kako me promasuje za par centimetara. I nastavi dalje s takvom voznjom.

esc 29.12.2015. 07:25

Citiraj:

Krsenje zakona i od ovog nekog roberta i od vase zene...ali neka mu je pokazala...
pravila su na autocesti da se vozi desnom stranom a lijeva je za preticanje...problem je kaj se njih vise od pola nasere u lijevu i onda se voze 100-130 i nezna ili se nece maknut,onda frajeru vozi barem 160 ako se vec vozis u lijevoj non stop...uvijek ima brzih idiota ili normalnih
normalno da netko sa dobrim autom na dobroj cesti ce se htjet vozit preko 130 a onda mu se naseru ovi sa krsinama u lijevu traku...

esc 29.12.2015. 07:33

Citiraj:

Autor IcyTexx (Post 2871883)
Strašno mi idu na živce ovi dežurni raceri u realno slabim drek autima... Obično su oni koji rade sranja baš u tim Seatima i starim VW. A kasnije bi se hvalio da je pobjego EVOu. A sad, pitanje je dal riskirat ovako bezveze sa tim idiotima, al u to necu ulazit.

Danas me je skoro pri brzini u izigravanju frajera puknuo neki idiot dok se prikljucivao sa Heinzelove na Vukovarsku desno u smjeru zapada. Gledam ga krajickom oka kako turira svoju 20 godina staru makinu Jettu/Passat stavec i kako me promasuje za par centimetara. I nastavi dalje s takvom voznjom.

Ja ne primjetim da je zaplesal...

ozren 29.12.2015. 08:36

Citiraj:

Autor IcyTexx (Post 2871883)

Nije zaplesal od kočenja... Ivona je cimnula malo kad je ovaj krenuo desno na nju, ali ni to nije bilo nekaj dramatično. Mi vraćamo milo za drago; i dobro i loše.

Citiraj:

Autor esc (Post 2871905)
Krsenje zakona i od ovog nekog roberta i od vase zene...ali neka mu je pokazala...
pravila su na autocesti da se vozi desnom stranom a lijeva je za preticanje...problem je kaj se njih vise od pola nasere u lijevu i onda se voze 100-130 i nezna ili se nece maknut,onda frajeru vozi barem 160 ako se vec vozis u lijevoj non stop...uvijek ima brzih idiota ili normalnih
normalno da netko sa dobrim autom na dobroj cesti ce se htjet vozit preko 130 a onda mu se naseru ovi sa krsinama u lijevu traku...

Hvala Bogu propise znamo, no neke se mora naučit lekcija. Ja sam poprilično siguran da istu pizdariju neće ponoviti, kaj će reći da će bit sigurniji u prometu. Na YT-u se već pojavio jedan dušobrižnik hihihi joj kaj volim te kretene.

bertone 29.12.2015. 08:37

Citiraj:

Autor esc (Post 2871905)

Uff.. zbog ovog će sad krenuti lavina :D ... brkaš pravila (zakonske odredbe) i vozačku kulturu ;)

esc 29.12.2015. 10:39

Citiraj:

Autor bertone (Post 2871923)
Uff.. zbog ovog će sad krenuti lavina :D ... brkaš pravila (zakonske odredbe) i vozačku kulturu ;)

evo pravila i ponašanje

esc 29.12.2015. 10:58

Citiraj:

Autor ozren (Post 2871922)
Nije zaplesal od kočenja... Ivona je cimnula malo kad je ovaj krenuo desno na nju, ali ni to nije bilo nekaj dramatično. Mi vraćamo milo za drago; i dobro i loše.

Hvala Bogu propise znamo, no neke se mora naučit lekcija. Ja sam poprilično siguran da istu pizdariju neće ponoviti, kaj će reći da će bit sigurniji u prometu. Na YT-u se već pojavio jedan dušobrižnik hihihi joj kaj volim te kretene.

aha vidio sam:D
ja još gledam odkud mu znate ime a ima tablicu sa imenom:D to slovenac ili,slovenska autocesta?

estugarda 29.12.2015. 11:16

Citiraj:

Ne moramo pljuvat. Sami su sebe popljuvali autori i još se time hvale.

Apacer ft Bozja 29.12.2015. 11:16

Citiraj:

Na stranu to djetinjasto ponašanje sa uletavanjem ispred nekoga i kočenjem što je vjerojatno vecina nas nekada napravila izrevoltirana ponašanjem drugih, ali ovaj tekst koji stoji uz video je presmiješan! "who is faster"?! :lol2:

rodney 29.12.2015. 12:48

Iskreno nisam nikad uletio ispred nekog i kočio, ali sam znao prikočit ovima što se lijepe na guzicu. To me nekako posebno nervira. :D

Guls 29.12.2015. 12:56

Ne odobravam bilo kakve akcije i reakcije na debile u prometu. Neću se praviti dušebrižnik, no u toj situaciji se zove 112, objasni situacija i alarmira presretače koji ulove majmuna. Ovakve "čiji je veći" neću komentirati.

lowrider 29.12.2015. 13:22

Dok dođe policija, ovog nema više.
I ja sam alergičan na takve idiote na isti način.
Btw ja ne vidim kršenje zakona na videu, nema nikakvih podataka o brzini kretanja, jedino ak netko želi izračunati temeljem brzine isprekidanih crta hahahaha

syss 29.12.2015. 13:24

ma praši miško protiv takvih napuhanaca.

Guls 29.12.2015. 13:38

Citiraj:

Autor lowrider (Post 2872034)

Ne mora biti tako, javiš registracijske oznake, ovi pogledaju kamere na autoputu i u jednoj točki vremena ga ulove. Sve je bolje od dovođenja sebe i drugih u životnu opasnost.

bertone 29.12.2015. 14:49

Citiraj:

Autor esc (Post 2871953)

Tako je, no ukoliko voziš lijevom prometnom trakom konstantno 130 km/h (ili koliko je u tom trenutku na toj dionici dozvoljeno) nisi u prekršaju i tu dolazimo do onoga što sam napisao... zakon je jedno, a vozačka kultura drugo

Citiraj:

Autor lowrider (Post 2872034)
I ja sam alergičan na takve idiote na isti način.
Btw ja ne vidim kršenje zakona na videu, nema nikakvih podataka o brzini kretanja, jedino ak netko želi izračunati temeljem brzine isprekidanih crta hahahaha

"članak 142. točka 2.
Na autocesti vozač smije mijenjati prometnu traku zbog bržeg kretanja samo prelaženjem vozilom u lijevu prometnu traku."

Po citiranom članku je u prekršaju, odnosno za zaobilaženje sporijeg vozila je koristila desnu prometnu traku... glupa odredba do bola jer po toj logici ako stalno vozim 120 km/h po desnoj traci (ako imam mogućnosti naravno) i sustignem vozilo koje vozi 100 km/h u lijevoj i slučajno ispred sebe imam kamion koji vozi 90 km/h, po zakonu bi trebao usporiti, uključiti se iza ovoga koji vozi cijelo vrijeme 100 km/h i nakon što prođemo kamion više ga ne smijem preteći po desnoj traci svojom dotadašnjom brzimom od 120 km/h.

Penryn 29.12.2015. 15:40

Realno gledajući, ako vidimo da se netko majmunira po cesti i krši propise to ne daje i nama za pravo da radimo to isto. Kao, ne bi se trebalo spuštati na njegovu razinu..

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:21.