![]() |
Preporuka nekog vulkanizera i kolko to dodje?
|
80ak kn u tratinskoj
|
Pneumatik na Samoborskoj... za cijenu ih cimni na mail: pneumatik.stenjevec@gmail.com
|
Citiraj:
Ali otac mi ih,ima on vozi 20k na godinu, dvi godine i adio, izlizane skroz Citiraj:
5 min posla doslovno |
Zna li netko koja jačina žarulje ide u Golf V,da li 35 ili 55w ?
Koje biste žarulje preporucili,uzeo bi osram samo ne znam da li nightbreaker plus ili cool blue intense ili pak blue intense radi bjelkasto-plave boje ( zakonom dopušteno ) ? |
mislim da su 55
a preporuka je da ne bacas pare na preskupe osramice , probo sam vise zarulja i iznenadio sam se sa pevecovim (imitacija cool blue intense) 40kn par a svijetle ko lude bijelo , stavio sam ih i na skuter i auto svjetle bez beda mjesecima. frend ima nightbreaker i kad stane pored mene njegove djeluju skroz žuto http://i.imgur.com/WuLd0fUs.jpg https://www.abrakadabra.com/medias/0...Tg4OTllMThkNmM |
Citiraj:
|
Citiraj:
nisu xenon lampe , za xenon bi trebo balaste imat ovo je samo zarulja sa plavim filterom koji pobjeli svjetlo normalno prolaze tehnicki po zakonu :goood: |
Lijepo izgleda i još je legalno,da li si siguran da neće far otopiti ?
Još ako ide 55w moglo bi to fino zagrijati far. Mogu kupiti po dva komada za kratko i dugo ? |
Pa 55W je standardna snaga halogene lampe (H4, H7, H1,...).
|
@ blava
Osram nightbreaker unlimited je ako hoces najviše svjetla na cesti @Getriba94 Istina da svijetle ko lude bijelo, ali ništa bolje ne vidiš cestu nego i sa običnima koje ne svijetle ludo bijelo. Sve kaj si postigao, uz extra uvjet da nemaš far sa lećom, je jedan selo efekt blješteći sa cijelim farom bijelo jer eto "nema se za novi auto sa original xenonima pa brijem da sam za 40kn prejeao silne prizvođače koji rade far za xenon sa cijenom od 5 znamenki". Iz auto kuba je lika nadobudni murjak lizalicom zustavio i dizanje haube jer je brijao da je h4 far bez lece a bljestavi kinez xenon unutra. Naravno smijalica je rnije i zarulja je legalna i bez problema je prosao. Samo govorim o efektu. No hard feelings. |
Dobio sam sto sam htio , da svijetle bijelo , ne kuzim ostatak sto je pjesnik htio reci :)
Sent from my Xperia Z3 |
Citiraj:
|
Nis ne bljesti , nekuzim zasto i bi?
Namjesteni su propisne visine da nikom u oci nejde.. Sent from my Xperia Z3 |
U Kutini kod mene, ako ima 10 golfova 5-ica, 9 ima kineske ksenone koji ubijaju vampire na kilometar.
To je debilizam najveće vrste. A halogenke, samo da ne tuku visoko i bok. Iako ima i tu pacijenata kada mjenaju žarulju, sjebu svjetlo i onda tuče direktno meni u migrenu. :D |
Citiraj:
Šalu na stranu, mislim da je čak i zakonom zabranjeno to. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
To se dogada i sa obicnim svjetlima xD
Vec smo utvrdili da ta bijela nisu nista jaca od zutih nego samo druga nijansa Nauci prvo razliku izmedu xenona i filtera Sent from my Xperia Z3 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jednom su mi krepale nightbreakerice obje maltene istovremeno na putu prek zg-a i lagano je padao mrak, a morao u šoping i vratiti se i reko ajde da spičim te neke xenon nabrijane za 5kn, tih par km će biti dosta... idući dan su bile u smeću i novi nightbreaker nutra, jer je to bilo anti-svjetlo :D
sad imam silvestar 2.0 za 80kn par i mislim da bolje od toga nemere da se na trepavice postaviš. |
Još kad bi ja našao H11 silverstar 2.0... :(
|
Citiraj:
|
ovo drugo, a po papirima traju preko duplo duže.
irl boja svjetla je ista i ne vidim neku razliku u snopu po mraku (lijevo far mi je ss, desni nb koji nije još pregorio pa mi se nije dalo mijenjat :D). |
Hehe ok. Drzim te za rijec. Taman crkle na obadva auta po jedna regularna pa bi mogao pasti koji par ... :D
|
Novi Suzuki stigao konacno... Jako lagan za vozit, pregledan i bolje vuce na ispod 2000rpm od dci110..
https://s13.postimg.org/ktimbgopv/IMG_2941.jpghttps://s14.postimg.org/xi9k4wqil/IMG_2943.jpg Odlicne su LED lampe, mislim da su bolje od Xenona i po jacini i po sirini. Duga su brutalna. |
Lepi je. Samo nisam fan crne boje po ljetu :D
|
Uzeo bi ipak Osramice radi dugotrajnosti i da mi ne prdnu usred neke vukojebine.
Koje uzeti,a da daju sto bijelije svjetlo,nightbreaker plus,silvestar ili pak cool blue intense ( hyper kako vec ) ? |
Citiraj:
Crni je lijep, ali ja ću plavoga i benzinca... dosta mi je dizela za narednih 10+ godina :D |
I ja bi benzinca ali nemam izbora. 100km + dnevno je malo previse za benzinca. To bi svaki treci, cetvrti dan bio na benzinskoj, ovak jednom u skoro 10 radnih dana. Sad sam 100% diesel:) Jako dobro vuce od 1500rpm, uopce nema turbo rupe. Bar imam takav dojam nakon dci 110. Nemrem ga jos gazit. Na 1000 ima besplatni kontrolni servise pa bum nakon..
Iza ima puno vise mjesta od Megana. Mislim da ima mjesta vise nego u bilo kojem kompaktu u kojem sam se vozio i 460l gepeka sa skoro ravnim upadom. https://s21.postimg.org/azeee796r/29...55677de6_h.jpg Btw. Croatia osiguranje 1900kn, Jadransko 1300kn. Bilo je toplih razgovora sa Croatia agentom u vezi te njihove ponude.. Meni je isto dosta dizla ali onih 1.9d od PSA, VW, Fiat koji god. Radio sam preko 5 tisuca mjesecno sa takvim traktorima i tdi u kediju mi je bio pusti san. Cak sam i kombi imal sa 1.6D, mislim ni 60 konjina. Tak da su mi ovi mali dizlo turbaci prva liga, bar dok imaju nesto snage. Nema goreg od 1.2 hdi ili sl., rade bi onda 1.9d.. Za grad se benzinci zakon, ostalo dizlo.. |
I preko YT-a smrdi na novo :D
Te lampe skroz podignu dojam. Samo polako i uživaj. :) |
Citiraj:
sent via LG G5 |
Imam jedno pitanjce.
Auto ce mi krajem ovog tjedna biti staro godinu dana. Kad sam ga kupio od pravne osobe, platio sam nove rege i izdana je nova prometna. S obzirom da auto nije star dvije godine, da li je dovoljno da dodjem s policom na tehnicki, poplacam uhljebarine i to je to, bez cekanja u redu? Ili ipak moram. Jer, auti prve dvije godine ne idu na tehnicki, ali ne kuzim da li mora proci preko kanala da brko lupi potvrde? :D Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Auto izgleda vrhunski moram priznati ! Minus Zetor zvuk :P Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Citiraj:
Malo sam se jos provozal po gradu. Pravi mali tenkic za grad, nis manje robusan od SX4 ali zato tisi i udobniji na rupama. Ne dozivljava policajce i manje rupe uopce a na vece rupe se samo malo vise cuju ali ni njih ne dozivljva uopce (nema nikakvih klimavih povrtanih informacija).. Mjesta ima vise nego bilo koji kompakt u kojem sam se vozio.. Hrconja tenks. Ja zadovoljan i mislim da cu bit samo jos vise sa vremenom.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Benzin + plin ti nije bila opcija? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:33. |