![]() |
Gledao sam i ja njih uzeti, vec 14 godina imam HD650.
|
Citiraj:
|
Ne vrijedi to tih novaca IMHO.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Romano, kužimo mi da si ti stručljak, ali dopusti i da drugi imaju mišljenje, koliko god neupućeno. Drugim riječima, odrasti :)
|
1 privitaka
Razlog zasto su 600€ jeftinije je raskupusana kutija. Netko je bio glup i nije znao kako se otvara
|
Citiraj:
Ajde Romano, napiši ovdje što ti je stiglo? :fiju: Znam da je Mall poznat po tome da kad kupuješ, na primjer, kruške, i budu slike kruške na webu i zoveš ih i više njih ti na telefon potvrde da su to kruške... što će se dogoditi? Dođu ti na koncu; jabuke. :D Probao. :chears: EDIT: Sad tek vidim da ti je stiglo uredno kako treba. To je dobro za tebe, naravno. ;) |
Ja bih tu kutiju restaurirao i stavio na vidljivo mjesto u stanu, moderna umjetnost vrijedna 600€.
|
Za te novce trebaju doći u drvenoj kutiji a ne u ovom smeću. :)
|
Moram biti iskren i reci da se nisam bas ugodno osjecao narucivati iz ovog web shopa za razliku od linksa,hgspota ili uzi shopa.
Sve je ok proslo ,ali nemam bas nekog povjerenja u njih jer sam citavo vrijeme mislio da ce me sjebati. Nasrecu nisu, ali ne bih se vise zajebavao s njima. I kolega je bio u pravu, slusalice dolaze iz Poljske |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Allegro (vlasnik Malla) je poljska firma, dolaze iz njihovog centralnog skladišta
|
je je, a nutelu iz poljske može jesti...
Meni je za sada sve iz Malla bilo korektno. Još otkada su imali i preuzimanje na istoku grada. |
Ma Mall je generalno odličan, pogotovo otkad su uveli Box Now i jer drže od pelena do lokomotive. I često su na dobrim popustima stvari
|
Sve što sam kupio kod njih je bilo korektno.
Neke stvari sam samo kod njih i našao. Povrat funkcionira, ne kompliciraju, sve ostalo, bez jebemti riješeno. |
Meni je najdraže bilo kad su nam dali laptope od 1500€ za 183€ :D
|
+1
sve od njih bilo ok jednom vratio jedan artikl - za 3 minute bio vani s parama. |
Ja sam im jednom neki stick vratio jer je brzina bila približno kao floppy :D Poslali su kurirsku službu i sve bilo OK.
|
Ja sam ih totalno otkanto nakon cekanja 8 tjedana rjesavanja reklamacije....tako da ih sad uopce ne gledam, iako bih cak i uzeo nesto ako je cijena bas dobra, ali u startu ne racunam na reklamaciju.
|
Na testu reklamacije pukne puno trgovina.
|
Citiraj:
Poslano sa mog M2012K11AG koristeći Tapatalk |
Bila je neka RGB membranusa, hyperX sad sam se sjetio....
|
Pemo Centar nova lokacija Malla
https://www.mall.hr/otvorenje-nove-trgovine tamo sam jednom išo u kolpa san, izjebo se za parking, a hodanje od CC1 parkinga je isto tlaka thumbs down |
Citiraj:
|
a jeste, al u king cross sam se parkiro odmah ispred vrata, doduše imalo se onda za hodat po king crossu dosta :D
|
Dal ima tko kakav kupon?
tnx Citiraj:
Kada sam nekidan vidio obavijest u king crossu, bio sam wtf, kakav Pemo centar, nikad čuo. A izgleda da nije nitko, kad su napisali da je nova lokacija između Citya i Z-a da je nova lokacija :D |
ja se sjećam po dalmaciji (dubrovnik) nekakvih lokalnih Pemo dućana, pa me to podsjeća na pemo, inače nikad čuo za to ime u ZG
|
To je isti taj Pemo. :)
|
aha, nemogu povezat nikako, valjda je pemo uspješan lanac pa su kupili zgradu u ZG, samo mi je ime malo blesavo jer apsolutno nitko nezna šta je i gdje je pemo centar
|
Pa ne znaju ljudi zato što to nije shopping centar nego poslovni centar.
Dakle ne radi se o nikakvom lancu trgovina nego o poslovnoj zgradi gdje tvrtke zakupe poslovne prostore. Sve piše što je i gdje je: https://pemocentarzagreb.hr/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa ok, ali ne znam zašto si onda napisao "apsolutno nitko nezna šta je i gdje je pemo centar"... nije da je tamo od jučer.
Nevermind. |
pa nezna nitko garantiram, da sutra neki kolega s posla mora u mall pokupit nešto i ja mu kažem da su sad u pemo centru, blijedo će me gledat i morat će guglat, jednostavno zgrada nije ljudima u ušima ko npr. hypo centar il tak neki drek :D
nevermind da, javite ko bude prvi išo tamo kak su parking riješili, ak su riješili |
Citiraj:
Tek sad kad bude MALL tamo će biti malo popularniji, barem za ne-poslovne ljude. Inače, taj Pemo pravi još jedan takav centar (ima se, može se): https://baustela.hr/estetika/zagreb-...enom-procelju/ |
Citiraj:
Ima parking kod ulaza, cca. deset mjesta. Uvijek našao tamo mjesto |
misliš na ovaj https://www.google.com/maps/@45.7989...M5SAFQAw%3D%3D ?
|
Jes, taj
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:23. |