![]() |
Gle,ako ti G2 funkcionira jos uvijek tip-top, onda po meni nije veliki napredak. Istina je da dobijes tkz. premium look, mogucnost prosirenja memorije microSD karticom, bolji ekran , citac otiska prsta, kamera je dobra, ali ne u razini danasnjih i proslogeneracijskih flagshipova. Baterija moze izdrzati nezahzjevnim korisnicima i do 2 dana.
|
A imam žutu fleku na G2 a nije više u garanciji. Ne smeta toliko ali popravak mi se ne isplati. Isto htio bih nešto sa boljim fotićem a i sd slot nije na odmet. Mislim, htio bi ja S7 ali malo mi to puno. Prevelika je razlika između recimo S6/7 i A5, šteta kaj nema nekaj između...
sent from G2 |
Onda A5 2016 ili ako ne mora biti Samsung, Huawei Honor 8.
|
Kako drzi baterija kod s6 joj stavili su integriranu i slabiju bateriju, meni jos sad ok nov mobitel..al inace kakva su iskustva
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk |
|
Citiraj:
Sta god uzimas, smanji |
Citiraj:
Poslano iz mikrovalne |
Gdje je najjeftinije izmjeniti ekran za S7 edge? Ako se dobro sjecam netko je rekao da je u Mobisu izmjena s ekranom 1200kn, ali sad sam zvao i 2200 je kao i u Agramu.
|
Citiraj:
Poslano iz mikrovalne |
Vodafone starts distributing Nougat update for the Galaxy S7 and Galaxy S7 edge in Germany
Edit: moj osvrt na G2 vs A5 2016 Ima sam G2 i osta mi je u posebnom sjećanju, ali u usporedbi sa A5 2016 ne vidim kako može biti u nekoj velikoj prednosti osim možda u comunityu i custom rom-ovima... Ekran na A5 je vrlo vjerojatno bolji, iako to ne znači da je onaj na G2 loš. Baterija je podjednaka - G2 ima samo 100mah prednosti što je zanemarivo, kamera virujem da je bolja na A5 - pogotovo u lošijim uvjetima osvjetljenja, kao i prednja kamera. Soc, dajem prednost A5-ici jer je novija arhitektura, pogotovo ako se radi o exynos modelu. Ram podjednak, build quality i msd-utor definitivno na strani Samsunga, kao i fingerprint senzor kojeg G2 nema. G2 je kompaktniji iako ne puno (ako je to bitna stavka) i ima IC. Kad se sve zbroji mislim da A5 ima više prednosti u odnosu na G2 IMHO, uz činjenicu da je cca 2 god. mlađi :fiju:... |
Delete pls...
|
Ovo bi trebao biti S8 i njegove specke
http://venturebeat.com/2017/01/26/th...hing-march-29/ |
Citiraj:
|
Dosao mi je Samsung Qi wirelles charger stand koji sam narucio s ebaya, OEM kao.
Po svemu sudeći nije fake, puni normalno, S/N se poklapa, fan radi kako treba, ali to cudo SMRDI da nije normalno. Da stvar bude gora mob, tj case mi je pokupio taj smrad. Jel ima tko ikakvu soluciju za to? Ili da ga vratim? |
@QuidZz
Lako moguce... I fingerprint senzor (ako to uopce je on) je totalno debilno postavljen, sa strane kamere :stoopid: Potpuno neprakticno. Suska se da ce S8 imati nesto slicno 3D touchu sa iPhonea, ali samo u donjoj polovici ekrana. Osobno ne vidim logiku u tome osim ako ta donja polovica nece sluziti kao fingerprint reader... Jer ako vec kopiraju taj 3D touch, koji sam po sebi nije uopce ostavija dobre dojmove medju korisnicima iP6s/7, zasto ne napraviti da radi na povrsini cilog ekrana :fiju: |
Citiraj:
ali naziv "SAMSUNS" :lol2: |
Ček, zar stvarno netko otvara ove linkove koje coconut okači? :D
|
Ekipa koje je dobila SD karticu od Samsunga 16.01 sam dobio mail od njih da njim navedem ispavnu adresu za dostavu SD kartice na taj mail sam odgovorio s adresom ali eto još kartica nije stigla, zanima me koji je rok isporuke?
|
Citiraj:
Poslano iz mikrovalne |
more preporuka kvalitetnog tempered glassa za s7 edge? domaci ili strani shop nije bitno...
|
Ne postoji
|
Citiraj:
|
ma za curu je, pa bi volio da je staklo jer ona bas i nije najspretnija osoba s tom finom tehnologijom a staklo mi se cini ko dosta jaca zastita.
uzela je za prvu ruku foliju, i masku neku cisto da ima dok s ebaya ne dođu neke koje smo narucili preklopne... |
Ak nije spretna uzmi joj najjace sto postoji :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
G850F (alpha)
Poludit cu. Kupio novu bateriju (original) ali i dalje ju prazni ko lud. Zna biti par dana dobro, onda mi opet uz minimalno korištenje sprazni skoro full u 12h. Sad mu je najnovija fora da Android OS (servis) najvište troši - 68%. Hard Reset? Ili ima i bezbolnijih načina? I ako radim HR, obzirom da ima internu memoriju, dal moram sve kopirati na komp ili ne biše fotke/video/download/.... Hvala |
Moraš sve prekopirati. Napravi hard reset i onda si najsigurniji da će biti ok
Poslano iz mikrovalne |
Sletio ota na s6..sekjuriti peč od 342 mb za siječanj
Zar nisu te zakrpe od 20-30mb inače? |
Možda je tu i koji fix, a ne samo mjesečni "peč".
|
Ili jos vjerojatnije update bloa.. nekog sistemskog appa! :D
|
Jel ima neki poseban razlog za poziciju zvučnika na desnoj bočnoj strani kod nove A serije (2017)?
|
Galaxy s7, nougat, factory reset, nakon tjedan dana stanje...
Iste aplikacije i koristenje kao na MM. Ne znam vise kaj da probam. Ali zanimljiva je jedna stvar: sa AOD iskljucenim baterija znacajno dulje traje, ali jos uvijek dosta slabije nego na MM. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8a795e1a1f.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c22c4e8b88.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a4e0c629a6.jpg Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Slabo je to skroz... Vidim, famozni Android system je najjaci zderac baterije. Ja s tim nemam problema jos od zadnjih Nougat beta buildova.
Trenutno na ofisl Nougatu (BTU) nikakvih problema s baterijom nemam... Wi-fi i data stalno upaljeni, AOD upaljen od 7-24h. Koji Nougat koristis? |
Citiraj:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Imam oba appa, samo slabo koristim... Ali da, fejs i mesenger su poznati zderaci baterije. Samo usrani fejs ima preko 100 servisa, od kojih su vecina stalno aktivna u pozadini. Nebi se cudija da se manifestiraju kroz android system... Probaj neku od alternativnih aplikacija pa vidi jel ima pomaka. Dali ti je App power monitor aktivan?
|
Rivju Nougata na S7E
http://www.gsmarena.com/samsung_gala...eview-1564.php |
To je vise Privju if you ask me, nema testova nikakve vrste zasada...
|
Može mali tutorial kako se koristi podsjetnik u kalendaru?
Složim zadatak naziva XY, za određeno vrijeme i ne desi se apsolutno ništa (stoji to u kalendaru, ali nema nikakve notifikacije.. promjena prioriteta ne pomaće) |
Treba postaviti podsjetnik u kalendaru
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:22. |