![]() |
I mene to zanima, jel vidim da oni skroz drugačije trejdaju. Jedino da njihov market nije sav pod nekim AI ili ML (Machine Learning) pa se to onda nekom automatikom obavlja u većini slučajeva...
|
|
1 privitaka
Monaco napokon izade sa dobrom vijesti i dozivi masakr...
|
Citiraj:
|
I sad imaju Visa logo i...šta s tim ?
Koja je razlika sad između njih i recimo, Tenx Pay kartice? |
Citiraj:
a i samim time sta ih je visa odobrila govori o ozbiljnosti projekta. https://mona.co/faq |
Sve isto kao i Tenx Pay...
Btw. Wraith protokol za Verge (XVG) je danas najavljen i valuta pomalo skače, imaju i countdown stranicu kada se pušta u javnost: http://wraithprotocol.com/ O Wraith protokolu i samoj najavi: https://medium.com/verge-currency-xv...t-3965730bd0b8 |
Citiraj:
da MCO ima program manager contract sa VISA-om (prvi u cryptou po tome), a TenX preko third party-ija, da MCO ima cashback (samo na platinum?) s kojim se još ne zna što bude... I da MCO ima problema sa komunikacijom a TenX baš i ne. Sve je isto.:goood: |
Ekipa, trebam danas kupiti nešto BTC ili LTC, karticom, gdje mi je najlakše bez identifikacije, to mi je zadnja opcija.
Bitstamp? CEX - ovdje već radim trade, ali oni traže identifikaciju. Bitpanda - ne piše ništa na samoj stranici, ali vidim po netu se piše da traže. Sell ordere stavio na ~6840, a čeka se porast LTC-a nakon korekcije BTC-a, sve tamo oko forka, my 2 cents. |
Ako ikako može bez tih izjava "SCAM COIN" i slično.
Do sada se pokazalo suprotno, za većinu valuta, za koje se tu govorilo da su scam.. Sad vidim i da je GOLD scam... To je obična valuta za koju ne triba neki poseban projekt, nego povjerenje ljudi. Može i imat neznam kakav projekt, ako ljudi ne viruju u njega, gotov je. Isto tako je i sa CASH-om koji je navodno scam, pa se sad koristi u brdo kafića, dućana i restorana po Europi. http://www.trustnodes.com/2017/10/28...ch-bch-futures Unaprid bubat neke stvari nije baš od neke koristi nikome! |
Sudeći po količini postova u zadnje vrijeme, izgleda da je ludnica oko BTC forkova ubila svaki gušt oko trejdanja :)
|
Ima li kraja rastu BTCa? Evo probit će 7k. Sve mi je u altovima koje guši :fuming:
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
Mislim da si se našao ovaj put na pogrešnoj strani, ja sam se isčupao iz alt-ova ima najmanje 20tak dana. Kao i za prošli fork, vidi se porast cijene BTC-a jer svi kupuju da bi dobili "duplo". Možda griješim, naravno sve IMHO, ali najveći utjecaj mogu sad biti vijesti oko podrške za segwit 2x: https://www.coindesk.com/split-no-sp...segwit2x-fork/ Idealno bi bilo držati BTC, dobiti novi B2X i prodati sve dok još "drži vodu", znači sve u par sati prije i poslije forka, a tek tada možemo očekivati svašta - od dumpa, laga i proste nemogućnosti korištenja mjenjačnica itd. :D |
Coinbase i GDAX će podržavat segwit2x. Upravo dobio mail prije koji sat.
Standardno kolko imas BTC tolko ćes dobit i segwit2x na accountu. |
Imam 0.2 bitcoina na coinbase. Htio sam da kupim altove za to ali vidim da pricate da treba da se dobije taj segwit2x. Zna li se kad ce to i sto je to :D
|
To je fakat vise postala sprdacina, a ne valuta. Ovako i onako je teoretski bilo labavo, a sad ce ga usrati do kraja.
|
Postoji mogućnost da ne bude od ovog forka ništa, da samo Bitcoin ode visoko, netko se istrese na vrhu, ljudi vide da nema dovoljno podrške za novi coin. tj neće ga dobiti, masovna prodaja - dump.
Ovi isti što su prodali znajući da neće biti forka jer stoje iza ovoga svega, kupe jeftino na nekih 2500-3000$. IMHO :) |
Citiraj:
|
Oko 16.11. bi trebao biti segwit2x fork, ali postoji mogucnost da ne bude fork nego da svi prihvate nadogradnju bitcoina. Ako se ekipa podijeli, dobit cemo fork i novi coin.
|
Citiraj:
|
^Nadogradnja nije fork, AFAIK.
Ako ne bude novog coina, puno ekipe koja je ušla radi istoga u zadnjih 2-3 tjedna, mogla bi se odlučiti na prodaju. :D |
Nisam bas siguran, svaka promjena u kodu Bitcoina je fork. Pa i nadogradnja. Pitanje je samo da li ce ekipa prihvatiti promjenu ili neće. Meni je izgledniji nastanak novog coina, dump i kupnja BTC-a sto ce mu jos dignuti cijenu.
|
Upravu si, ako se desi soft fork nema novog coina, dok hard forka rezultira sa novim coinom te podijelom blockchaina.
Litecoin je dobio SegWit, primjer soft forka. In May 2017, Litecoin became the first of the top-5 (by market cap) cryptocurrencies to adopt Segregated Witness. Later in May of the same year, the first Lightning Network transaction was completed through Litecoin, transferring 0.00000001 LTC from Zurich to San Francisco in under one second. |
Citiraj:
Koji je onda novi coin kod byzantium hard forka? |
Koja stranica bi bila dobra za btc wallet? Poceo bih tradeati uskoro pa me zanima.
|
Citiraj:
coinbase. trade na bittrexu. |
Korejci danas pumpaju QTUM ako stignete uletit
|
Također Dopecoin i Potcoin
|
Koliko je pametno sad uletit?
|
Ja nebi, a ti kako hoćeš :D
|
Ma evo gledam i jbga ne bi ni ja :D
|
Prošo pump, ovaj Potcoin počeo sa 1837, a peak na 9649.
Trebao bi više pratiti te pump/dumpove... |
Koji browser koristite za trejdanje, ja sam inače oduvijek Firefox korisnik, ali kad otvorim bithumb, bittrex i polo odjednom, plus par standardnik tabova, opako mi šteka i laga
|
Naj sigurnije je pokupovat odredjen iznos, od svih ovih koji su na 0.01$ ?!
I onda si siguran da neš fulat pump :) Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
A sad budi pametan pa koju pratit i gledat,! Kad ima brdo ovih shitcoina, koji su na 0.01$. Svako par dana iskoči novi :)) :\ Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pravi kandidat za pump. ;)) https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8c4825862c.jpg |
Citiraj:
Dal staviš sell na npr. 300 il tak neš? Pošto nikad nisi siguran da će biti pump baš kad ti pratiš. |
Citiraj:
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:49. |