![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Aha, pa nisam stignul sve pročitati kad štampate brže nek 24sata.
Ja mislim da bi trebalo biti dosta 1kW :D |
Bilo je na kraju jedan vx550 i hx620,ali je vukao vx550 sve tri bez beda clockane i proc na 4.55ghz...tako da :P
uglavnom sve smo porusili sto se srusit dalo...:)samo da domagoj stavi slike |
Mogli ste proc malo vise nafrljit ;)
Ajde da vidim te screenove, prvo ocekujem na hwbotu :) |
Citiraj:
|
Eto i mene doma,proc je oko 4.6 bio,cisto ok po meni,nismo ni pretjerali s V.Ugl,sto smo vise dignuli frekve za 3d06 dobili smo manje reze lol,pa smo nasli neku donju visoku granicu :).
Ugl skinuli smo vas sve na 3d06,05 briem i Vantageu,to je bilo ok,no treba se jos igrat stime,tako da se veselim drugoj sesiji na najjace :D. |
evo stavit ću rezove....sad je na meni da se igram sa 2 5850 i sa solo :D
|
Ocu ih sutra kakve sam ti i dao :D.Make me proud! :D
|
samo sad tražim dobrovoljca da nam napravi orb...ovak nam rez nije validan :D
|
Citiraj:
Ajd daj te slike(mada sam ih pola vidio):chears: Pitanje za sve,. zašto se throtlanje dešava?Koristili su i 2 napajanja i opet ista stvar, u cemu je štos? |
i me ne isto zanima...:D btw: zaš na orbu pokazuje da imam i7 975 proc :D
|
Cudno,majke mi :D.
|
Pa odlicno je ispalo, no prava steta sto nije proc isao jos gore, a pogotovo grafe.
Ali svaka cast, super :chears: Sto se throlanja tice, nas je isto zezalo kad smo imali 2x4890 i 4870X2 skupa, puno smo vise ocekivali od rezultata Citiraj:
p.s. niste napisali grafe u rez na 3dm06 |
evo ispravljeno..
evo malo slika :D http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_2d2c1630.jpghttp://www.imagesforme.com/thumb/thumb_566373c1.jpghttp://www.imagesforme.com/thumb/thumb_ddf92967.jpg sve je inače bilo vani na -10 :D |
Citiraj:
|
Zvrtio sam ja jednu rundu 06 sa 1.3v naponom i sve tri kartice na 1000/1200 i ispada 31,5k...nesto nije u redu sa cmarkom
|
Citiraj:
|
=P a skuzili smo,svaki put super reze kad dignemo frekvencije, Proxycon uvijek dobro prode,ali u ova ostala 3 uvijek jedan syebe zesce,ili firefly,canyon ili deep freeze nikako da se usklade kako treba =P produ 2 dobro i onda deep freeze sjebe ili obrnuto nema smisla...
bilo bi dobro jedan update liste =P |
Citiraj:
Pa daj nabavite neki banch table :) |
Citiraj:
>LOL pogledaj SSove kartice nisu prelazile 2C...=P |
Citiraj:
|
Očito nije toliko očito :) Update ću napraviti tokom dana, nemam baš vremena prije...
|
Bas gledam na HWBotu top rezultate ... odgovor je PREocit :D
Jbg nemaju svi LN2 i visoki mnozitelj pri ruci (nazalost) =) |
pa da, zapravo i nema bas nekog smisla mrcvarit 920 pod ln2 u kombinaciji s toliko grafi... jadnicak je jednostavno preslab :)
|
Al to užasno smiješno zvuči, da jedan 920 pod LN-om nije dovoljan, to mi baš smiješno. Granice se užasno dižu, i mislim da je OC(kao natjecanje tko ce imat brze/bolje) postao jako skup sport...a jos kad vidim one dual CPU ploče EVGA i to, cini mi se da dižu granice, tako da niti max sa 975 i neznam tko sa kakvim procom više nije "nešto". Sve u kontekstu da se LOVA okreće ;)
Preslab za WR, ali interno forumaško za*****e i dalje prejak :D |
Citiraj:
Stvarno ne kužim kak se niste sjetili sve lijepo izvadit van improvizirat neki bench table,postavit par ventova na i oko grafi onak taktički na prava mjesta,pokušat napravit još malo razmaka među tim grafama itd...,to kaj su grafe na 0 u idleu ne znači puno . |
sve je to lijepo fino ali su bile u loadu max 4C a ne u idleu...i jos jednom ponavljamo kakve ima veze jeli vani ili u kucistu kada smo odvrtili na 1000/1200 bez problema na 1,3x V ali bez pravog ucinka i skora...=P citajte malo bolje
|
Citiraj:
|
a dobro kako vi kazete...
|
Cista komercijala, bolji je samo onaj tko ima vise love za ulupat u nekakav brutalni hardver. A to je i sam AndreYang izjavio, bilo tko sa hrpom para moze radit ono sto on radi. Naravo podrazumijeva se da ima dvije ciste u glavi o hardveru... sjecam se kad sam uzeo Striker 2 Extreme, jbte ploca je oc-idiot-prooof, doslovno moras promijenit dvije-tri postavke i ostalo sve ide automatski, za cca 50% oc
Citiraj:
|
Citiraj:
|
===== http://img716.imageshack.us/img716/6...69882th.th.jpg =====
Jel jos uvijek mislite da vam treba puno para :D |
a pogledajte slike.Onda laze GPU-Z ,stavio sam i ruku i nema sanse da je zrak bio mlak kamoli topal,doslovno je puhao hladan zrak iz grafi...evo bas isprobavam kod kuce na sobnoj jednu na 1.3V i ide 80C...cista suprotnost od juce i odvrtio sam bez problema mark(svaki put 20600 ¨cca)...nije do temp garantiram...jos su bila 2 venta puhala izmedu svake grafe i siguran sam da je temp bila 15 C a nije... grafe bi morale durati
|
Citiraj:
Mada, opet to nije malo, ali definitivno manje od dosta uber pila:zdero: |
s tim da je opet LN2...
EDIT:i onda neko kaze da AMD ne valja =P |
Citiraj:
|
Yep, yep
Kao sto kazu, slika govori 1000 rijeci :) http://img52.imageshack.us/img52/3655/usporedba.th.png |
ove 4 stvari koje tamo koštaju kakti 10000kn....nabavili smo ih za manje od 5000kn..puno puno manje :)
evo..sad ide na balkon..pa sad idem sprobavat sa solo grafom kak bu išlo :) |
@dh - al nemas dx11 :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:53. |