![]() |
O tome kako neki tamo Bajorkenjac mind controlom sredi Tuvoka, te Tuvok namlati pola posade i zatim nesvjestan da je on krivac istražuje slučajeve. :rolleyes:
Na kraju se "zaraza" prenese na bivše Makije i oni preotimaju brod. Tuvok dokazuje odanost cpt. Chakotayu tako da puca iz fazora u Katicu, međutim fazor na svu sreću (ili nesreću:D) ne radi. Na kraju Tuvok dolazi k sebi, mind meldom osvještava Chakotaya i tako to...HAPPY END...Svi živi i na broju :beer: :beer: :beer: |
ah naravno , kaj bi se moglo ocekivati od epizode u kojoj je bajorokenjac :rolleyes:
Uostalom , ja mislim da bi njih sve trebalo baciti u crnu rupu:beer: |
Ti bi njih ko iz topa u kvantnu singularnost...a ima stvarno dobrih Bajoranki:burn:
|
Ok, akjmo sad malo o Vili Mariji pricat...
Muhahahahahahahahahahahahaha :D :D :D :D :D :D :D |
Citiraj:
Da vidiš tek kakvih je spika bilo...Ovo je dobro, skužiš svaku treću stvar.:D Moš' sjest i plakat. |
@ sam fischer and lipsha
gledajte Star trek - sve vam bu bilo u životu jasno :o :D :D :beer: |
To je samo jedna obicna serija.. isto ko sve ostale na tvu... neznam zas si neko tolko zabrijava na to? i ja sam ih gledo milijun puta i nisam posto ovisnik neki...
|
Citiraj:
|
dobro, dobro.. kaj napadas odma..
|
Citiraj:
Čovjek može radit što hoće i ako hoće gledat ST onda će ga gledat i ako oće pričat s nekim o tome,nek priča. :grrr: :gringo: |
Naravno! Pa to je u redu.... ;)
|
Citiraj:
Janica: Mr. Tuvok open fire Tuvok: Kazon Lipsha class has been destroyed :) |
Citiraj:
Kata: Jebiga, daj napusi koji shuttle, a mozes i nekog yellow shirta da efektno poginu. Cakotaj: Ej, u prosloj sezoni smo 3 puta napuhali Deltu iz nicega. Ne mislis li da smo malo nekonzistentni? U medjuvremenu... Kim:Kocka. Takticka. Priblizava se. Brzo. ... Kim:Odose nam u qurac nosac motora, pustamo plazmu! Gledatelji vide taj prizor, onda krupni plan na kocku. Paris vadi zvaku, daje ju Kimu, ovaj ode do rupe na motoru, stavi zvaku i drzi prst. Kata: Get us out of here. Maximum warp! Blah... :\ |
Citiraj:
|
E a ko je na kraju pojeo onu parisovu žvaku? :confused:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa jel ti Bubba lijepo rekao da je Kim putovao kroz vrijeme? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
veceras repriza cijelog tjedna, ima da gledam. voyager i enterprise su mi najjaci. inace tokom tjedna ne gledam star drek, gledam samo reprize nedjeljom (i zaspim na pol puta).
anywayz, oce bit jos koji film od starog dreka? |
ou anika , pliz asimalejt mi : evil :
|
E da rijesim jednu "raspravu" s kompicem...
Jel Delta Flyer ima fotonska torpeda(kao standardnu opremu) ili ne? |
http://www.startrek.com/startrek/vie...le/111346.html
Nema fotonska torpeda nego nešto što se zove photonic missile, čiji opis možeš pronaći ovdje : http://www.memory-alpha.org/en/wiki/Photonic_missile Dakle, NEMA fotonska torpeda, nego nešto slično. |
Hvala na linku! Tim vise jer je on jucer kao saznao da ima...
|
e Sky , kaj znaci FKT ? :rolleyes:
|
Citiraj:
|
KULT...zvuči...hm...okultno :)
|
kakav mrtvi klub... KULTE
FERENGIJSKI KULT TIŠINE |
Tako je, imamo seanse u gluhoj sobi svakog 17. ferengijskog mjeseca, gdje slušamo tišinu naoružani maljevima. Tko prvi naruši svetu tišinu, umlatimo ga i dalje slušamo tišinu...muahahaha :D
Za članstvo su potrebiti : izoštreni sluh koji čuje prdac moljca na 50 metara, nulta tolerancija ka buci i 5 pločica zlatom obloženog latinuma članovima, plativo u pivi/fruteku :D |
ja kao generalni tajnik FKTa skupljam priloge svakim radnim danom od 8-16h :D
|
pa kud mi odoše star trek thread
vu kojem je delu Voyager , koja epizoda , sezona ?
|
Re: pa kud mi odoše star trek thread
Citiraj:
Do tada, evo jedan poucan linkic... |
Captain Quirk :D LOL:clap:
|
Re: Re: pa kud mi odoše star trek thread
Citiraj:
|
Ovo je bolesno!
Zgaditi čete mi ST!!!!! |
ak ko oce nek si skine s neta
Wierd AL Yankovic Star trekking across the univers baš je zakon :clap: :clap: :burn: star trekingggggggggg akros d junivers der ar klingons on sarbord bau bau bauuuuuuuuuuuuuuu:burn: |
evo jen ljink na popis i opis sportova Star trek svemira
http://memory-alpha.org/en/wiki/Recreation i malo humora :p http://www6.vip.hr/portal/slike/1186034_Qvark_VIP.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:13. |