PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

thedream 29.05.2009. 19:13

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1351015)
Moj je ukus prilično mjerodavan. Ako ja kažem da nešto valja, e onda i valja. Rijetko mi se potkradu greške. Tako da...

Za nekoga tko je tek postao punoljetan,dosta si..hm,odvažan?
A koji je to tvoj ukus,ako ne poštuješ tuđi.To je samo neukus onda.

Citiraj:

Autor Roberto (Post 1350357)
Nećeš vidjet ništa što već nisi na neki način vidio, ali svakako preporučam film.

Napet, zanimljiv, dobra gluma, dobri efekti i zanimljiv kraj. Jučer pogledao, bio mi je sasvim ok.

Dan prije sam gledao The Horsemen. Katastrofa od filma. Tako dobra tema za napravit film, a realizacija i gluma vrlo loši...

Vidjet ćemo,bolje i to nego vin dizel kako spašava svijet,potjerao me na WC trailer zadnji put netom prije anđela i demona,skoro.

Citiraj:

Autor danc00 (Post 1349900)
Tebi da, meni ne! O ukusima se ne raspravlja...al vidim da je tebi svašta super!

Ne znam šta se i kome se objašnjavaš. Ako tebi valja,njegovo je pravo da to popljuje. Ovo ne vjerujem da je i uz svo trolanje izvjesnih članova,i mene samoga često,tema koja je zamišljena kao natjecanje u pljuvanju,nego isključivo dojmovi ljudi koji su gledali neki film,ili će gledati. Ne možeš nešto pljuvati da bi sebi dignuo qrc ili egotrip. Odrastite i ti, i rudi.

BladeRunner 29.05.2009. 22:18

Neki ljudi imaju loš ukus, ili ne znaju prepoznat dobar film. Ja nisam tome kriv, što im mogu..
A tek sam punoljetan..što ću, kad sam napredno dijete..

Mr.Ex.President 30.05.2009. 01:17

Pogleda Operaraciju Valkyrie (2008).
Meni odličan film, istinita priča, napeta radnja (iako ko je malo više povjesno potkovan naslućuje rasplet;)) Preporuka svakako za onoga ko ovakvo što.

thedream 30.05.2009. 01:38

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1351656)
Neki ljudi imaju loš ukus, ili ne znaju prepoznat dobar film. Ja nisam tome kriv, što im mogu..
A tek sam punoljetan..što ću, kad sam napredno dijete..

Ma dobro,evo ja sam se sad vratio,ko da i nisam,sa Cage-ovog filma. Neću duljiti,film je takvo smeće,kakvo ja dugo dugo nisam gledao.

Kraj filma je toliko nasilan za moje oči,a svodi se na apokalipsu naše majke Zemlje,dok se dvoje klinaca planira tucati na nekoj planeti u svemiru,gdje su ih plasirali ljudi u crnom sa crnim očima,koji imaju superkul svemirski brod.
Mislim,ja ne znam stvarno koji čaj,koju travu,ili nasad je pušio scenarist ovog filma,redatelj,tekstopisac,šta god.

Sama ideja filma je čak i uredna, o tim blentavim brojevima i katastrofama, ali da će film završiti tako glupo,čak ne završiti..nego trajati zadnjih 30min tako glupo,to ni u snu nisam mislio ni zamišljao.Odvratno.

Zbog Cage-a:D koji je vozio Eleanor u nestali za 60sec,dajem filmu 5/10, s tim da cage nosi 2 boda..dakle film je 3/10.

Rađe pogledajte X-men ako vam je do nekih cool stvari,sigurno ima boljih komada nego u ovom smeću,gdje je najbolji komad odjavna špica.

Loše,jako loše. Mislim da su anđeli i demoni,oko kojih smo se ja i ti sporili, za ovakvu nakazu od filma,ravni oscaru.

Baja 001 30.05.2009. 01:44

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 1351769)
Pogleda Operaraciju Valkyrie (2008).
Meni odličan film, istinita priča, napeta radnja (iako ko je malo više povjesno potkovan naslućuje rasplet;)) Preporuka svakako za onoga ko ovakvo što.

Sinoć ga mislio dograbit, kažeš dobar ;)

Onda ću ga definitivno pogledat, samo sam nekako skeptičan prema Tom Cruiseu :fiju:

Mar 30.05.2009. 02:44

Zacn&Miri i nije nešto, Pineapple Express je puno bolji.
PE je ok, i ništa specijalno do zadnjih 30min, ali zadnjih 30min su suludo komični na momente. :D

žile 30.05.2009. 09:27

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1351780)
Onda ću ga definitivno pogledat, samo sam nekako skeptičan prema Tom Cruiseu :fiju:

Dobro je odradio ulogu.Meni je bilo malo dosadnjičavo pred kraj jer sam znao rasplet već od prije.Film je za 6.8/10.Nemoj previše očekivat,onda ti možda i bude dobar.

Ali Defiance sa Danielom Craigom mi je bio odličan.Isto po stvarnom događaju o braći Bielski koji su u Ukrajini tijekom Drugog svjetskog rata spasili u nekoj šumi neki broj Židova.On mi je za neki lagani 7.5/10,svakako pogledaj ako već nisi.

Neki dan sam pogledao In Bruges i Burn after reading jedan za drugim.Oba filma su mi bila toliko morbidna da sam se ucrnjačio. :D
Iako se zapravo radi o čvrstoj ocjeni 7/10 za oba filma.

Nadalje,The Reader,sa Kate Winslet i Ralph Fiennes,e to je već film za 9/10.Vrlo,vrlo dobar film.Ona je odlična glumica i skoro uvijek kad ju gledam uspije izvrsno portretirat karakter lika koji glumi.Nakon što sam pogledao film,sjećam se da sam bio pod dojmom još sigurno koji sat,tako da se zbilja radi o dobrom uratku.

Nadalje,Crank iz 2006 i Transporter 3 sam gledao nedavno.Inače volim Stathama,ali ova dva su mi nekako previše vodenasta.Pogotovo Transporter.Gledati samo u slučaju krajnje nužde!Glede Cranka,ima smiješnih situacija i malo je napetiji.Zato i malo bolja ocjena.
Transporter 5/10
Crank 5.9/10

Ako se sjetim još čega,nadopisat ću :D

Mikeyy 30.05.2009. 11:55

Danas sam na HTV-u u emisiji Kokice vidio neki film, sci-fi, ljudi neka željezna odjela nose pa su jači ili tako nešto, čini mi se kao da je u budućnosti radnja. U biti samo sam vidio kraj trailera i činilo mi se interesantno.

Da li netko ima pojma o čemu se radi, mislim da je neki noviji film, možda čak i u kino ili tek dolazi u kino.

Nije Iron Men. :)

Ladybug 30.05.2009. 13:16

gi joe il tako neš

sinisa1989 30.05.2009. 13:30

gledao sam valkyrie i mogu reci da mi se film svidja.moglo bi biti i ovo dobro ima jako visoku ocjenu na imdb-u. Prison Break:The Final Break

Baja 001 30.05.2009. 13:45

Citiraj:

Dobro je odradio ulogu.Meni je bilo malo dosadnjičavo pred kraj jer sam znao rasplet već od prije.Film je za 6.8/10.Nemoj previše očekivat,onda ti možda i bude dobar.
A tako sam i mislio, da ne očekivam nešto pa da me iznenadi. ;)
Citiraj:

Ali Defiance sa Danielom Craigom mi je bio odličan.Isto po stvarnom događaju o braći Bielski koji su u Ukrajini tijekom Drugog svjetskog rata spasili u nekoj šumi neki broj Židova.On mi je za neki lagani 7.5/10,svakako pogledaj ako već nisi.
Pribavih taj, još ga nisam gledao.
Citiraj:

Neki dan sam pogledao In Bruges i Burn after reading jedan za drugim.Oba filma su mi bila toliko morbidna da sam se ucrnjačio. :D
Iako se zapravo radi o čvrstoj ocjeni 7/10 za oba filma.
Prvi nisam gledao, ali drugi jesam i OK je film. :kafa:
Citiraj:

Nadalje,The Reader,sa Kate Winslet i Ralph Fiennes,e to je već film za 9/10.Vrlo,vrlo dobar film.Ona je odlična glumica i skoro uvijek kad ju gledam uspije izvrsno portretirat karakter lika koji glumi.Nakon što sam pogledao film,sjećam se da sam bio pod dojmom još sigurno koji sat,tako da se zbilja radi o dobrom uratku.
Sada baš mislim daograbit Revolutionary Road, sa Kate i Dicapriom oboje su dolični pa ću vidit kakav je film. ;) Ako si vidio i meni se jako svidio The Reader.
Citiraj:

Nadalje,Crank iz 2006 i Transporter 3 sam gledao nedavno.Inače volim Stathama,ali ova dva su mi nekako previše vodenasta.Pogotovo Transporter.Gledati samo u slučaju krajnje nužde!Glede Cranka,ima smiješnih situacija i malo je napetiji.Zato i malo bolja ocjena.
Transporter 5/10
Crank 5.9/10
Gledao Crank i ok mi je, transporter mi je blago rečeno bezveze, ali samo ih brutalni Statham izvlači :D

Žile inače izgleda da imaš dobar ukus :goood:

RocknRolla

Sinoć baš zavrtio da vidim taj film. Odma neka brutalna atmosfera, baš Engleski uradak. Glumci su OK, samo bi volio da su Stathama ugurali, možda na mjesto One Two pa da se on sukobi sa Rusima :D
Priča je OK, radi se o prljavim poslovima koje sređiva njaveća faca u gradu, sve ima svoju cijenu :). Nakon toga mala grupa ljudi uspije opljačkati Rusa koji mu treba isplatit 7M €. Sve se dodatno zakomplicira, jer je posinak od face, ukrao sliku od Rusa :fiju:
Uglavnom puno dobrih scena, britanskog sarkazma i malo pucanja. IMDB ga cijeni na 7.4/10, po meni 8/10.

freeman99 30.05.2009. 14:05

the time machine nova verzija wellsovog predloška, jedina svjetla točka je šta sam ga pogleda u 720 verziji, ostalo je za vrlo brzi otpis:) 4/10

naravno, referentan film o ovoj tematici i dalje ostaje genijalni carruthov primer, snimljen s nekih 10-ak somova $, ako se dobro sjećam. truly truly masterpiece, ko nije gledao, odma sada odma nek to uradi!!!!!:D 10/10

thuNdeR 30.05.2009. 15:20

Citiraj:

Autor sinisa1989 (Post 1351951)
gledao sam valkyrie i mogu reci da mi se film svidja.moglo bi biti i ovo dobro ima jako visoku ocjenu na imdb-u. Prison Break:The Final Break

to su ti 2 (zadnje) epizode serije prison break spojene u film tak da ono ak nisi seriju pratio neznam kolko bi ti bilo zanimljivo...

Mikeyy 30.05.2009. 15:30

Citiraj:

Autor Ladybug (Post 1351943)
gi joe il tako neš

http://www.imdb.com/title/tt1046173/

Čini mi se da bi to moglo biti to, zahvaljujem. :)

EDIT: Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=ZBfnQXWvatw
Sada sam ga ponovo pogledao, izgleda dobro!

žile 30.05.2009. 15:37

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1351960)
RocknRolla

Sinoć baš zavrtio da vidim taj film. Odma neka brutalna atmosfera, baš Engleski uradak. Glumci su OK, samo bi volio da su Stathama ugurali, možda na mjesto One Two pa da se on sukobi sa Rusima :D
Priča je OK, radi se o prljavim poslovima koje sređiva njaveća faca u gradu, sve ima svoju cijenu :). Nakon toga mala grupa ljudi uspije opljačkati Rusa koji mu treba isplatit 7M €. Sve se dodatno zakomplicira, jer je posinak od face, ukrao sliku od Rusa :fiju:
Uglavnom puno dobrih scena, britanskog sarkazma i malo pucanja. IMDB ga cijeni na 7.4/10, po meni 8/10.

Taj sam sinoć trebao gledat s curkom,ali nisam imao player koji vrti .mp4 format :hitthewal:
Ali imao sam neki Transsiberian na disku,pa ćemo njega gledat večeras.Vidim neke dobre ocjene za njega.

Pogledao sam još The day the Earth stood still.Iako moram priznat kako original nisam gledao,vidim kako bi on trebao imat kultni status.Međutim ovaj remake je u najmanju ruku stupidan,i pred kraj me već nezanimljivošću počeo smarat,tako da sam jedva dočekao kraj :puke:
Ocjena 3.5/10.Nakon gledanja pripremite infuziju.

Yes Man,klasična Careyevska komedija sa okusom mozga na paši i bezumnog zurenja u ekran.Jim Carey je odličan,Zooey Deschanel je simpa,radnja bezumna,ali se u ovom slučaju to ne uzima za zlo.Pogledati u nedostatku nečeg pametnijeg,ili u slučaju nedostatka volje za gledanjem filmova s porukom.
Ocjena 6.3/10

Body of lies,potpisuje ga Ridley Scott,što je uz meni osobno privlačnu blisko istočnu ratnu tematiku bio razlog za skidanje,jer su njegovi filmovi meni inače jako dobri uradci (Black Hawk Down,Gladijator).Uz to odlični DiCaprio kojem čini mi se leže ovakve uloge (Blood diamond).Ovaj je ipak malo podbacio u odnosu na ova dva.Inače dobar,negdje na cirka 3/4 filma se malo razvodni i počne smarati.Ipak pogledati (ako već niste,imam ga neko vrijeme,ali nedavno sam ga odgledao).
Ocjena 6.5/10.

Vidim da se na bitsima.ro pojavilo materijala u zadnjih par dana,a ja moram nabavit još jedan 6400AAKS jer više nemam mjesta na disku :D

Inače,za ocjene filmova prijeđite na Gnjile rajčice - ocjene su puno vjerodostojnije od izraubanog IMDB-a.

Mattheous 30.05.2009. 16:32

Citiraj:

Autor žile (Post 1352022)
Inače,za ocjene filmova prijeđite na Gnjile rajčice - ocjene su puno vjerodostojnije od izraubanog IMDB-a.

RT je dao Takenu 57%, a mislim da je baš svatko pohvalio taj film na ovoj temi. :stoopid:

žile 30.05.2009. 16:46

Dobar primjer,možda jest malo ocjenom podcijenjen,ali pogledaj šta piše ispod ocjene
Citiraj:

Taken is undeniably fun with slick action, but is largely a brainless exercise.
I to je u potpunosti točno.Film je zabavna akcija,ali nije ni blizu nekog vrhunskog dijela.Po meni je to 6.5/10,ni manje ni više.

McG 30.05.2009. 16:47

....

Mattheous 30.05.2009. 17:01

Pogledam ja ponekad RT, ali i dalje mi je imdb bitniji za većinu žanrova (za horore valja gledati neke druge stranice ili blogove).

Fabula u Takenu je klišej sam po sebi, ali je po meni odličan način izvedbe.

žile 30.05.2009. 17:20

Slažem se s McG-om,ocjena s interneta ne može biti meritorna.
Ona može biti samo smjernica za to jeli trošak bandwitha opravdan ili ne.
Uglavnom se prokonzultiram sa RT-om prije kupovine,ali ne utječe na sud koji sam donesem o filmu.
Samo jednom sam na svoju ruku skinuo nešto bez da nisam se prokonzultirao,tad i nikad više.Radilo se o nekom filmu novijem sa Cuba Gooding Jr. i lovu na neke teroriste.E taj film je horor,jebo ti Uwe Bolla,njegovi filmovi su dva grada jači od kamilice naspram ovoga.

greenfly 30.05.2009. 22:38

Quarantine malo horrora za promjenu.. dobar je, a sad će uz kokice i Žuju No Man's Land the Rise of Reeker i Diary of the Dead :beer:

hammer_of_thor 31.05.2009. 00:03

OVaj Quarantine imam mada ga jos nisam pogledao.

Diary of the Dead je prejak film :D

A ovaj No Man's Land the Rise of Reeker bi mogao nabaviti, čini se OK

Inače, baš su mi fora ti low budget zombie horrori :D
Ufff kad se sjetim kad sam gledao Dawn Of The Dead prije ko zna kolko, moram nabaviti taj film i pogledati ga opet, prejak film :D

Mr.Ex.President 31.05.2009. 01:07

Neki dan san pogleda Kuma, da, po prvi put. Jebiga, kad je Kum bija u modi, ja nisan bija ni u planu, a poslje...Eh, rijetko ko se vraća u prošlost, nego gledamo ono što nam se nudi. Ja Kuma nisan pogledao do sad, a masu ljudi moje generacije ga neće pogledat nikad, ka šta ove nove generacije neće pogledat Komandosa recimo:D

Al jebš Kuma, tija san reć da san slučajno na IMDBu tad ubra da je Kum 2/250, a da je The Shawshank Redemption (1994) prvi. I to sa pun kurac glasova, preko 400 000. Iako me takve ljestvice ne zanimaju, računam ipak, iden pogledat da vidin zašto je taj film toliko premoćan kad u konkurenciji preko 400000 ljudi ima prosječnu ocjenu od 9.2/10. I evo upravo sam završio sa gledanjem i ono...film je jebena perverzija. Jedna od boljih drama koje san u životu pogleda. Ko ga nije do sada gleda, neka ga obavezno pogleda, malo je monoton pred sam kraj jer se stvari počnu ponavljat i ne vidiš im kraja (zatvor, jebiga:D), al kraj je spektakularan, toliko da se ta monotonost vrati s kamatama. Preporuka!

Baja 001 31.05.2009. 03:22

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 1352320)
Neki dan san pogleda Kuma, da, po prvi put. Jebiga, kad je Kum bija u modi, ja nisan bija ni u planu, a poslje...Eh, rijetko ko se vraća u prošlost, nego gledamo ono što nam se nudi. Ja Kuma nisan pogledao do sad, a masu ljudi moje generacije ga neće pogledat nikad, ka šta ove nove generacije neće pogledat Komandosa recimo:D

Al jebš Kuma, tija san reć da san slučajno na IMDBu tad ubra da je Kum 2/250, a da je The Shawshank Redemption (1994) prvi. I to sa pun kurac glasova, preko 400 000. Iako me takve ljestvice ne zanimaju, računam ipak, iden pogledat da vidin zašto je taj film toliko premoćan kad u konkurenciji preko 400000 ljudi ima prosječnu ocjenu od 9.2/10. I evo upravo sam završio sa gledanjem i ono...film je jebena perverzija. Jedna od boljih drama koje san u životu pogleda. Ko ga nije do sada gleda, neka ga obavezno pogleda, malo je monoton pred sam kraj jer se stvari počnu ponavljat i ne vidiš im kraja (zatvor, jebiga:D), al kraj je spektakularan, toliko da se ta monotonost vrati s kamatama. Preporuka!

O prezidente, vrati se u prošlost ima dobrih stvari. Kum je perverzija pogledaj Trilogiju, makar 2 puta da ti sve sjedne na mjesto, isto tako baci oko na Bonanno. I vidim da nisi ni Shawshank pogledao do sada, imaš dosta povijesti odraditi :rolleyes:

žile 31.05.2009. 09:07

Neka,polako.Vidi se da mu Komandos i RazbijaČ nisu strani :D

bacyc 31.05.2009. 09:18

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 1352320)
Al jebš Kuma,

tija san reć da san slučajno na IMDBu tad ubra da je Kum 2/250, a da je The Shawshank Redemption (1994)

da sam slučajno admin, zbog ovog gore o kumu bi ti lupio ban.

što se redemptiona tiče, film je stvarno dobar, ali pored kuma nema šta tražiti. također je masa stvarni maznuta iz escape from alcatraz

sinisa1989 31.05.2009. 10:04

Citiraj:

Autor thuNdeR (Post 1352012)
to su ti 2 (zadnje) epizode serije prison break spojene u film tak da ono ak nisi seriju pratio neznam kolko bi ti bilo zanimljivo...

e hebiga nisam znao.inace gledao sam samo prve dvije sezone

Mr.Ex.President 31.05.2009. 11:48

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1352345)
O prezidente, vrati se u prošlost ima dobrih stvari.
...pogledao do sada, imaš dosta povijesti odraditi :rolleyes:

Mlad san, ima vrimena:)

Citiraj:

Autor žile (Post 1352361)
Neka,polako.Vidi se da mu Komandos i RazbijaČ nisu strani :D

Kultni filmovi moje mladosti:D Slušalo se Kasandru i gledalo Komandosa:)

Citiraj:

Autor bacyc (Post 1352364)
da sam slučajno admin, zbog ovog gore o kumu bi ti lupio ban.

:rolleyes: Daj odrasti;)

Inače pogleda Tropic Thunder. Meni osobno, bezvezan film...al s druge strane...možda san previše očekivao?

thedream 31.05.2009. 12:11

Svakako preporučam terapiju od 10 puta gledanja Scarface-a.:D Čisto dok tekst napamet ne naučiš,ako si sad sa Kum-ovima tek počeo. I bilo jednom u americi,taksist,itd. Terapija,onako,od 5-10 puta pogledati.:D

Baja 001 31.05.2009. 12:37

Citiraj:

Autor thedream (Post 1352427)
Svakako preporučam terapiju od 10 puta gledanja Scarface-a.:D Čisto dok tekst napamet ne naučiš,ako si sad sa Kum-ovima tek počeo. I bilo jednom u americi,taksist,itd. Terapija,onako,od 5-10 puta pogledati.:D

Mislim uz Scarface da nije samo dobro da ostane na tome nego da odmah pogleda i Scent of a Woman isto jedan majstorski uradak. Goodfellas i Pulp Fiction si gledao (bar si trebao)

Mr.Ex.President 31.05.2009. 12:42

Citiraj:

Autor thedream (Post 1352427)

Taxista san pogledao, Scarface sam pogledao, polako se vraćam u prošlost:D Šta se mafije tiče, iman jako kvalitetan popis kultnih filmova, samo šta mi je veći popis nego šta iman slobodnog vremena i slobodnih gigabajta...

A šta se Kuma tiča...prvo i osnovno mislim da se ja neman nikome na ovom forumu za bilo šta opravdavat, a kamoli za ukus. Ne znan jel mi postoji šta primitivnije od toga kad me netko ide uvjerit da san ja ukurcu jer mi se XY nije dopao ili jer mi je, bubam napamet, CM690 kućište lijepo, a vidi kurca njemu nije:rolleyes:

A sad ono bitno, Kum je jako dobar film, cijela triologija u biti. Samo, toliko je eksponiran da san možda očekivao nešto spektakularno, nešto neviđeno, a to je svakako greška u koracima prije svakog početka gledanja filma. Jer kad god s tim temeljima krenem gledat film, uglavnon se uvijek razočaran. Pa eto, ako je to za ban, banajte me, a ako ipak smijem imat svoj ukus, dajte onda molim vas banajte ekipu koja kao oparena skače na tuđe ukuse i samim tim tjera ljude na bespotreban spam i prepirku;) Toliko od mene šta se ove teme tiče, jer mi se stvarno neda osvrtat na ovakve gluposti;)

Fleks 31.05.2009. 13:01

Pogledao Knowing...

Koje smece od filma, pa to je prestrasno. Al ono fakat prestrasno. Inace volim americke blockbustere, al ovo je fakat smece.

Prica ne da ima potencijala, nego ono... Al morali su oni usrat.

I da koj je to quratz rulji koja ide u kino? Covjece pa stalno neko nesto melje, smije se, gađa kokicama? Pa di je ona retardirani redar/kojvecqurac u cinestaru sto stoji da ih pobaca van? Popizdio sam skoro, ako ti se ne gleda film, mars van :fuming:

Sad malo vise o filmu...

dakle smece. Jedini apsolutno dobri trenutak u filmu je bio kada je poginula ona glupaca koja je vrisala pol filma (tu se publika iskupila jer su svi poceli pljeskat) . Kraj je takodjer do jaja kad svi odu u pm i znam da cu u sljedecih 20s biti vani

fratartucko 31.05.2009. 15:45

Jučer pogledao u Cinestaru slijedeće:
Night at the museum 2, dojam je....hm poprilično podijeljen, naime u odnosu na prvi dio ima barem 5-6 Stillerovski vrhunskih fora, ali sve to kvari tona klišeja, ko fol ljubavna priča i podilaženje klincima, jer ipak je to obiteljski film...Film je u biti zabavan, samo ima te neke iritantne dijelove....

Anđeli i demoni, totalno ali totalno su ismesarili knjigu, počevši od toga da se u knjizi radnja dešava godinu dana prije Davinčijevog koda, a ovdje se dešava nakon lova na sveti gral...dalje neću da ne spoilam, ali ima toga koliko hoćeš....ali neka, to je već uhodana praksa Hollywooda.....glumačka postava je stvarno ok, i sam film je zapravo bolji od većine popcorn blockbustera...mene je pomalo zasmetalo odstupanje od knjige, zapravo najbolji i najveći dio u knjizi je lov na lokacije po Rimu, ovdje su to portretirali kao nužno zlo, u prvi plan su stavili Iznenadni Preokret na kraju....šteta

Da se osvrnem na G.I.JOE, ponadao sam se da će napraviti vjernu ekranizaciju mog omiljenog crtića iz djetinjstva, no sudeći prema trailerima i najavama po netu, od ionako plitke radnje, napravili su samo gomilu explozija i tone spešl efekata.....

@Flex- jedan od rijetkih trenutaka da se slažem sa tobom, klinci su sve bezobrazniji s tim kokicama, mogao bi slijedeći završiti u onom aparatu za kokice

thedream 31.05.2009. 16:15

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1352440)
Pogledao Knowing...

Koje smece od filma, pa to je prestrasno. Al ono fakat prestrasno. Inace volim americke blockbustere, al ovo je fakat smece.

Prica ne da ima potencijala, nego ono... Al morali su oni usrat.

I da koj je to quratz rulji koja ide u kino? Covjece pa stalno neko nesto melje, smije se, gađa kokicama? Pa di je ona retardirani redar/kojvecqurac u cinestaru sto stoji da ih pobaca van? Popizdio sam skoro, ako ti se ne gleda film, mars van :fuming:

Sad malo vise o filmu...

dakle smece. Jedini apsolutno dobri trenutak u filmu je bio kada je poginula ona glupaca koja je vrisala pol filma (tu se publika iskupila jer su svi poceli pljeskat) . Kraj je takodjer do jaja kad svi odu u pm i znam da cu u sljedecih 20s biti vani

Ajde da smo se i ja i ti složili.:D Dno dna.

http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=2444

A ovo za kino..pa dobro,dok ne nabavim neku gajbu,to je alternativa.Drpanje,gledanje filma i traćenje 2,3h u petak navečer sa curom. Nije bilo klinaca baš,u zadnjih čak 10tak filmova..

fratartucko 31.05.2009. 16:51

Citiraj:

Autor thedream (Post 1352518)
A ovo za kino..pa dobro,dok ne nabavim neku gajbu,to je alternativa.Drpanje,gledanje filma i traćenje 2,3h u petak navečer sa curom. Nije bilo klinaca baš,u zadnjih čak 10tak filmova..

Imao sam peh da sam gledao obiteljski film, u društvu dva razreda osnovne....dobro ti stari govore, batina je iz raja izašla:D

Baja 001 31.05.2009. 18:36

Citiraj:

Autor fratartucko (Post 1352501)
@Flex- jedan od rijetkih trenutaka da se slažem sa tobom, klinci su sve bezobrazniji s tim kokicama, mogao bi slijedeći završiti u onom aparatu za kokice

E i to mi smeta u kinu, kako je Fleks rekao ponekad ima debila koji jednostavno nemaju volje za film pa rade sranje.

E ako budeš kojeg baca u kokice, zali ga uljom :D

Mar 31.05.2009. 19:07

Pogleda sam Girl Next D'Or (:D) po Fleksovoj preporuci, i svidija mi se film... vrlo :D
Elisha je drop dead gorgeous. :sweating: :sweating: :sweating:

žile 31.05.2009. 20:10

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1352563)
E i to mi smeta u kinu, kako je Fleks rekao ponekad ima debila koji jednostavno nemaju volje za film pa rade sranje.

To je onda prilično skup sport ako ti ideš u kino da bi pravio sranja :fiju:
Karta i kokice su barem 50kn.

Fleks 31.05.2009. 23:21

Citiraj:

Autor Mar (Post 1352579)
Pogleda sam Girl Next D'Or (:D) po Fleksovoj preporuci, i svidija mi se film... vrlo :D
Elisha je drop dead gorgeous. :sweating: :sweating: :sweating:

Meni je to fakat film i pol. Kazem meni jedan od najdrazih :)

thedream 31.05.2009. 23:38

Citiraj:

Autor žile (Post 1352617)
To je onda prilično skup sport ako ti ideš u kino da bi pravio sranja :fiju:
Karta i kokice su barem 50kn.

33kn je jedna karta u Cinestaru,to nije bitno.Netko vozi mercedes od 100 hiljada eura,drugi ima una za 500,nisu svi jednaki,a 33kn je 3 litre vina u nekoj dobroj konobi domaćoj,metalski gledano :D.

Totalno nebitno za ovu temu koliko je faking kino ulaznica.Pljuge su tek nešto jeftinije pa nitko nije prestao dapače. Djetinjaste usporedbe stvarno.

Ne znam tko ide u kino da bi pravio sranja,možda debili od 12g.To je još dobro, ali ako su od 30g,a i tome sam svjedočio,to je već incident.

Ali vratimo se filmovima.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:41.