![]() |
Citiraj:
Gesendet von meinem Pixel 8 mit Tapatalk |
Serija odlicna. Završni film užas. Preskocit film preporucam od srca, jer su se zisrali na cijelu seriju. A nije potreban uopće za pricu imo.
|
Citiraj:
|
Baš sam si pripremio prvu sezonu The Jinx-a, čuo sam baš odlične dojmove oko tog dokumentarca.
|
Baby reindeer.
Dobro sklepana kratka priča. Temeljeno na istinitoj situaciji, sa dosta nadodanih "detalja" da se može razvući preko par epizoda, i završetkom koji je dodan da bude zanimljiviji "true story". 7.5/10. Nebi svakome preporučio, ali ajde, može se binđat u jednom danu. Žena nije mogla gledati, puna joj kapa takvih psihijatrija na poslu svaki dan. Antracit. Francuzi za promjenu. Monte Carlo rally staza u 2 scene, neloš spoj frenči humora i njihove ideje krimi serije. Priča odlična, zapleti predvidljivi ali nije prestrašno. 8.5/10. Čista preporuka. |
True Detective 4. sezona - ukratko žali bože vremena.
Atmosfera i gluma su dosta često na visokoj razini, ali priča i neki detalji... mozak me zabolio koliko su neke stvari loše. |
Trenutno gledam Resident Alien, ok serija, preporučam :)
|
Vani je S03 Clarksonova Farma
Tek sam sad skužio da su Baby Reindeer preveli Maleni irvas :lol2: Hej maleni irvaše :lol2: |
E tog hajpanog irvasa sam pokušao pogledati sa ženom. Nekako izdržao do ultra gej stvari ali i do tada mi je serija bila gnjoj.
|
Citiraj:
|
|
billions gledam,
do s5 sve 5, al ova s5 mi nije bas nesto bila. sad sam na s6 i nije to vise to bez glavnog... oce se vratit il je to to od njega? btw subscene...com otisao vrit :-(. to mi je bila najbolja stranica za eng titlove. jel imate nesto slicno? :chears: |
Da, vraća se Bobby, ali morali su s glavnog glumca (Damian Lewis) zbog globalne COVID-19 situacije i smrti (rak) njegove žene u pravom životu, privremeno prebaciti fokus na druge likove.
|
Citiraj:
|
ma da, znam zasto je otisao, samo nisam znao jel se vraca il ne.
thx. nasao sam taj opensubtitles..,al nije mi nesto search ni stranica. subscene mi je bio vrhunski. pregledan i brz. nesto sam po reddit-u vidio da je negdje dumpano to sve i da se moze trazit, al nisam iso u detalje. ima i upload na torrent i usenet kolko vidim, al je 100ak gb.. podnapisi, addic7ed,... to sve imam bookmarkirano, al kolko se sjecam nijedna nije bila ko spomenuta. :chears: |
Kužim te, i ja sam davno najčešće koristio subscene dok sam još skidao manualno.
|
Uf, subscene je bilo prvo odredište za eng titlove.
Bez popupova i reklama, jednostavan i brz. Prije tjedan, dva sam nešto bas tražio tamo. Nisam znao da se gase. Šteta |
Još jedan spinoff SW franšize - Tales of the Empire
|
Nadam se da ce se billions poboljsati jer ovih s06e01-04 postaje zaista bedasto i pre-naivno. Mislim cmon kolko puta netko moze iste fore probat. I ovo today friends tommorow enemies mi vec ide lagano na nerve. To je trebalo zavrsiti sa s4 imo.
Jel pogledao tko Tales of the empire. Jel cemu? |
Sa odgodama odgledao napokon kak treba do kraja Happiness, kdrama.
Karantena, zombi vampiri, začuđujuće zanimljivi likovi i kvalitetno odrađeni. Preporuka samo za one koji ili vole južnokorejske uratke, ili imaju viška vremena. |
Pogledao prve dve epke koje su izašle SF serije Dark Matter
Zasada ima nelošeg potencijala, gledati ću dalje |
Apokalipsa koja ne vrijeđa inteligenciju gledatelja.
|
Pricaju nekim cudnovatim jezikom koji ne umem da razumem :D
|
Citiraj:
|
Počeo gledati Bodkin ... bogme zanimljivo. Nebi previše pričao i spoilao, mada ni neznam kaj bi rekao pošto sam tek počeo sa serijom, ali je definitivno preporuka za više/manje sve.
Novinarka i podcasteri se bacaju na istraživanje događaja Samheina na kojem su nestale 2 osobe. Neznam jesu li sve epizode vani, ali vidim da ih je sedam na Netflixu, a ne želim googlati da si slučajno nešto ne spoilam. |
Citiraj:
|
Blood of Zeus - prvi anime koji sam ikad gleda, i možda 3. animirana serija koju sam ikad gledao. Pogledao 4 epizode od šuba, meni odlično.
|
Onda pogledaj Invincible ;)
|
e meni invincible nije dobar.
prerazbacani su mu filleri, dosta loše to odrađeno, a main priča mu je tanka. |
Meni je Invincible baš dobar.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:41. |